До: Закон за привличането
Ето един месец си повтарях че искам определен телефон, представях си го цветно, много го желаех....ама не дойде при мен
. Е тогава си седнах на .... , изкарах пари и отидох да си го купя. Важно е и положителното мислене защото то те кара да действаш, но тук само визуализация чрез автогенен тренинг не върши работа. Влизаме в един филм с програмиране на хаоса....
Само една закачка: Аз много цветно си мисля за "ххх" заплата , а моя шеф много цветно си мисли за "ххх" / 2 заплата. И кво прайм ся?
Ето един месец си повтарях че искам определен телефон, представях си го цветно, много го желаех....ама не дойде при мен
. Е тогава си седнах на .... , изкарах пари и отидох да си го купя. Важно е и положителното мислене защото то те кара да действаш, но тук само визуализация чрез автогенен тренинг не върши работа. Влизаме в един филм с програмиране на хаоса.... Само една закачка: Аз много цветно си мисля за "ххх" заплата , а моя шеф много цветно си мисли за "ххх" / 2 заплата. И кво прайм ся?

))
. Стане ли обратното, е пак същото. Това е парадокса, който го обезсмисла. Както и още много други неща свързани с представата за материално добро за конкретна личност, често това е свързано с лошо за друга. Например, ако ти взимаш повече пари, това означава, че друг взима по-малко или плаща повече. Ако спечелиш от тотото, това значи, че друг не печели или печалбата се поделя между повече хора, от което тази на друг намалява. Дори с нематериалните неща е така, ако получиш любовта на човек, който си струва, то друг няма да я получи. Доброто за един почти винаги означава зло за друг... Сложна работа... за справка намерете в раздела за разкази и хумор клипчето "Трудно е да бъдеш бог"
Коментар