Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам книжка. Отново.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам книжка. Отново.

Преди точно осем месеца, на 20.05.2008-ма, ми взеха книжката за -19 точки, за шест дълги месеца. Т.е. не ми я взеха, а я предадох доброволно. И в трепетно очакване тези шест месеца минаха. Вече се виждах отново, законно, зад волана и ме поляха със студен душ. Трябвало да мина психо. Отидох и го минах. От първия път. Който е карал психо-тест за "С" категория знае за какво иде реч. Тестове, машина гадна и те така. Викам си: "Успях. Тези дни ще имам книжка". Да, ама не. Втори студен душ. Трябва да изкарам наново шофьорски курс. Изкарах го. После изпит на листовки. И тях изкарах. И дойдоха празниците по Нова година. Книжка, скоро, йок. Всичко почива. Мъчително и натоварено чакане и за мен и за приятелите ми с редовни шофьорски книжки. Колко ги изтормозих, завалиите, да ме развозват. Живи и здрави да са ми. Празниците минаха, дойде ред и на изпита по курмуване. Естествено, че го минах. В един момент си направих кефа и изправих косите на изпитващия. Голям кеф, ей, кат го гледах как скача на спирачката. Нищо, прости ми. Явно не искаше да го возя на втори изпит. Дадоха ми заветната бележка, че съм издържал изпита. После три дни чакане да мине срока и да отида да си пусна документите в КАТ. Цял ден ме размотаваха там и, естествено, пуснах експресна поръчка. 10 дни. И днес си я взех.

ИМАМ КНИЖКА. ЧАКАЙТЕ МЕ СКОРО И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД.

До: Имам книжка. Отново.

А ЧЕСТИТО!!!
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
      Преди точно осем месеца, на 20.05.2008-ма, ми взеха книжката за -19 точки, за шест дълги месеца. Т.е. не ми я взеха, а я предадох доброволно. И в трепетно очакване тези шест месеца минаха. Вече се виждах отново, законно, зад волана и ме поляха със студен душ. Трябвало да мина психо. Отидох и го минах. От първия път. Който е карал психо-тест за "С" категория знае за какво иде реч. Тестове, машина гадна и те така. Викам си: "Успях. Тези дни ще имам книжка". Да, ама не. Втори студен душ. Трябва да изкарам наново шофьорски курс. Изкарах го. После изпит на листовки. И тях изкарах. И дойдоха празниците по Нова година. Книжка, скоро, йок. Всичко почива. Мъчително и натоварено чакане и за мен и за приятелите ми с редовни шофьорски книжки. Колко ги изтормозих, завалиите, да ме развозват. Живи и здрави да са ми. Празниците минаха, дойде ред и на изпита по курмуване. Естествено, че го минах. В един момент си направих кефа и изправих косите на изпитващия. Голям кеф, ей, кат го гледах как скача на спирачката. Нищо, прости ми. Явно не искаше да го возя на втори изпит. Дадоха ми заветната бележка, че съм издържал изпита. После три дни чакане да мине срока и да отида да си пусна документите в КАТ. Цял ден ме размотаваха там и, естествено, пуснах експресна поръчка. 10 дни. И днес си я взех.

ИМАМ КНИЖКА. ЧАКАЙТЕ МЕ СКОРО И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД.
      Лошо, Седларов, лошо!
      Дано да знаеш от къде е репликата.
      Майтап,бе Уили.

Коментар

Ами честито! Имам въпрос ако ти свършат точките после караш всички категории ли(които си имал)?

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
          Имам въпрос ако ти свършат точките после караш всички категории ли(които си имал)?
          Доколкото разбрах от "колеги" на изпитите-ДА.

Коментар

Честито.И нито точка от тази да не ти вземат!!!!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Васе честито и от мен и повече никога,ама никога да не ти я взимат

Коментар

Брат ЧЕСТИТО

Коментар

Хех... Василе, доживяхме...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честито!
                    Ся,нали знайш ко следва

Коментар

Васко честито и умната.
                      B+

Коментар

Хайде честито и от мен!

Коментар

И най гадното че са ти взели точките за глупости.А тези които действително карат опасно никой за нищо не ги закача.

Коментар

Колеги,това може и да е коментирано тук,но аз да попитам :взели са ми някакви точки там - 7 ли, 8 ли,повече ли.Та тези точки възстановяват ли се сами след време,ако нямаш нови нарушения ?

Василе,честито и да не се налага пак.
                            Аз се сещам защо са ти свършили точките.Сигурно и ти като мене не щеш да се "разбереш" с полицията.Та и моите може да свършат,затова питам как става възстановяването им.
                            Последно редактирано от Hala; 20-01-09, 19:28.
                            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Е честито,вече можем да покараме някъде,а и добър повод да почерпиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X