Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

    Стана ми интересно и реших да споделя тази информация с вас,моля ако темата вече е дискутирана преди или това не е точния раздел за нея,отговорния модератор да я изтрие или премести, за което ще съм му благодарен.






    Телепатия - способността да се четат мисли, да се предсказва бъдещето и да се виждат неща, без да се използват нормалните сетива. Нещо, което предизвиква известните ни научни закони. Много животни имат шесто чувство.

    Змиите могат да усетят незначителна промяна в обкръжаващата среда, използвайки единствено езика си. Вълците могат да надушат плячка от огромно разстояние. Дали тези сетива съществуват и при хората, спотаени някъде дълбоко в мозъка?

    В Сан Франциско се намира една правителствена развойна научна лаборатория. Учените в нея проучват психичните аномалии. Обучени са да са скептични, но даже и някои от тях приемат телепатията насериозно. Джеймс Спотисууд е професор по физика и известен критик на паранормалното. Съществуват експерименти в областта на телепатията, или в способността да се предава информация от един човек на друг от разстояние, които са проведени изключително старателно и са проучени много внимателно. Има налични доказателства от тези експерименти, че такива способности съществуват. Доказателствата са достатъчни, за да накарат американските и руските разузнавателни служби да се включат в битката за психично надмощие.

    Януари, 1991 г. Провежда се операция "Пустинна буря". Докато съюзническите сили унищожават режима на Саддам в Ирак, в Америка се води друг вид война. Задействана е тайна американска част във форт "Мийд", край Вашингтон. Това е операция "Старгейт" - строго секретна част с необичайна задача - да шпионира врага с помощта на телепатията, или ясновидство.

    Ръководителят на проекта - Дейл Граф разказва:

    Наша задача бе да открием местонахождението на ракети "Скъд" и всякакви други ракети, предсказването на нападения, които в няколко случая, предсказахме успешно. Основната цел бил главният враг - Саддам Хюсеин.

    Майор Ед Дейн е бивш агент от тази част. Неговата задача в операция "Пустинна буря" - да определи точно местонахождението на Саддам със силата на мисълта си.

    Имаше голям военен отряд, разположен на брега, от специалните части, готови да тръгнат до 10 минути, където ние или Мосад им посочим.

    Американската военна машина използва психоагенти от 20 години. Това е трудно за обяснение за незапознати. По-голямата част от работата им е все още засекретена, а понякога и те самите нямат обяснение за своите способности.

    Лейтенант Джоузеф Макмонаго е бил психоагент 17 години и суперзвезда на частта "Старгейт".
    "Човек не може да издържи твърде дълго на подобна работа. Аз се задържах много по-дълго от повечето, и затова ме извикаха на интервю. Това, което направиха след интервюто, бе да ме подложат на преглед, за да се уверят, че съм здрав и че съм добре психически."

    Идеята за такива прегледи е много добра. Във Виетнамската война Макмонаго бил съгледвач. Роля, в която способностите му се развили до краен предел.
    "Трябва да взимаш решения при изключително стресови ситуации. Решения на живот и смърт. Понякога се налага да отгатваш ходовете на противника. Това ме е спасявало много пъти. И хората започнаха да ми се доверяват при вземането на такива решения."

    Притежанието на шесто чувство е могъщо оръжие на бойното поле. За взвода, придвижващ се през вражеска територия, оцеляването може да зависи от предусещането на засада или надвиснала опасност. Съгледвачът върви напред
    и разузнава.

    В хода на войната американските военни установили, че някои хора предусещат опасността по-добре от други. Способностите, проявени от Макмонаго във Виетнам, завинаги променили живота му.

    "В резултат от тези преживявания просто четях мислите на хората. Започнах да разбирам неща, преди да са се случили. Можех да чувам разговорите, провеждащи се в съседната стая, които не бих могъл да чуя. Виждах неща, които ще се случат на следващия ден. Започнах да разпознавам неща, сякаш ги виждам ясно пред себе си."

    През 1975 г., когато Студената война все още ръководела мисленето на военните, ЦРУ тайно създава първия психичен отдел. Само малцина външни са знаели за неговото съществуване.

    "Не бих могъл да дам нашите резултати или информация на хората, които имат нужда от тях, защото нямаха право да знаят за съществуването на тази програма. Затова я изнасях тайно и я носех в лаборатории и при други учени, работещи по тайни проекти, хвърлях я на масата и им казвах: Не ме питайте откъде имам това.

    Една от целите била да се открият по телепатичен път военни бази в СССР.
    Агентите били обучени в различни начини на визуализиране, или виждане от разстояние на различни цели. Понякога им давали координатите на мястото, или снимки в запечатан плик. Задачата им била да направят точен чертеж на това, което виждат в мислите си.

