Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната измама!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Поредната измама!

Правят го в ромски махали и не върви да налагаш малкия фараон или мамицата му. То в това е и номера - събира се цяла тълпа, едни се вайкат, други ти"същувстват" и съветват да даваш някой лев, а трети се държат агресивно и заплашително - абе чиста психоатака. Така преди години ме рекетираха за кинти на прелеза при Факултето - малките мангали мият стъкла и искат 100лв. за труда си (цената на 2 кутии цигари или 4 литра бензин по онова време) и като откажеш идват големите с камъни и заплахи за прозорците на колата ти.
    Отървах се с един пълнител във въздуха.

Коментар

Ужасно е да делиш жизнено пространство с хора, различни по култура, социално положение и прочие социални различия. Нека ме начират ксенофоб, но който не имал постоянен контакт по принуда с такива, той не би разбрал. Ниско-културния индивид живее в друг свят с други разбирания. Ще раговаря на висок глас със себеподобните си ище вдига шум до небесата крещейки съвсем непринудено цинизми и майтапи от недрата на обществената утайка, докато вие седите и си пиете кафето на съседната маса. Случвало ми се е в други видове обществени заведения, и честно казано съм изпитвал желание за саморазправа.
      Не дай си боже да живееш около такива.
      Същата работа и с "циганите" от паралелната вселена. Никакъв шанс за адаптиране между двата свята. Циганите в случая са употребени в събирателен смисъл.

Коментар

Още една причина да си купя ловна пушка .Значи с цигани доста проблеми съм имал.Вечер когато се прибирам по тъмно с приятели от спортната зала, която е до циганската махала (просто от там ми е пътя).Докато се осетиш и трима са ти скочили на главата, абе направо ужас.Вече със себе си нося газов пистолет.Но понеже са страхливи като гръмнеш два пъти и немогат да захапят по асфалта да бягат.В село, когато идват за нещо да искат много мазни.Понеже има много изоставени къщи и има много кражби, само да им покажеш празна ловна пушка или газов пистолет и бягат с рев.Така де, голяма напаст са много са страхливи, като са 20 човека срещу 2 тогава имат кураж.
        Последно редактирано от Димо; 07-07-09, 10:22. Причина: расистки изявления
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

И друга измама прилагат вече - онзи ден докато седя в паркираната кола и чакам, покрай нея преминават хора, на които не обръщам внимание. По едно време усещам нечие по-продължително присъствие - поглеждам - младо цигане 18-19 годишно, чисто и не зле облечено, с две гипсирани ръце до над лактите, седнало на едно бетонно парче от ограда и ме гледа. Като улови погледа ми, пъргаво скочи и занарежда: "Много Ви се моля, блъсна ме кола преди 2 дни, бях в болница, а днес ме изписаха, ма нямам никакви пари, не мога да си отида на село, нямам телефон - да ми помогнете с колкото можете, та да събера за билет...". Толкова ме ошашави, че първоначално не реагирам, а той обнадежден продължава: "И днес не съм ял, гладен съм..." и ме гледа жааално, жааално, едни тооолкова голеееми влажни очи... И тъкмо да посегна да извадя пари, се усещам, че преди време правеха подобни номера, даже сме ги наблюдавали и виждали такива мними сакати или гипсирани, и му отказах. Опита се да ме смили, но като видя, че няма да стане, се махна. Аз обаче започнах да го следя с поглед, като се отдалечи излязох даже от колата и какво да видя - на 50-ина метра по нататък нашия си размахваше ръцете, явно напълно здрави, че и взе да рови в един от казаните, понеже някаква жена изхвърли чанта вътре.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

А това с искането на паи поради причини и на мен ми се е случвало.Един път една циганка твърдеше че е от някакво село и трябвало да си купи лекарства, а нямала пари.Веднага я отрязах като осетих каква е работата.
            Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

В друга държава. В друго време.

Из мемоарите на Евгени Евтушенко:
              Звъни се в апартамента му и се появява млад мъж с момченце. Корабен инженер от Камчатка. Ограбили ги, останали без копейка.
              -Дай ни пари за билети. Ще ти ги изпратим телеграфически. Сине, я издекламирай стихове на чичкото Евтушенко...
              "-О, сватба в дни военни..." започнало детето. "Концертът" бил добре обработен.

Получили си парите и, разбира се не ги върнали.

"Гледам да услужвам с пари, дори когато се натъквам на измама. Но започнах да забелязвам, че понякога хората, взели от теб заем, започват тихомълком да те мразят, защото ти си живото напомняне за техния дълг."

Коментар

Още един вид измама-Избира се кола регистрация не от областта в която става измамата, и леко чукват предна броня, калник, капак, каквото падне. Това с цел да се докаже, че е имало удар. Изчакват колата да тръгне, и след малксо обаждат в полицията, че еди каква си кола, с еди какъв си номер ме удари, и избяга.
                После съд, и за съда всички доказателства са налице, уважава иска на "потърпевшия" и невиновният плаща обезщетение на изнудвача.
                Това по думите на мой съсед, на който вярвам, той имал познат, който си е изпатил, даже стоял без книжка известно време.
                Полицаите казвали-"Знаем, че не си ти, не би блъснал човек, и да избягаш, но сме длъжни да спазим закона"
                Та оглеждайте колите си отпред, и ако видите нещо нередно викайте полиция.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Предложи да го закараш в болницата и сигурно ще се отървеш.

