Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

"Простотията на една "бъдеща" звезда!!!" .... У Перник
    Там си му е мястото на Ден-ко.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Уважение трябва да има. Естествено, то не може да от всички към всички, но кога ли пък толерантноста винаги е печелила?!!! Тишо, това предаване и аз не го гледам. Не уважавам и екипът който го прави. Това са дребни душици. Според мен. Но малкия гъз прекали. За момент се поставям на мястото на репортерката. Казвам за момент, защото за повече не мога. И какво виждам. Момиче, което преследва мечтата си, с която някой злоупотребява. След този случай, ако я видя отново в ефира на СКАТ, значи наистина си е заслужила шамарите.

На никой ли не му се е случвало да бъде на кофти място в кофти време?

Коментар

Щом става въпрос за сигнално жълто, всички бойни стилове са позволени. Браво на младежа, достоен отпор им даде. Няма да е лошо "журнлистите" им също да потренират, ако смятат да продължават с техния си тон и начин на правене на "репортажи".
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Браво на младежа, достоен отпор им даде.
          Доста слабо представяне

Относно останалото - ако искате АЗ да се отнасям уважително с вас, бъдете любезни - уважавайте мен.... Съответно - не съм медийна личност, а там правилата са други. Не е свикнало още момчето да игнорира подобни "медии", ама ще се научи, дано.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Чета постовете ви и не мога да се начудя - това същите съфорумци ли са, които призовават за толерантност на пътя, за етническа такава и прочие?! Вас майките ви не са ли ви учили, че ако искаш да показваш колко си силен, то трябва да го правиш с такива, които са ти поне равни по сила? Не ви ли присвятква лампичката, че от тук до домашното насилие е просто една крачка, съвсем малка крачка? А тя е доста сериозен проблем в България. И не само спрямо жени, а и спрямо деца. Случайно да ви е направило впечатление, че репортерката /независимо какво е казала/ не е започнала първа боя? Или смятате неговата постъпка за "неизбежна самоотбрана"? Сега я разглеждате като репортерка на СКАТ. А ако това беше вашата дъщеря или приятелка? Или ще кажете, че те не могат да се озоват в подобна ситуация!Мъже, опомнете се! Това го няма дори и в природата, при дивите зверове! Да сте чули и видели мъжко животно да напада женско?Ако тя го е предизвикала словесно, то логичния и нормален отговор е също словесен, а не - с бой.Всичко друго е най-меко казано - слаби нерви, занижен самоконтрол, избиване на комплекси и т.н.

Коментар

За съжаление някои човешки същества, в това число и от женски пол не разбират от друго освен от ритници. Казвам го най-отговорно , с ясното съзнание, че може да ме освиркате. В случая изложиха се и двамата. Каквото повикало , това се и обадило. Наглата и смотана журналистка се срещна с префърцуненото женствено мамино синче. Рзулататът го видяхме. Нищо ново за ежедневието ни. И феминизмът няма работа в случая.
              Последно редактирано от Тихомир; 05-05-08, 22:03. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                ...Сега я разглеждате като репортерка на СКАТ. А ако това беше вашата дъщеря или приятелка?...
                Човек трябва да има и чувство за самосъхранение, освен някакво възпитание. Не може да ходиш по улицата и да псуваш който ти падне, независило от пола, професията или чия приятелка / дъщеря си, без да осъзнаваш, че в един момент това ще доведе до някакви негативни последици. След това, както е казано - който търси, намира.

Друг е въпросът, че в проблемът не е само в тази "теливизия", конкретното "предаване" или "журналистка". Проблемът касае повечето журналисти и начина им на работа. В конституцията пише, че никой не може да бъде заснеман без негово съгласие, нещо което масово не се спазва. Както се вижда и в конкретния клип, човекът първо с по-умерен тон, след това с по-грубичък помоли да го оставят на мира. Аз това не го разбирам като съгласие за заснемане. Естествено никой не се трогна, и не само това, а и се държат нагло и предизвикателно. Както показва практиката, като не става с думи, се обръща дебелия край и става. Този клип също показа, че след два шамара човекът беше оставен на мира. Не съм привърженик на силовите методи, но практиката показва, че съвсем без тях не може. Та в тая връзка, браво и на адаша дето опляскал некъв папарак снимащ го тайно. Все трябва да има начин да им се покаже на папараците, кое е право и кое криво! На хората почва да им писва от номерата им.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Абе, че тая репортерка прекалява с изпълненията в стила на шефката си "Хигиена нулева" е повече от ясно... Ама и това полупедалче се изхвърли като ч**ия на мокър пясък с това да налети на жена на бой е доста жалко и трагично. Не искам да взема страна в спора той си е едно голямо ОО (кенеф или нула на нула, избирайте сами...)

