Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Първоначално публикуван от madison Преглед на мнение
    В повечето случай най-добре си е човек там кадето си е роден !
    ...стига родното ти място да не е...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Варна - красив град,дупки по улиците ,движение,много работни места и моренцееее

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88
        Надявам се, че за работните места се шегуваш..... имам много приятели там и всички до един се оплакват, че няма работа....
        И пак ще се повторя, Бурас е за предпочитане пред Варна... и там има моренце
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
          Надявам се, че за работните места се шегуваш..... имам много приятели там и всички до един се оплакват, че няма работа....
          И пак ще се повторя, Бурас е за предпочитане пред Варна... и там има моренце
          разбира се че се шегувам, и мойте приятели чакат на полусъединител да им се обадят за работа ама няма.

Коментар

Роден съм в Шумен. Детството ми мина пвече в едно близко село с история- Драгоево. Университет в София- 5г. - беше голям купон, но града- отврат. Сега ми се налага да ходя веднаж годишно служебно- и се чудя как да изклинча. После работа 4 г. във Варна - значително по- добро място. Но и там ми писна и си си се прибрах. Хубава работа, свестен бизнес, семейство, спокойствие - това го имам...И все пак всичко остава субективно...
            Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
            ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

В България гласувам с две ръце за Варна!
              А за тези, които не обичат морето, Велико Търново!
              Това са любимите ми български градове!
              В единия съм живяла 5 години, в другия ми се събират няколко месеца!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

За живеене - София. Абсолютно! А иначе съм чувал да казват, че в Ямбол са най-хубавите момичета. Незнам, никога не съм бил в Ямбол.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  За живеене - София. Абсолютно! А иначе съм чувал да казват, че в Ямбол са най-хубавите момичета. Незнам, никога не съм бил в Ямбол.
                  Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Абе то хубави момичета има много в България...........
                    Бих се съгласила с Жулиета за Велико Търново. Не е лош града и на мен ми харесва когато съм ходила на екскурзии, но не съм живяла там. Ако има някой който живее във Велико Търново ще каже дали става
                    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Пловдив е хубав град, Велинград ,Русе има много градове които сами по себе си са красиви , но това си зависи от човек дали обича да живее на спокойствие или харесва напрежение,движение,задръствания Аз лично обичам спокойствието и мразя светофарите за това си стоя в Първомай.

Коментар

БАТАК !!!

Коментар

Ох... Повечето градове в България ми харесват повече от София, а съм роден нея... но живота не е само шляене по улиците, така че няма голям избор... Ако някой ден стана мултимилиардер и не ми се налага да работя, ще си купя къщи на няколко други места и ще се връщам в София основно за рожденни дни и други поводи на приятели (или просто когато ми домъчнее за тях) , но уви, до тогава по-добро място за реализация (респективно живот) у нас няма... (което не е добре, но е факт)
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
                            За дупките - пресен спомен, от вчера...
                            Обаче си мисля, че там дупките са ги строили заедно с улиците - не помня някога да е било различно...

Коментар

Да, Велико Търново е хубав-тук съм роден и живея-но не ми харесват по-високите цени спрямо някой други (по-големи)градове и многото дупки, ама май вече навсякъде е такъв off-road.Има доста зеленина и в последните години доста възможности за реализация, бизнеса се развива.Все пак мисля, че най-хубавото място е където се чувстваш "у дома си".През живота си човек може да премине през не едно такова място.Важното е да си удовлетворен от това къде си, с кого си, какво правиш и да си прекарваш добре-с по-малко стрес и с повече свобода.Пожелавам го на всички!
                              Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
                                Все пак мисля, че най-хубавото място е където се чувстваш "у дома си".През живота си човек може да премине през не едно такова място.Важното е да си удовлетворен от това къде си, с кого си, какво правиш и да си прекарваш добре-с по-малко стрес и с повече свобода.Пожелавам го на всички!
                                Това е истината!
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X