Коментар

Ех, най после и аз да се доближа до милионерите ??
                    Почти, почти - 750 000 паунда.

Данъчните и финансово разузнаване - дали ще ми го признаят този приход ?????

Ето и писмото:

Великобритания LOTTERY ONLINE НОТИФИКАЦИЯ бюро. ПРАВИТЕЛСТВО АКРЕДИТИРАНИ ЛИЦЕНЗИРАНИ!
                    ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ONLINE МЕЖДУНАРОДЕН LOTTERY е регистриран по Закона за защита на данните; (Регистрация Z720633X).
                    Великобритания Лотария Централа:
                    Обслужване на клиенти
                    28 TANFIELD ROAD,
                    CROYDON.LONDON
                    Ref: BTL/491OXI/04
                    Партида: 12/25/0304

Спечелване НОТИФИКАЦИЯ:

Ние с радост обявява ви съставят (# 497) на Великобритания Национална лотария, онлайн лотария Международната програма проведе на 25 юни 2009.

Вашият е-мейл адрес прикрепена към билет номер: 49857356326 със сериен номер 8249/01 теглеха късмет номера: 13 02 23 20 40 42 21 (бонус не.), Който впоследствие спечели ли лотарията в 3-та категория i.match 5 плюс бонус.

Трябва да са одобрени да претендира за обща сума от £ 750000 (седемстотин & Петдесет хиляди лири стерлинги) в брой, кредитирани във файл KTU/9023118308/03.

Това е от обща парична награда от £ 10000000 споделени сред първите четири (4) щастливи победители в тази категория, т.е. Мач 5 плюс бонус.

Всички участници за онлайн версията бяха избрани на случаен принцип от World Wide Web сайтове, чрез компютърна система и съставя извлечена от над 100000 съюзи, сдружения и юридически лица, които са включени в мрежата. Тази промоция се осъществява седмично до края на годината. (31/12/2007)

Моля, имайте предвид, че вашият късмет печели номер попада в рамките на европейските ни брошура представителни офиса в Европа, както е посочено в играе купон. (5647560054) С оглед на това, вашите £ 750000 ще бъдат освободени до вас от някое от нашите офиси плащане в Европа. Нашите европейски агент веднага ще започне процес, за да улесни освобождаването на средствата си веднага щом се свържете с него.

От съображения за сигурност, се препоръчва да си спечели конфиденциална информация, до вашия иск се обработва и вашите пари, отнесени до вас по какъвто и начин Вие считате за годни за да получат своята награда.

моля Ви се препоръчва да се свържете с агента с печеливши номера и подробности за вас, това е част от нашия предпазни мерки за избягване на двойното претендира и неоправдано насилие от тази програма. Моля бъдете предупредени.

За да получат своята награда, моля пишете на доверен агент г-н Келвин Уилямс.

Доверителни АГЕНТ НАД море CLAIM ЕДИНИЦА
                    MR.KELVIN WILLIAMS
                    EMAIL: agent_kelvin_williams@yahoo.co.uk

Дайте своите данни и изпращането на г-н. Келвин WILLIAMS ЧРЕЗ EMAIL.

1.Name:
                    2.Address:
                    3.Marital Статус:
                    4.Occupation:
                    5.Age:
                    6.Sex:
                    7.Nationality:
                    8.Country на пребиваване:
                    9.Telephone Номер:
                    10.Fax Номер:

Вие трябва да попълните и изпратите по-горе информация, за да претенциите агент г-н Келвин Уилямс чрез имейл: agent_kelvin_williams@yahoo.co.uk.

С уважение,
                    Mr.Roger Гордън
                    Онлайн координаторът за Великобритания Национална лотария лотария международна програма.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Преди малко в офиса е звънял "шефа" и казал :

Я кажи колко пари има в касата

някой има ли идея как да проследим обаждането засекли сме му времето и на линия е държан около минута ?
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
                        някой има ли идея как да проследим обаждането засекли сме му времето и на линия е държан около минута ?
                        Подайте сигнал в полицията. Те имат такива ресурси.

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
                          Преди малко в офиса е звънял "шефа" и казал :

Я кажи колко пари има в касата

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                          Подайте сигнал в полицията. Те имат такива ресурси.
                          Това е единственият начин в момента, вече нещата в мобилните оператори са затегнати до такава степен, че никакви познати, връзки и т.н. не помагат. За сметка на това при запитване от полицията, дават информацията веднага.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

мдаа, искат писмено жалба ...

сърцат човек в 7-мо районно в София ?
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

благодаря за реакциите , пускаме сигнал

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Ех, най после и аз да се доближа до милионерите ??
                                Почти, почти - 750 000 паунда.

.....
                                И на мен 2 пъти вече ми пишат, ама с толкова много пари ще си навлека неприятности само. Я по-добре да си стоя на село.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X