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    И феминизмът няма работа в случая.
                    Тишо, не ти отива да опростяваш по подобен начин нещата, свеждайки ги до феминизъм. Четете поста ми като дявола - евангелието. В случая аз отново твърдя, че няма никакво значение, че тя е нагъл журналист, а той - някаква т.н. медийна звезда, чието лично пространство е нарушено. Все някъде трябва да спре тази полова уравниловка в нашето съвремие. Толкова ли не разбирате, че става въпрос за бой от страна на мъж над жена, която не може да се защити. Ако го интервюираше един батко, висок 1,90 и тежък 100 кг, с бръсната глава и черни очила, дали ще е толкова храбър? Аз знам отговора, щото го гледам всекидневно. Това горе-долу работя.И трябва да те уверя, че въпросните батковци /като описания от мен по-горе/ не нападат жени, защото имат реалното самочувствие за себе си и своята сила. Само комплексарите си го изкарват по този начин. У мен подобни "мъже" предизвикват единствено съжаление и лека погнуса.

Коментар

Тишо, не ти отива да опростяваш по подобен начин нещата, свеждайки ги до феминизъм. Четете поста ми като дявола - евангелието. В случая аз отново твърдя, че няма никакво значение, че тя е нагъл журналист, а той - някаква т.н. медийна звезда, чието лично пространство е нарушено. Все някъде трябва да спре тази полова уравниловка в нашето съвремие. Толкова ли не разбирате, че става въпрос за бой от страна на мъж над жена, която не може да се защити. Ако го интервюираше един батко, висок 1,90 и тежък 100 кг, с бръсната глава и черни очила, дали ще е толкова храбър? Аз знам отговора, щото го гледам всекидневно. Това горе-долу работя.И трябва да те уверя, че въпросните батковци /като описания от мен по-горе/ не нападат жени, защото имат реалното самочувствие за себе си и своята сила. Само комплексарите си го изкарват по този начин. У мен подобни "мъже" предизвикват единствено съжаление и лека погнуса.
                      Ами,защо да не е обратно,милата и любезна журналистка от сигнално жълто,да отиде при някой батко, висок 1,90 и тежък 100 кг, с бръсната глава и черни очила,и да му реди сладки думи за майка му?

Коментар

Е, не е точно тъй. Доколкото аз видях се биха две "жени". Не е като бой на жена от мъж. Журналистката като не иска да я бият да си вземе поука как не бива да разговаря с хората. Това че е жена не я оневинява. Изобщо. Той пък какъв мъж е според теб? Хибрид някакъв... Като правиш такива генерални изводи дай да разменим за малко местата и да поразсъждаваме. Така ли би реагирала , ако интервюиращият беше мъж , а интервюираната- жена? И ако тя се бе нахвърлила с ритници срещу него? Сигурен съм , че веднага щеше да я защитиш! И то само защото е жена, без да се нуждаеш от други доказателства.
                        Ето защо смятам, че в случая място за кавалерство няма. От една страна , защото журналистката не го заслужава, и от друга защото оня хибрид не знае какво е това.
                        Последно редактирано от Тихомир; 05-05-08, 22:55. Причина: правописна грешка

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                          Ами,защо да не е обратно,милата и любезна журналистка от сигнално жълто,да отиде при някой батко, висок 1,90 и тежък 100 кг, с бръсната глава и черни очила,и да му реди сладки думи за майка му?
                          Шансът да я набие е почти нулев. Особено ако е хубава! Това - на майтап. Защото на това ниво разговорът започва да прилича на 3-та група в детската градина в стил:"Ама моля, госпожо, той/тя първи..."
                          За Тишо - че е хибрид, напълно съм съгласна. Нямам против да поразсъждаваме, но нека да е по-реалистично. Нека журналистът да е мъж, а интервюирания - жена. Така ли да ги обърна? И да приемем, че изведнъж жената се мята на мъжа и започва да го рита /всичко става, може пък да не си е взела хапчетата/. Рита, демек, свободата на словото, един вид. И тогава невинният и беззащитен мъж, в пълното си право, отвръща на ударите и следва - развръзка в травматологията на Пирогов, букети за ранения и събиране на доброволни помощи за пластичната му операция на веждите. Нещо такова като реализъм устройва ли те?

Коментар

Муахахха...Женски бой.Момченцето ако от сега не може да се сдържа,плашим се ,ако стане известен като Модерния ЛЯВМного репортери,,че ги ручат жабетата''
                            Последно редактирано от бат'Марто; 05-05-08, 22:49.
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Тя шефката на тая журналистка един път налетя на един популярен гологлав двуметров мъжага, който само я поля с бира. Да удряш жена е недопустимо, но ще Ви дам един пример. Вчера се ожених и на излизане от църквата една просякиня взе да ни кълне, защото не сме и дали пари. Само бързата реакция на кума ми я спаси. Аз съм 106 кила, с белези по лицето и "свиреп" вид и още не мога да разбера тая пияна ли беше или самоубийца. Считам, че има неща, които дори и жени не трябва да си позволяват.
                              Но конкретния случай с айдъла не е такъв.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

@ZZLATEV, прав си, че мерки трябва да има, но и че в случая ответната реакция е ,меко казано, неадекватна.
                                Честито за женитбата, ама /прощавай за любопитството/, като си се оженил вчера, какво правиш по това време на денонощието във форума? То бива, другари, любим форум, то - може, ама - чак пък толкова!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X