Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Първоначално публикуван от l.m
    Все пак мисля, че най-хубавото място е където се чувстваш "у дома си".

Или иначе казано, кой както си го направи !
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
      За дупките - пресен спомен, от вчера...
      Обаче си мисля, че там дупките са ги строили заедно с улиците - не помня някога да е било различно...
      абе да ти кажа може и така да е. Едно време гъмжеше от кучета,сега от дупки мани мани

Коментар

• Споменаха се тук дупките на Варна........тъкмо се връщам от панаира в Пловдив и съм сигурен, че по този показател не сме на първо място!!!

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
        абе да ти кажа може и така да е. Едно време гъмжеше от кучета,сега от дупки мани мани
        Кога идва за последно?

Модератор: Под мнението Ви, в дясно има един бутон с надпис "Редактиране мнение". Моля, ползвайте го!
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
          Споменаха се тук дупките на Варна........тъкмо се връщам от панаира в Пловдив и съм сигурен, че по този показател не сме на първо място!!!
          ...по тия в кварталите сте на първо място от големите градове отвсякъде. Пловдив по малките улици е още на павета та там държат положението. Виж по главните дето водят към Златните е добре - няма да се излагаме пред чужденците я...

Но наистина във Варна няма кучета... даже имаше доста свободнорастящи котки...

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
            Споменаха се тук дупките на Варна........тъкмо се връщам от панаира в Пловдив и съм сигурен, че по този показател не сме на първо място!!!
            Кога идва за последно?

преди месец бях във Варна

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
              преди месец бях във Варна
              Три нови Булеварда не видя? Но дупките по кварталите ги обиколи.....браво Тази година май за трети път ще спечелим табелата, дай боже с новия кмет наистина да станем такъв град.
              --------------------------------------------------
              [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
              [/FONT]

Коментар

"Най-добър" не мисля, че има. Има само повече или по малко лоши. Където и да отидеш, кусурите са винаги повече от плюсовете. Моето мнение е, че колкото по-малко е едно населено място - толкова по-лесно може да се превърне в добро място за живеене. Но за да стане това, първо държавата трябва да стане по-добро място. Най-вече от към сигурност и човешки взаимоотношения. Иначе, перфектния град си го представям така: население между 8 и 15 хиляди, чист (включително и зад хорските огради!), да има река и чист въздух, свестни магазини (не супермаркет, а хлебарница, месарница, млекарница и т.н.), училище, детска градина и лекари (нарочно не казвам болница). Сега, като се замисля, такива места в България не са много, но не са малко тези, на които им трябва съвсем малко, за да станат такива.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Труден въпрос. Аз съм от Казанлък, но от 10-тина години съм в София и ако ми се наложи да се връщам обратно в този регион, то ще е само ако имам сериозни перспективи за бизнес - иначе по-добре да мия тоалетни в чужбина. Като цяло - докато си млад в купона и лудницата на
                  The Big City, а на старини някъде на по-спокойно, по възможност с надморска височина > 1000 метра.
                  Александър

Коментар

Аз съм от Бургас,но Варна ми харесва повече.Има европейски вид така да се каже.Според мен,най-доброто място за живеене е там,където се чувстваш най-добре
                    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                      За живеене - София. Абсолютно! А иначе съм чувал да казват, че в Ямбол са най-хубавите момичета. Незнам, никога не съм бил в Ямбол.

Мишо .... Ами идвай бре.....
                      Чакам те!

Дойдеш ли си в България .... идвай ..... поне на гости, на по една Ямболска боза ...
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Според национално изследване на Дарик радио, „24 часа" и DarikNews.bg,към днешна дата 12.10.2010г. най-добрият град за живеене е Благоевград.
                        http://www.darikfinance.bg/view_arti...ticle_id=41539

Коментар

Това с посочването на конкретен град е много относително.Същата работа е като с критериите за красота.Всеки има различни виждания и представи за красота и за "добро" място за живеене.

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                            Това с посочването на конкретен град е много относително.Същата работа е като с критериите за красота.Всеки има различни виждания и представи за красота и за "добро" място за живеене.
                            Съгласен съм.В случая с националното изследване са взети в предвид определени обективни критерии.Считам ,че в понятието "добро място за живеене" има по скоро субективен момент и касае вижданията на даден човек за определен град.

Коментар

Най-доброто място за живеене е там,където се чувстваш най-добре.Не е задължително условие това да е ултра-модерен град с всички удобства.Важно е да се чувстваш добре и уютно.Съгласна съм с мнението на cvetizar.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
                                Според национално изследване на Дарик радио, „24 часа" и DarikNews.bg,към днешна дата 12.10.2010г. най-добрият град за живеене е Благоевград.
                                http://www.darikfinance.bg/view_arti...ticle_id=41539
                                ...разсмя ме...
                                Това сигурно щото министър Плевнелиев е от района...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X