Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
    Виж за Приморско съм съгласна Ще ми се да имам едно местенце там за през лятото
    Ееее , ше трябва тогава да се молиш на съдия Урумов да те осинови и да те включи в групата на изнемогващите съдийски деца с приморско жителство.После къщичката за бедни - тип хотел е лесна .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts
      Ееее , ше трябва тогава да се молиш на съдия Урумов да те осинови и да те включи в групата на изнемогващите съдийски деца с приморско жителство.После къщичката за бедни - тип хотел е лесна .
      Така ли стават нещата там...... чрез връзки?!?!? И въпреки това Приморско е хубаво местенце
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Хм, град или село за живеене... май няма такъв/такова, всичкото е вече психодиспансер.
        Ако става дума за място за живеене, си преставям оборудвана на вкус каравана и закачена за джипка. Все още има местенца в България, в които може да събудиш с усмивка.
        Всичко друго са имоти, места за пребиваване... на лишените от свобода

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Ако става дума за място за живеене, си преставям оборудвана на вкус каравана и закачена за джипка. Все още има местенца в България, в които може да събудиш с усмивка.
          Хората с яхти биха те помислили за лишен от въображение плебей...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Хм, град или село за живеене... май няма такъв/такова, всичкото е вече психодиспансер.
            Присъединявам се напълно! Скоро надявам се ще имам такава!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              ...Скоро надявам се ще имам такава!
              Внимавай с габаритите, иначе да не се налага да бутате мостчето на теснолинейката при Варвара...

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                Хората с яхти биха те помислили за лишен от въображение плебей...
                Яхтата я имам в плановете за следващия живот. Тя е много специално средство за придвижване около райските местенца, без да си принуден да душиш пръднята на навалицата в първата класа на самолети и круизни кораби.

Коментар

Не знам защо спорите? Има една анкета на Дарик която се прави вече втора година...за втори път печелим на всеки вход на града има табела.

Един колега взе да сравнява Варна и Шумен.......ние имаме молове колкото вие трансформатори туй в кръга на шегата..
                  Най-лошото е, че и Варна стана 1 милион(Шумен, Добрич, Силистра и от къде ли не) но за беда само 400к си плащаме данъци...със Софето положението е аналогично...После колегата дупки имало, нямало къде да паркира. Ако всички които са дошли да търсят препитание във Варна си плащат данъците......

Жоро мисля беше..колега ти данъци плащаш ли?? И ако да къде? Щото се оказва, че аз плащам за 10 човека в родния си град!!
                  Имаме един квартал "Владиславово" той е центъра на България на 45мин. с автобус до центъра, на 45 мин. с кола до Добрич и на 45мин. със самолет до София
                  Последно редактирано от Николай Шиваров; 04-08-10, 23:26.
                  --------------------------------------------------
                  [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                  [/FONT]

Коментар

Аз от скоро съм регистриран, но чета често публикации във форума. Провокира ме темата. Живял съм и в америка и в Австралия. Навсякъде по света има прекрасни места за живеене. Важно е как отделният човек се чувства. Както един участник по-напред каза, най-хубавият град за живеене е този, в който са приятели, роднини, в който си израснал и учил. Освен емоционалният момент, нека да кажа, че има и много други важни фактори за едно място, за да се окаже то най-добро за живеене. На първо място трябва да има работа. От там започва всичко, и поради липсата на такава много хора мигрират към големите градове. След като за хората има работа, следва да им се създаде културен живот, развлечиния, болници, училища и прочие. Когата ги имаме всички тези неща, съчетани с природа, комуникации, манталитет на хорота, управници, ... тогава можем да кажем, че имаме най-доброто място за живеене. Изброяват се красиви градчета като Троян, Априлци, Трявна и др. и те са сигурност имат красива природа около тях, но дали имат поминък. Получават ли хубави заплати, имат ли модерно здравеопазвани, кина, театри, спортни бази, ... Брат ми живее в Германия в градче с 15 000 жители. Имат зоопарк, музикални школи, спортни клубове, болница на 5 години с оборудване на най-високо ниво, училища, паркове, вело-алеи .... При нас се върви обратно, затварят се училища и болници в малките места, няма работа, за какъв комфорт на живеене говорим. В големите градове пък нама паркинги, вело алеи, пешеходни зони, нормален градски тронспорт, чистота, зелени вълни и прочие. Така че много е провилно, че няма балкански град из между най-добрите за живеене. Засегна се и Виена. Бил съм и там, поне 100 години ни трябва за да се доближим.

Коментар

Първоначално публикуван от sponch bob
                      Аз пък съм от Перник тук съм роден ,учил ,работя и ми харесва на 20 км от София но значително по спокойно. Имам хубава къща на 15км от града и на 35 от София и ме устройва.Противно на всеобщото мнение стандарта-от финансова гледна точка е над средния за страната-заради близоста до Сф и няколкото останали големи завода в един от тях работя и аз.
                      И металургичен комбинат си имате за пречистване на въздуха, нали?
                      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от sponch bob
                        Аз пък съм от Перник тук съм роден ,учил ,работя и ми харесва на 20 км от София но значително по спокойно. Имам хубава къща на 15км от града и на 35 от София и ме устройва.Противно на всеобщото мнение стандарта-от финансова гледна точка е над средния за страната-заради близоста до Сф и няколкото останали големи завода в един от тях работя и аз.
                        Ти намери кой град да дадеш за пример.....
                        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Аз пък съм за Монтана.
                          Поздрави,
                          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от endur0 Преглед на мнение
                            Аз пък съм за Монтана.
                            Поздрави,
                            Здрав удар!

"Теория на относителността"...

Всяко нещо се движи спрямо друго нещо, така че избора ти е правилен ако се съпостави с нещо което е настина здраво застопорено!

Приеми го като закачка, в "Северозападнала" България чудеса не се очакват!

Но пък е спокойно място!

Коментар

Да, бе! "На гаргата гарджето"! И аз си харесвам Бистрица, но бих живял в...Нито един град в България!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

В повечето случай най-добре си е човек там кадето си е роден !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X