«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.»
Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон
На мен както предполагам и на доста колеги форумът е адд-нат в предпочитани, паролата запаметена и т.н. Началната страница изобщо не я бях отварял от доста време. Но мисля че горното изречеине може спокойно да се промени.
Някак за хората вече се изгуби смисълът да споделят и да помагат. Разделени на групички им е доста по-забавно да "чукат лаф" в някоя тяхна си темичка.
Да претендирам че мога да ползвам бутона "търси"
да регистриран съм отдавна във форума
и да дразня се когато някой е задал банален въпрос.
Но повярвайте ми неможех да намеря това което ми трябваше.
Информацията е толкова разхвърляна,че даже вече като ползвам бутона "Нови теми" ми се ще да има опция да филтрирам някой неща.
Тъй като в реалният си живота се занимавам с компютри и клиенти, забелязвам че доста от колегите също адски много се дразнят от невежеството на клиентите все едно клиента задължително тряба да знае всичко.
Може би така е нормално и това е начина незнам!
Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон
На мен както предполагам и на доста колеги форумът е адд-нат в предпочитани, паролата запаметена и т.н. Началната страница изобщо не я бях отварял от доста време. Но мисля че горното изречеине може спокойно да се промени.
Някак за хората вече се изгуби смисълът да споделят и да помагат. Разделени на групички им е доста по-забавно да "чукат лаф" в някоя тяхна си темичка.
Да претендирам че мога да ползвам бутона "търси"
да регистриран съм отдавна във форума
и да дразня се когато някой е задал банален въпрос.
Но повярвайте ми неможех да намеря това което ми трябваше.
Информацията е толкова разхвърляна,че даже вече като ползвам бутона "Нови теми" ми се ще да има опция да филтрирам някой неща.
Тъй като в реалният си живота се занимавам с компютри и клиенти, забелязвам че доста от колегите също адски много се дразнят от невежеството на клиентите все едно клиента задължително тряба да знае всичко.
Може би така е нормално и това е начина незнам!
Коментар