Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

    Ама продължавате да разисквате!Чудно!
    Sent from my Nokia s fenerche

    Коментар


    • #17
      От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

      Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
      В края на 1990 г. в България ври и кипи, трескаво се учредяват партии и всякакви други обществени организации, някои мистични, други политически. Хората очакват да се случи чудо или поне някаква тайна да се разкрие - за изнесените милиарди на комунистите или за архива на Държавна сигурност. Това са годините, в които екстрасенси се назначават като щатни служители в МВР. Именно по това време асансьорният техник Димитър Кекеменов разказва на изпълнителния секретар на наскоро учредената фондация Феномени Стамен Стаменов, че съкровището на Самуил е закопано в село Царичина, на 30-тина км от София в посока Годеч и Берковица. Следва среща в Генщаба на Българската армия и машината се завърта. Екип от висши военни и екстрасенси нахлуват в Царичина и в пълна секретност започват да копаят дупка. Витаят фантастични слухове - за златен орел, стопил военната апаратура, за тленни останки на двуполово създание, за пространствено-времеви проход в изкопания 160-метров спираловиден тунел, за кацащи извънземни кораби като в апокалиптичен холивудски екшън. Предполага се, че операцията ще отнеме най-много три дни. Всъщност тя се проточва почти две години. От съображения за сигурност работят само старши офицери, войниците са само охрана. Копае и лично началникът на химическите войски генерал Динев.
      Постепенно целта на разкопките е променена. Търси се вече мумията на двуполов първобитен човек Екстрасенсът Елисавета Логинова направлява операцията от Генщаба, където дешифрира отправяните <210> послания от извънземни.
      Междувременно правителството се сменя и на дупката, глътнала вече 16 милиона лева/или част от тях са глътнати от някой мастит генерал.../, не се гледа благосклонно. В края на 1992 г., след консултация с 40 учени, министърът на отбраната Александър Сталийски подписва заповед за консервиране на обекта. На 19 ноември 1992 г. в дупката са изсипани няколко камиона чакъл и бетон, което само засилва мистерията.
      Говори се, че всички, които са копаели тунела, са мъртви, подобно на онези, които са разкопавали мумията на Тутанкамон.
      Екстрасенсите обаче са убедени, че само още 5 метра ни делят от мумията. Мнозина смятат, че в мистериозния тунел се крие нещо, което може да промени съдбата на България. А и на целия свят. Дългоочакваното чудо обаче така и не се случва. А раят, който екстрасенсите обещават на Царачина, а и на България, е отложен за неопределено време........дали ще доживеем?!Едва ли.
      Историята я знам . Странното е как хора за които се предполага че са с всичкия си имащи по две висши образования и поне една генералщабна академия са се вързали на тая простотия .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

      Коментар


      • #18
        От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

        Процента на умопобърканите и психовете сред носителите на дипломи е много по-голям, отколкото сред пролетариата ! Затова и говореха за гнилата интелигенция през комунизма

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X