Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    ............Вчера се ожених.....
    Хах, ами честито тогава! Желая ти дълги години щастлив брак и винаги верен човек до теб!

Коментар

Аз съм женен от 8 години, вчера най накрая го официализирахме заради родата и купона.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Честито и от мен, щастие и любов, дано си намерил другарчето в живота!
        Но не прекалявай с висенето във форума, че да не стане гаф ... От личен опит ти го казвам
        П.П. ха, писали сме едновременно, явно си го намерил другарчето! Късмет и не забравяй съвета ми!

Колкото до темата, господа! не забравяйте, че жена не се бие дори с цвете (това ни учеха от малки, забравихте ли?!)
        Последно редактирано от Фани; 05-05-08, 23:23. Причина: допълване
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Абе момчета, пичове, какво ви става?!!
          Пенка го каза няколко пъти - това е жена! Повтарям - жена! Каквото и да е казала, каквото и да е направила, ама не може да постъпваш по този начин!!
          Мразя това предаване, мразя този глас на Вулева! Но ако аз бях така наречена "медийна звезда" трябва винаги да очаквам такива правокации! И първосигналната реакция като в махалата не би била най-доброто решение!
          Където свършват аргументите и интелекта се включва грубата сила! Това не е решение!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Как се отърваваш от конска муха - като не й обръщаш внимание колкото и да те хапе или като я размажеш с удар? Сори за сравнението ама й приляга на оная "журналистка"...
            И в края на краищата прекалено голямо внимание обърнахме на два долу-горе еднакви по акъл и възпитание индивида. Не мисля, че го заслужават.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Как се отърваваш от конска муха - като не й обръщаш внимание колкото и да те хапе или като я размажеш с удар? Сори за сравнението ама й приляга на оная "журналистка"...
              И в края на краищата прекалено голямо внимание обърнахме на два долу-горе еднакви по акъл и възпитание индивида. Не мисля, че го заслужават.
              По въпроса за акъла си прав!
              А по първия въпрос - майката му е игнориране! Много помага, вервай ми!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Според мен хората в това предаванйице винаги си го търсят и това си им е сценария готови са да прежалят некоя и друга синина важното е сеир да има пара да пада,ами ето факта че дори го обсъждаме тоя сеир между тези двамата прави реклама и на двете страни и кво на репортерката и дреме че отнесла някоя и друга псувня на Дени му е кеф че го говорят вобще не смятам че имам смисъл от коментари то си е видно и двете страни са доволно прости.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                  ......... на Дени му е кеф че го говорят вобще не смятам че имам смисъл от коментари то си е видно и двете страни са доволно прости.
                  Не се притеснявай, скоро ще дойде време "да не го говорят", като си замине безславно от конкурса
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Каква бъдеща звезда? от това л@и***це нищо няма да излезе. Нито може да пее, нито горе багажа му става за нещо.
                    Много неприятен монголоиден елемент. Всеки път като го видех по телевизията и се сещах за братята македонци, които ни наричат татари.
                    Иначе за постъпката му смятам, че за него е оправдана, защото в него няма нищо мъжко, което да го спре да пребие жена. В него се преплита педалското и детското и той сигурно я приема като спаринг партньор, нещо равностойно с което да се бие.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                      Мъже, опомнете се! Това го няма дори и в природата, при дивите зверове! Да сте чули и видели мъжко животно да напада женско?

Ако тя го е предизвикала словесно, то логичния и нормален отговор е също словесен, а не - с бой.Всичко друго е най-меко казано - слаби нерви, занижен самоконтрол, избиване на комплекси и т.н.
                      Значи сега ще поясня това което имах предвид от самото начало....И затова разделям цитата на две части...

Та относно първата част: Живеем в интересни времена, когато доста от жени се държат като мъже и в семейството си, и бизнеса и в живота. Агрессивни, устати, безскрупулни, безкомпромисни.....И всичко това ги задоволява напълно, докато нещата се нареждат.....И САМО когато нещо се обърка се сещат че са СЛАБИЯ пол, че са жени, слаби и беззащитни. А това наистина го няма в животинския свят. Някой насреща да променя поведенческия си модел по няколко пъти за ден, час или разговор......

Относно втората част общо взето съм съгласен за занижен самоконтрол и друго, обаче и там трябва да се внесе корректив, че аз вече по улиците почвам да се обърквам кой срещам момче или момиче. Доста момичета са по-мъжествени от свои връстници, и обратно. Така че в случая не е напълно ясно кой кого натупал момче момиче или обратно, една обидена и накърнена жена зашлеви шамар на досадника на улица