    Как са го правели? За това като че ли няма рационално обяснение.

    "Отърсих се от всякакви мисли и се опитвах да остана в това състояние. След това отворих съзнанието си към търсената информация. Обикновено получавам информацията под формата на различни фрагменти, които са много трудни за разбиране, но въпреки това трябва да се опитам да сглобя цялостната картина от тях."

    На този етап не можем да намерим обяснение как става това. От гледна точка на традиционната наука все още не знаем къде трябва да търсим отговора, но мозъкът умее да го прави. Всяка идея изглежда съществува като налична информация. Така че ние настройваме радиото си на тази честота и я прихващаме...

  • #2
    Re: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

    Понякога обяснението е съвсем просто. За да ти го демонтрирам, ще се опитам да ти позная числото по интернет. Намисли си число, до 50 в което и двете цифри са нечетни и първата цифра е по-голяма от втората.

    Коментар


    • #3
      От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

      Няма как да не е 31...

      Относно телепатията-не, че отричам, че нещо такова съществува, но според мен използването и засега е доста по-близо до врачуването и "Канал2000", или както там се казват. А, пентаграм май бяха...

      А това, че тази свръхсекретна лаборатория се знае къде се намира и с какво се занимава е диказателство за несериозност. Че и едно от главните действащи лица се знае...
      Има ли желание-има и начин!

      Коментар


      • #4
        От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

        По темата:





        Коментар


        • #5
          От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

          Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Няма как да не е 31...

          Относно телепатията-не, че отричам, че нещо такова съществува, но според мен използването и засега е доста по-близо до врачуването и "Канал2000", или както там се казват. А, пентаграм май бяха...

          А това, че тази свръхсекретна лаборатория се знае къде се намира и с какво се занимава е диказателство за несериозност. Че и едно от главните действащи лица се знае...
          Нали и наще военни по ъкъла на една такава врачка само където до нефт не стигнаха в Царичина То тя само по себе си постигна чудо старши офицери да хванат лопата е явление без аналог преди и след това в историята на БА
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

          Коментар


          • #6
            От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

            Те във Виетнам сигурно пък направиха нещо с психо и др видове война.Май много им дойде опиума и почнаха да халюцинират.Що не си предвидиха Кулите-близнаци.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

            Коментар


            • #7
              От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

              Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
              Що не си предвидиха Кулите-близнаци.
              А на теб пък кой ти каза , че не са ги предвидили? :-)

              Нали няма де се опита някой да отрече явлението Ванга? Даже някои твърдят , че точно това е била част от дарбата и. Обаче тук навлизаме в света на божествените дарби. Тях бог ги дава и ги отнема когато не се ползват за целите за които ги е дал. Така че темата се обезмисля. Бог не е войнолююбец. Ето ти отговор поднесен теософски.
              0888932647

              Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

              Коментар


              • #8
                От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                [QUOTE=Жоро Нешев;1406364]А на теб пък кой ти каза , че не са ги предвидили? :-)

                Те по тази логика и сухия режим са конструирали и създали,но много сатанински ми се чини.Пък ,че има такива изследвания за паранормалното е факт.Има и филми по въпроса.Едни две подводници,едни редици от числа,едно криптиране....
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

                Коментар


                • #9
                  От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                  Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                  Те по тази логика и сухия режим са конструирали и създали....
                  Е не сега. Него аз го конструирах! Щото не обичам дъх на алкохол в градския транспорт. :-)

                  Какво толкова сатанинско виждаш. Съборена е административна сграда. В нея по презумпция има само възрастни. На война като на война - казват французите. Та за коя война да си говориме? За Виетнамската ли? Че е сравнително пресна. Колко хора се затриха там по заповед на ...... незнам кой? Ама е със същия ранг като този който е наредил и кулите примерно.

                  Аз си имам една любима икономическа теория. На световния капитализъм му трябва враг за да може да функционира нормално. Ама това е дълга приказка и не е по темата.
                  0888932647

                  Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

                  Коментар


                  • #10
                    От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                    Въпрос на опит!
                    Всеки дъртак, може да предвиди мисълта на младок и да му "разчете мислите"! Естественно за младия това ще е свръхестественно явление!

                    Често техниката се използва за да не се разкрият източниците на информация..

                    Няма телепатия, има съвпадение на действия в резултат на еднакъв жизнен опит! Често срещано явление в старите семейни двойки!

                    Мога да изпреваря с 5 минутна реч, предсказвайки дума по дума събитията, които ще настъпят и думите, които ще чуя от жена ми, като види че отварям балкона за да си наточа чаша рубинен елексир!

