Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закон за привличането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закон за привличането

З А К О Н З А П Р И В Л И Ч А Н Е Т О

Всяка мисъл вибрира, всяка мисъл излъчва сигнал и всяка мисъл привлича към себе си съответстващ сигнал.

"Поискай и ще ти се даде.
    Каквото помислиш.
    Трябва да го виждаш в ярки цветове.
    Да го поискаш в мислите си.
    Да си представиш, че го имаш.
    Да си благодарен за това.
    Тогава то ще стане.
    Съзнанието твори реалноста. Животът се изгражда чрез мисъл. Това което се случва днес е следствие на това, което сме мислили вчера. Ако има нещо, което желаеш трябва да насочиш вниманието си към него и според "Закона за привличането", то ще дойде при теб."

Не знам важи ли за 4 х 4, но ще пробвам...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

До: Закон за привличането

Когато бях малка си правех следния експеримент: намислях си нещо и започвах упорито да си го повтарям в пожелателна форма (понякога това отнемаше часове или дни)... В повечето случаи действаше т.е. "чудото" ставаше, а не бях и чувала за "теорията/закона за Привличането" ...
    Сега ти ми припомни за това и започвам веднага - искам Унимог!!! (само не знам дали трябва да се изрича на глас/да се записва някъде ... Но ще пробвам!
    Включете се и вие!!!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Този закон все едно някой пастор го е измислил.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        А защо не вземеш да пробваш, преди да се изказваш неподготвен?
        Най-лесната и най-неподходяща реакция, когато ни се предостави нова информация, която не разбираме, е да тръгнем да я плюем и да се правим на голяма работа.
        Никой не се ражда научен, но кръгозорът на всеки човек стига дотам, докъдето стига дързостта му да опитва нещо ново!!!
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

banjo не е много далече - има го почти същото, във "Ведите". Ако името Патанджали ви говори нещо, в неговите сутри също е споменат. Неприятното е - "нещото" трябва да е поискано с "цялата душа и сърце" и да не е с цел обогатяване...
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Съзнанието твори реалноста. Животът се изгражда чрез мисъл. Това което се случва днес е следствие на това, което сме мислили вчера. Ако има нещо, което желаеш трябва да насочиш вниманието си към него и според "Закона за привличането", то ще дойде при теб."

Не знам важи ли за 4 х 4, но ще пробвам...
            Според мен е до голяма степен вярно, а и според теорията на Стратегическото управление. Но ако се действа а не само на желания.
            Например:
            Главна цел: Toyota FJ
            Начин за достигане на целта: кеш, евро, лева и др.- 100 000 лв.
            По малки цели: 1.... продавам еди си кво- ... лв
            2.... събирам еди колко си години - ... лв
            ................................
            И така нататък зависи коя е важната цел и на какви отстъпки е готов човек за да постигне Главната цел. А през това време съзнанието ти е обладано от главната цел. А мисля че това , което желаеш няма да дойде само при теб, а ти ще го повикаш.

А дали си заслужава?
            [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
              А защо не вземеш да пробваш, преди да се изказваш неподготвен?
              Най-лесната и най-неподходяща реакция, когато ни се предостави нова информация, която не разбираме, е да тръгнем да я плюем и да се правим на голяма работа.
              Никой не се ражда научен, но кръгозорът на всеки човек стига дотам, докъдето стига дързостта му да опитва нещо ново!!!
              Извини ме ама само с желание нищо не става,трябва освен желатието да се работи три пъти повече,така и хляба ти е по сладък и си удоволетворен душевно.Каква е ситуацията при нас ,всеки иска пари на готово (понеже с пари се получава т блага) но никой не иска да си ги заработи със собствените си ръце или със мозъчните си гънки (ако има такива),или се ръководят от поговорката "Те ме лъжат че ми плащат ,аз ги лъжа че работя" но незнаят че ако не си заработил достатъчно неможеш да искаш по висока заплата.Представете си че сме в свят в който не съществуват парите а сме на принципа на бартера тогава да питам кой ще ти даде нещо ако ти не му дадеш нещо равностойно.Така че с това позитивно мислене и желанието да получиш нещо ще си останеш само със желанието.Така че не ми говори че съм се изказвал неподготвен и не ми пробутвайте тея сектантски твърдения.
              Последно редактирано от banjo; 25-11-07, 20:27.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Или пък някой комунист

Коментар

Колега, наистина трябва труд, за да постигнеш нещо. Мисля, че трябва и нещо "невидимо" да те съпътства. Наречи го шанс, добро стечение на обстоятелствата или "просто да имаш ден". Животът ни е отношения между себеподобни и заобикалящата ни среда. Какво имам впредвид: ти може да дадеш всичко от себе си, да се справиш "страхотно", но в точно този миг да не си оценен (например за заплатата), просто защото те оценяват други. Понякога нещата стават учудващо лесно. Понякога колкото и усилия да влагаш, не се получава.
                  В човешките отношения няма никаква логика понякога!
                  Няма нищо по-силно от човешката мечта! Така са станали много велики открития, не смяташ ли? Дори всеки един от нас първо мечтае, а след като мечтата го завладее изцяло, тя му влиза в съзнанието и става дори по-силна от него. Така чавек е способен на "чудеса", защото е мотивирал сам себе си. Веднъж изпълнили мечтата си, всеки си създава нова и всичко се повтаря. "Всеки е толкова голям, колкото големи са мечтите му" и "Боговете помагат на смелите" са мъдрости от векове, а всяка мъдрост е "родена" от наблюденията и от опита на хората.
                  Цитат:
                  Мнението на bojitch:"Съзнанието твори реалноста. Животът се изгражда чрез мисъл. Това което се случва днес е следствие на това, което сме мислили вчера. Ако има нещо, което желаеш трябва да насочиш вниманието си към него и според "Закона за привличането", то ще дойде при теб.""
                  Дали то ще дойде при теб, не е сигурно, но ти със сигурност ще стигнеш пръв при него, ако най-много от всички ТИ ГО ЖЕЛАЕШ!!!
                  sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Не мечти а цели в живота трябва да има човек и то реални и достижими ,обаче да не е една единствена а много защото както казват "Щастието не е на върха а самото изкачване до там".Тези цели в живота трябва да се постигне с труд а не с връзки (ако връзките и ходатайствата са шанса в живота за постигането на целите).Човек трябва да остави диря след себеси ,да останат артефакти иначе никой ,с нищо не ще те запомни на този свят.Имало е мечтатели като Леонардо Давинчи,мечтал е да лети,мечтал е да направи бойна кола и още много други неща но дали е постигнал мечтата си..... .
                    Последно редактирано от banjo; 25-11-07, 21:34.
                    Дий Снайдер

Коментар

Не мечти а цели в живота трябва да има човек и то реални и достижими ,обаче да не е една единствена а много защото както казват "Щастието не е на върха а самото изкачване до там".
                      Много си прав!
                      Но не си разбрал какво иска да каже bojitch с първия си пост. Когато искрено си пожелаеш нещо добро, цялата вселена ти помага да го получиш, като ти изпраща помощ във всякакъв вид. Понеже съм го изпробвала лично, мога да споря по темата. Но те уверявам, че изобщо не става въпрос за сектантство или разни други глупости.
                      Не се сърди за предишния ми пост, нищо лично.
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Когато искрено си пожелаеш нещо добро, цялата вселена ти помага да го получиш, като ти изпраща помощ във всякакъв вид. Понеже съм го изпробвала лично, мога да споря по темата.

Сега съм в очакване да представите и доказателства на това твърдение.
                        LZ4RP
                        QSO-145,250 MHz.
                        QTH-Варна. KN33WF
                        EchoLink-Node:143125

Коментар

Късно е да се връщам назад и да пиша сега, но ето нещо, което съм писала във форума:

Не е точно така. Когато в края на август нашият кубинец ни каза за фестивала и попита искаме ли да отидем, отговорих без да се замислям: ХАЙДЕ!
                          В този момент нямах една спестена стотинка, но истински си пожелах да отида и вярвах, че ще стане. В следващите три месеца получих достатъчно работа и си изкарах парите + покупка на фотоапарат и всички други текущи разходи. Майка ми и сестра ми поеха малката за 10 дни и... тръгнах.

Всеки може да отиде навсякъде, ако го иска в сърцето си и вярва в себе си!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

Препоръчвам ви филмът "secret" става въпрос точно за закона за привличане.

Коментар

Spam!

Вместо да си казвам мнението, ще си позволя да ви разкажа един стар виц по темата:
                              Иванчо, чува съмнителен шум от стаята на по-голямата си сестра, поглежда през ключалката и вижда сестра си, как се върти в леглото си, с ръце между краката и повтаря: "Искам мъж!"...
                              Вечерта, отново някакъв шум привлича вниманието на Иванчо към стаята на сестра му - поглежда през ключалката и вижда, че сестра му е с мъж в леглото.
                              На следващата сутрин, сестрата на Иванчо чува шум от стаята му. Поглежда през ключалката и вижда Иванчо с ръчички между крачката, въртейки се, неистово повтаря: "Искам колело!"...

Относно филма "The Sicret", много напомня екзалтирана проповед на сектант... даже няколко...

П.П. Не ми стана ясно, кой и защо е нарекъл това "закон"? Закон на физиката ли е, или на що?
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X