ПС. На Злати - ЧЕСТИТО, и дълги щастливи години семеен живот.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Приятелю....... В света, където жени се държат като мъже........, защо трябва да очакват да се отнасяме със тях като със жени?!?
                        Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                        Напълно ПОДКРЕПЯМ момчето, тая ...... си го изпроси. Я се замислете малко, ако вие сте на неговото място как ще постъпите? Аз по същия начин, можеби без удара в лицето, но няколко ритника в задника със сигурност. Като е жена какво да седя и да я гледам как ме обижда ли?..... никога!
                        Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Щом става въпрос за сигнално жълто, всички бойни стилове са позволени. Браво на младежа, достоен отпор им даде. Няма да е лошо "журнлистите" им също да потренират, ако смятат да продължават с техния си тон и начин на правене на "репортажи".
                        За съжаление някои човешки същества, в това число и от женски пол не разбират от друго освен от ритници. Казвам го най-отговорно , с ясното съзнание, че може да ме освиркате. В случая изложиха се и двамата. Каквото повикало , това се и обадило. Наглата и смотана журналистка се срещна с префърцуненото женствено мамино синче. Рзулататът го видяхме. Нищо ново за ежедневието ни. И феминизмът няма работа в случая.
                        +1000 за горните мнения. Тази п....ла започвайки работа в това "предаване" го е направила с ясното съзнание, че няма да използва нищо научено във факултета по журналистика ако изобщо е учила разбира се...
                        А ще използва мръсни и долни прийоми независимо към кого са отправени от българските псевдо звезди...него хванала, него предизвикала..
                        Според мен малко и беше...Независимо дали ми е сестра или жена щом се е хванала да рови в помия ще се наложи да я сърба..
                        Дали подходи към него с уважение както към мъж и започна г-н Еди кой си бих ли могла да Ви задам няколко въпроса и т.н. а не да му завира микрофона насила и да го провокира..ВЕРВАЙТЕ МИ...на място ще я оставя и хич не ми пука, че е жена. Това го споделям най откровено и не се крия зад никакъв ник даже на снимката съм си аз.
                        Хора с цялото ми уважение към журналистиката то нашите "журналисти" я изродиха на 100%. Откога не съм гледал нищо позитивно по новините или чел по вестниците...наистина ли живеем в такава помия.
                        Аз не го вярвам..А тоя пик...ьо не го защитавам а защитавам принципа.

П.П. Пък и нали заради тея два три шамара рейтингът им се вдигна ето и ние ги обсъждаме и недай боже ще се изпокараме заради тях.
                        Значи успяха да направят предаване в типично тяхен стил /имаме бит и доволен журналист/ от постигнатото...
                        Последно редактирано от Chinela; 06-05-08, 09:51. Причина: правописна грешка

Коментар

Да удариш дама по какъвто и да е повод, по какъвто и да е начин и независимо от причините е признак на лошо възпитание, силни комплекси и непочтено. Приказките за това от кое предаване било момичето и какво му е казало са смешни. Не може да се удря дама, пък ако ще да седи до него и да нарежда цялото му семейство до 9 коляно. На тези които оправдават младежа, да попитам - ако беше ударил дете на 5-6 години за това че го е нарекло гаден педерас например - бихте ли го оправдали...? Ами замислете се - същото е..... За който мъж мисли, че могат да се налагат жени о какъвто и да е повод - да знае че има нещо сбъркано в ценностната система и възпитанието.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                            .. На тези които оправдават младежа, да попитам - ако беше ударил дете на 5-6 години за това че го е нарекло гаден педерас например - бихте ли го оправдали...? ......
                            Не, не бих го оправдал и казвам защо. Защото детето не го прави с ясно съзназие и още повече не го прави заради ПАРИ ..нали

Коментар

Да удариш дама по какъвто и да е повод, по какъвто и да е начин и независимо от причините е признак на лошо възпитание, силни комплекси и непочтено. Приказките за това от кое предаване било момичето и какво му е казало са смешни. Не може да се удря дама, пък ако ще да седи до него и да нарежда цялото му семейство до 9 коляно. На тези които оправдават младежа, да попитам - ако беше ударил дете на 5-6 години за това че го е нарекло гаден педерас например - бихте ли го оправдали...? Ами замислете се - същото е..... За който мъж мисли, че могат да се налагат жени о какъвто и да е повод - да знае че има нещо сбъркано в ценностната система и възпитанието.....
                              Без да искам да се конфронтирам с някои още повече Чинела в по горния пост го е казал че така са извъртяли нещата че ка хората вземат страни смятам че едно дете не би казало това коетъо казват тез елемнти още повече с комерсиална цел казал съм го и в по горния си пост тези псевдожурналисти са гхотови да преглътнат некои друг тупаник а за народа хляб и зрлища.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

В този пост има само едно нещо което го обезсмисля.......

ДАМА никога и при никакви обстоятелства няма да НАРЕЖДА ДО 9 КОЛЯНО.

Много бъркате понятия.

На мен ми дали возпитание, более подходящо към елисаветинска епоха. С всички там пинизи, за дами, кавалерства, дуели за честа на същата дама и прочее. Обаче в същата тази епоха псуващи жени практикували най-древната профессия, и то в най-долнопробни бардаци, за пияни моряци примерно. Дами коите практикували същия този занаят, само че в бардаци за средна класса, да не говорим за куртизанки, са имали доста по-добри обноски от съвременния хай-лайф.

Дами, ако искате определено отношение бъдете любезни и се държите съответственно. И ще Ви отваряме врати, ще Ви говорим само и изключително на Вие, и в никакъв случай няма да Ви посягаме, само изключително с определенни цели.
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X