Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
    Бургас винаги съм го харесвала и съм го предпочитала пред Варна........ и с удоволствие ходя там
    Да, циганията и селянията са същите, само мащаба е различен

Да се избира кой е най-добрия град за живеене в България е като да избираме от всички злини, най-малката...егати избора!

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
      С такива градчета е пълно оттатък бившата "Желязна завеса"...
      А да допълня "особеностите" на градчето-мечта: да виждаш как възрастните дами (65+ год.) в Събота около 10 часа се срещат и хващат безгрижно удобния транспорт до съседното градче, където отиват просто да се почерпят... Еееххх, как съм си мечтал това да може да го прави моята майка и нейните връснички....
      Пълно е, да. Повечето ми бивши съученици, които си вдигнаха чукалата от тук, след като поживяха в големите градове и поулегнаха в средата, се установиха трайно на такива местенца. Но и не само в Европа има такива места. Колкото и да е странно, има ги и в Африка, и в Южна Америка, че дори и на някои места в Азия... И отсам бившата завеса ги има - в Чехия, Полша, Унгария, даже и в северна Румъния. Изводите остават да тежат във въздуха...
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение

Да се избира кой е най-добрия град за живеене в България е като да избираме от всички злини, най-малката...егати избора!
        Ъхъ!! София-Бенковски!

П.П. Селянията.....
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
          Ъхъ!! София-Бенковски!

П.П. Селянията.....
          Чети по-внимателно и тогава няма да се чувстваш лично засегнат.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68

Хах, то навсякъде си е циганийка, като има кой да я прави
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Хах, то навсякъде си е циганийка, като има кой да я прави
              Именно! Точно това казах, но не всички разбраха...

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
                ...романтичните немски филми по телевизията...
                Не съм ги гледал, ама немец и романтика не ми се връзват нещо...
                Не че нямат поети...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                  Чети по-внимателно и тогава няма да се чувстваш лично засегнат.
                  Не се чуствам засегнат ни най-малко.......фактите са следните:
                  Население на Варна официално - 380,000 души
                  Население на Варна неофициално - 1.100 000 души (консумацията на хляб например е 420 000 хляба дневно!!!)
                  Раликата между двете цифри указва:
                  1. Защо има дупки. Кофти инфраструктура. Боклуци по улиците и тн.
                  2. От къде извира селянията.....
                  3. и др. по-дребни но съществени проблеми като престъпността например!

[/FONT]

Коментар

Не се чуствам засегнат ни най-малко.......фактите са следните:
                    Население на Варна официално - 380,000 души
                    Население на Варна неофициално - 1.100 000 души (консумацията на хляб например е 420 000 хляба дневно!!!)
                    Раликата между двете цифри указва:
                    1. Защо има дупки. Кофти инфраструктура. Боклуци по улиците и тн.
                    2. От къде извира селянията.....
                    3. и др. по-дребни но съществени проблеми като престъпността например!
                    4. Защо заедно с София според мен са най-кофти градовете.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                      4. Защо заедно с София според мен са най-кофти градовете.
                      Ами незнам какво да ти кажа, но като гледам около студентските общежития каква мизерия е.... а аз плащам такса смет! От 20 000 студенти сигурно половината са с автомобили за които плащат данъци в градовете е които НЕ живеят, а имат претенции за дупки.....На запад като отидеш да учиш в друг град/щат се регистрираш и за срока на обучение си плащаш данъците там където учиш!

[/FONT]

Коментар

Ами незнам какво да ти кажа, но като гледам около студентските общежития каква мизерия е.... а аз плащам такса смет! От 20 000 студенти сигурно половината са с автомобили за които плащат данъци в градовете е които НЕ живеят, а имат претенции за дупки.....На запад като отидеш да учиш в друг град/щат се регистрираш и за срока на обучение си плащаш данъците там където учиш!
                        Във Варна е най-добре да си студент, за живеене ми е много пренаселено и мръсно, самият въздух чак е гаден.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                          Във Варна е най-добре да си студент, за живеене ми е много пренаселено и мръсно, самият въздух чак е гаден.
                          Пренаселено, мръсно, гаден въздух......мислех, че за да станеш студент е хубаво да можеш да първо да четеш!! Ти с количката ли си дойде от Шумен?

[/FONT]

Коментар

Пренаселено, мръсно, гаден въздух......мислех, че за да станеш студент е хубаво да можеш да първо да четеш!! Ти с количката ли си дойде от Шумен?
                            Не, дори нямам лична кола и не съм съгласен с теб, че студентите са проблем, дори напротив бонус са за града. Студентите оставят милиони левове(особено чуждестранните) годишно във Варна които много подпомагат икономиката.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Бургас винаги съм го харесвала и съм го предпочитала пред Варна........ и с удоволствие ходя там
                              ...Значи може да поплажуваме някога...,ако си фен ,разбира се на плажа
                              Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                                С такива градчета е пълно оттатък бившата "Желязна завеса"...
                                А да допълня "особеностите" на градчето-мечта: да виждаш как възрастните дами (65+ год.) в Събота около 10 часа се срещат и хващат безгрижно удобния транспорт до съседното градче, където отиват просто да се почерпят... Еееххх, как съм си мечтал това да може да го прави моята майка и нейните връснички....
                                В Испания в едно градче,а и не само там видях следното.Надвечер е..алеята край морето кипи от живот.Възрастни двойки /65+/..къде с компания къде сами,чисти,спретнати,ведри...хванати за ръка,вървят и си говорят за какво ли не....Спирала съм ,за да им се порадвам...Това тук все още не съм го видяла,за съжаление.
                                Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X