Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам книжка. Отново.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам книжка. Отново.

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
    Колеги,това може и да е коментирано тук,но аз да попитам :взели са ми някакви точки там - 7 ли, 8 ли,повече ли.Та тези точки възстановяват ли се сами след време,ако нямаш нови нарушения ?
    Ако две години нямаш нарушение се възстановяват автоматично.

Коментар

Честито!И аз един месец миналата година изкарах така.Направиха ми снимка!
      Веднъж в годината имаш право да се явиш на "неделно училище"-70 лв.Въстановяваш 14 точки.
      Стоян Драев тел:+359877915301
      blood 0 RhF +

Коментар

Привет!
        Васко, а честито...
        Дано никога не ти я вземат пак...и милиони безаварийни...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Честито,Васе.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
            Ако две години нямаш нарушение се възстановяват автоматично.
            Да, ама не. Две години, но не от датата на последното нарушение, а от връчване на наказателното постановление. Мен ме хванаха с превишена скорост в Сливен и на КАТ им отне 7 месеца да стигне наказателното постановление до София и да ми го връчат. Та аз си изчаках 2-те години и 7-те месеца и от 4-ти януари отново съм с пълен брой точки.
            И Васе, ползвай опцията за въстановяване на точки задължително, щото недай си боже пак да се стигне до взимане на книжката, срока ще е една година.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              И Васе, ползвай опцията за въстановяване на точки задължително, щото недай си боже пак да се стигне до взимане на книжката, срока ще е една година.
              Злати, вече ще я ползвам. Задължително. Ама преди да се стигне до тук не бях и чувал за нея.

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                Честито!И аз един месец миналата година изкарах така.Направиха ми снимка!
                Веднъж в годината имаш право да се явиш на "неделно училище"-70 лв.Въстановяваш 14 точки.
                Колега объркал си 13 са точките които въстановяваш

Коментар

Честито,дано не ти се случва отново!
                  А освен с лично отвисяване пред гишетата на КАТ,имали друг начин,човек да разбере колко точки има?И още един въпрос-сега каква е процедурата за получаване на наказателно постановлениа,че съм си проспал ГТП-то и ми написаха акт.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    А освен с лично отвисяване пред гишетата на КАТ,имали друг начин,човек да разбере колко точки има?И още един въпрос-сега каква е процедурата за получаване на наказателно постановлениа,че съм си проспал ГТП-то и ми написаха акт.
                    Благодаря.

Има начин и той е да дадеш данните си на някой инструктор да те "провери".

За другото: Отиваш в КАТ преди да изтече акт-а и/ или ти дават постановлението или ти го подновяват за още месец и отиваш преди да изтече календарния месец. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                      По принцип имаш 39 точки. Когато ти излезе наказателното постановление ( неда Боже ! ) , там пише колко кинта те глобяват и колко точки ти отнемат . Та ти си ги смяташ ....Иначе официалната информация от КАТ е забранена - тайна ! Като договора за руския газ.
                      Желателно е още след първото отнемане на точки да карате неделното училище за възстановяване ... щото ( пак недай Боже ! ) при второ провинение отнемането на точки се натрупва към първото и акос това е превишен лимита от 39 точки отивате в телевизията.

И още нещо: Провинен водач има право еднократно в годината на въпросното неделно училище с възстановяване на 13 точки . Не повече !
                      Последно редактирано от Тихомир; 20-01-09, 22:33.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Честито и от мен. Тази машинка за психото не искам дори и да си я спомням.А някой има ли преки наблюдения върху този "златен талон"?Родните ни полицаи дали го признават?

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=177834
                        Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Да, ама не. Две години, но не от датата на последното нарушение, а от връчване на наказателното постановление. Мен ме хванаха с превишена скорост в Сливен и на КАТ им отне 7 месеца да стигне наказателното постановление до София и да ми го връчат. Та аз си изчаках 2-те години и 7-те месеца и от 4-ти януари отново съм с пълен брой точки.
                          Не е баш тъй. Аз имам възстановени отнети точки по съставен акт от КАТ за установяване на административно нарушение по същият не съм получил наказателното постановление. Актът беше съставен по старата система на плащане, когато талонът се връщаше и без да си платиш глобата, Минаха две години и няколко месеца и отидох и не помня дали се помомолих, или дали заявих желание, но точките ми бяха възстановени.

Иначе Васко умната. Ако не умната, гледай русата. Пожелавам ти вече книжката ти да е само в движение. И никога вече "на трупчета".

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                            Пожелавам ти вече книжката ти да е само в движение. И никога вече "на трупчета".
                            Благодаря, Ванка.

Коментар

Честита книжка и повече да не се допускаш така.Без книжка ужасНе бива човек да допуска да му пишат актове.Полицаите обикновено са разбрани хора само трябва да не се ръбиш.Со кротце со благо и со малце паре си спестяваш огромни неприятности.Ама не било право а да седим без книжка право ли е ?Плюс това обикновено са те спрели за няква глупост и не си струва да се абиш
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Леле, аз не мога да си представя себе си без книжка! толкова време!
                                Васко честито и както писаха по-горе - русата! Пфу, умната бре!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X