Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумът се е променил
Свий
X
-
До: Форумът се е променил
Дали е нужно да припомням, че ние сме във форум т.е. говорилня, а не в база данни. Събрали сме се "приятели" ( с всичката условност на това понятие ) да си бъбрим, споделяме, помагаме, шегуваме, дразним един-друг (понякога), наджипваме и т.н. И това е напълно безплатно за нас..... Ако искаме база данни, с безброй възможности за задаване на критерии за търсене, не би ли било редно да сме готови да платим за това???? На мен форумът ми харесва като форум....00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Простете,че се обаждам,нов съм,нищо,че от 4 години следя подробно какво се пише във форума. Може би станахме много и се пише толкова, че информацията ни залива,та чак прелива. Друг е въпросът, от какъв род е информацията
Доста мои познати, които са регистрирани далеч преди мен, пишат рядко или почти не намират време. Може би са счели,че имат нужната информация или простото обяснение е,че не им се четат постове като моя, с които вече е пълно тук
Вярно е, че се спазват строго разделите къде се пише и кои пише
, но ....
Надявам се да бъда правилно разбран,а не порядъчно наруган
Благодаря и поздрави на всички колеги, нека сме живи и здрави!Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.
Коментар
-
А бе пичове( колеги) - Форумът за всички нас е прозорец към себеподобни в истинския смисъл .
1. Хора с интелект за общуване по интернет .
2. Хора с желание за споделяне на собствен опит или идеи.
3. Хора с интересно хоби - водещото естествено е ОФФ РОУДА , но никой не е само с едно хоби . Поне така виждам повечето колеги.
4. Хора с хъс за спор и полемика . Казано по друг начин - с желание за изравяне на истината по всеки въпрос.
5. Хора които могат да търпят и критика , и хумор по свой адрес .
Аз ако не видя Форума поне веднъж на ден съм като заблуден .
А това , че във Форума много от колегите са корифеи в някоя област е само БОНУС за всички нас . Не можем да се сърдим , че не им се отговаря на елементарни питания .
То такива въпроси ( като посочения по-горе) са обидни за самия питащ .
И макар да познавам малко колеги на живо , имам чувството че познавам болшинството от пишещите редовно тук .
ДА - сигурно Форумът се е променил .Познавам го само от 1 година , но смятам че се е променил към по-добър и по-умен Форум .
Даже съм убеден !
Коментар
-
Първо не съм казал че форумът е лош или че не ми харесва.
Много ме учудва че в темата се повдигна темата за заплащане. Форумът е най-вече за офроуд и поне според мен би трявало повечко теми да са за това. Относно това дали е база данни или говорилня , преди време отговора на въпроса защо няма чат към форума беше че няма да има смисъл понеже написаното не остава, сега вече щом има толкова желаещи да си лафят във форума ....
Преди малко в друга тема видях колега да споменава че темата вече е пускана , отговорат беше че е хубаво цената информация да я има на повече места и да се намира по лесно - точно това ми беше и на мен мисълта.
Влагодаря на колегата NIKIDD за разаснението относно настойките на форума.
Ако съм засегнал някой със мнението си съжалявам , не съм имал за цел да се оплаквам просто изразявам мнение.088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Променил ли ? Към какво се е променил - по-добро или по-лошо ?
Ако форума и участниците бяха константи, въпроса щеше да е найстина интерес за обсъждане.Всичко живо се променя.Ако не го направи рискува да изчезне или претърпи упадък.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар