Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Край на автоматичното подновяване на договори с GSM операторите

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Край на автоматичното подновяване на договори с GSM операторите

    И задължително копие от писмото и обратната разписка в папка че след три месеца ти се обаждат от една компания за взимания че дължиш такси.Културно ги молиш да спрат да те притесняват а после звъниш и на оператора и му изясняваш картинката.Едва тогава си се откачил.
    BMW X6

    Коментар


    • #17
      От: Край на автоматичното подновяване на договори с GSM операторите

      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Още не се знае каква ще е разликата. Просто нашите регулатори толкова си могат.
      уточнение: Толкова им казват да могат !
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

      Коментар


      • #18
        От: Край на автоматичното подновяване на договори с GSM операторите

        Здравейте колеги. Искам малко да съживя темата, понеже преди 3 дни пак се почнаха старите глупости наново. Става въпрос не за мен, а за баба ми и дядо ми, които живеят в големичко село в Добричка област. Имат си телефон, домашен - стационарен, който Виваком им подари след преподписване на еди си какъв договор и нещо от рода. Това е добре, всичко си е наред до този момент. Онзи ден, тия Виваком, отново нападнали селото тоя път с нови оферти и "безплатни телефони". Баба ми и дядо ми, разбира се, неорентирани в глобалните тенденции, които така мощно навлизат в нашия свят, подписали някакъв договор, отново към Виваком за 2 години и си имат в момента и ГСМ с виваком-ски номер.

        Моля, ако някой е наясно как да се поправи това недоразумение, в рамките на седмица или две, да ми съгнализира. Ще бъда безкрайно благодарен, готов съм да заплатя някаква сума дори ако е необходимо. Нито аз, нищо баща ми, нито майка ми имаме време да се занимаваме с тия инстанции. На мен първото нещо което ми идва наум е да отида до въпросния център на Виваком, да им връча договора, апарата, една камара псувни, да им пусна една жалбичка, че изнудват невещите в тази област (както е станало с дядо ми и баба ми) и да си тръгна.

        Поздрави, Ицо.

        Благодаря предварително на отзовалите се.

        Коментар


        • #19
          От: Край на автоматичното подновяване на договори с GSM операторите

          За съжаление в твоя случай , ако има виновни, то те са баба ти, дядо ти и ти /Ицо/ заедно с родителите си!
          Старците, защото са подписали без да разбират в какъв капан влизат, а вие, защото не сте си направили труда да им обясните, когато имат нужда от каквото и да било - да се обръщат към вас /семейството/ ,а когато ги налазят такива натрапници да отвързват кучето и да ги изпращат с тояга... Има доста изписано във Форума, а и из мрежата, колко доверчиви и беззащитни са възрастните хора...Те си живеят в началото на миналия век и са лесна жертва на измами и законни заблуди...
          Това всъщност е лично мое мнение.
          По повод виваком-имат си вътрешна политика и от София натискат регионалните служители да подписмат, преподписват и набират нови клиенти. Вероятно е обвързано и с финансови бонуси за служителите...Аз по една или друго причина ползвам интернет от тях и всеки месец ми се обаждат с предложение да преподпиша, а те ми предлагат по-висока скорост...Първите пъти отказвах учтиво. След това поставих условието да дойде техничски екип у дома и да ми демострира въпросната скорост. Вече ми омръзна и ги режа директно...Ще ги изтрая до есента...

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X