                    Коментар


                    • #11
                      От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                      Volk, има една аномалия при търговските обекти, която лично съм забелязал преди години. Свързано е с темата, макар и косвено.
                      Отваряш да кажем един магазин някъде и оборота магически се заковава на едни цифри. Независимо от промяна на пътникопотока или асортимента и цените. Не може да не си го усетил. Като че ли освен теб, стоката и клиентите има и някакъв друг фактор. Малко шантаво звучи, ама..

                      Коментар


                      • #12
                        От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                        Прочетете това:http://misteriata.com/demoni/30-hitler-e-bil-implant

                        Коментар


                        • #13
                          От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                          Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                          Volk, има една аномалия при търговските обекти, която лично съм забелязал преди години. Свързано е с темата, макар и косвено.
                          Отваряш да кажем един магазин някъде и оборота магически се заковава на едни цифри. Независимо от промяна на пътникопотока или асортимента и цените. Не може да не си го усетил. Като че ли освен теб, стоката и клиентите има и някакъв друг фактор. Малко шантаво звучи, ама..
                          Нищо шантаво няма..

                          Направи една чешма и брой колко хора ще пият от нея?
                          Нито ще дойде някой от майната си, защото водата е хубава, нито ше я подмине някой пътник..

                          Ако ще галактически промоции да направиш, и водата и жадните ще са константа!

                          Коментар


                          • #14
                            От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                            Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            Нали и наще военни по ъкъла на една такава врачка само където до нефт не стигнаха в Царичина То тя само по себе си постигна чудо старши офицери да хванат лопата е явление без аналог преди и след това в историята на БА
                            В края на 1990 г. в България ври и кипи, трескаво се учредяват партии и всякакви други обществени организации, някои мистични, други политически. Хората очакват да се случи чудо или поне някаква тайна да се разкрие - за изнесените милиарди на комунистите или за архива на Държавна сигурност. Това са годините, в които екстрасенси се назначават като щатни служители в МВР. Именно по това време асансьорният техник Димитър Кекеменов разказва на изпълнителния секретар на наскоро учредената фондация Феномени Стамен Стаменов, че съкровището на Самуил е закопано в село Царичина, на 30-тина км от София в посока Годеч и Берковица. Следва среща в Генщаба на Българската армия и машината се завърта. Екип от висши военни и екстрасенси нахлуват в Царичина и в пълна секретност започват да копаят дупка. Витаят фантастични слухове - за златен орел, стопил военната апаратура, за тленни останки на двуполово създание, за пространствено-времеви проход в изкопания 160-метров спираловиден тунел, за кацащи извънземни кораби като в апокалиптичен холивудски екшън. Предполага се, че операцията ще отнеме най-много три дни. Всъщност тя се проточва почти две години. От съображения за сигурност работят само старши офицери, войниците са само охрана. Копае и лично началникът на химическите войски генерал Динев.
                            Постепенно целта на разкопките е променена. Търси се вече мумията на двуполов първобитен човек Екстрасенсът Елисавета Логинова направлява операцията от Генщаба, където дешифрира отправяните <210> послания от извънземни.
                            Междувременно правителството се сменя и на дупката, глътнала вече 16 милиона лева/или част от тях са глътнати от някой мастит генерал.../, не се гледа благосклонно. В края на 1992 г., след консултация с 40 учени, министърът на отбраната Александър Сталийски подписва заповед за консервиране на обекта. На 19 ноември 1992 г. в дупката са изсипани няколко камиона чакъл и бетон, което само засилва мистерията.
                            Говори се, че всички, които са копаели тунела, са мъртви, подобно на онези, които са разкопавали мумията на Тутанкамон.
                            Екстрасенсите обаче са убедени, че само още 5 метра ни делят от мумията. Мнозина смятат, че в мистериозния тунел се крие нещо, което може да промени съдбата на България. А и на целия свят. Дългоочакваното чудо обаче така и не се случва. А раят, който екстрасенсите обещават на Царачина, а и на България, е отложен за неопределено време........дали ще доживеем?!Едва ли.
                            Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 18-01-11, 20:52.

                            Коментар


                            • #15
                              От: ТЕЛЕПАТИЯТА И ВОЕННИТЕ

                              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Няма как да не е 31...
                              Точно така. Същото е ако трябва да познаеш съветска секретна база. Къде е - някъде из Сибир. А малко по-точно - ами сравнително близо до река. А защо е до река - ами покрай реките минават пътищата, а до базата трябва да има удобен път, нали. Какво друго - ами комплекса е ограден с телена мрежа. Колко по-точно телени мрежи - ами зависи колко е секретен обекта, ако е много секретен може да е обграден с 8 - 10 огради с телени мрежи, ако е малко секретен 2-3 огради стигат. Добре прав си за мрежите, кажи за комплекса - ами трябва да има казарма на 1 или 2 етажа за войниците, отделна постройка за офицерите, няколко хамбара за проектите и учените, както и строителна площадка където изграждат нещо голямо или секретно. Можеш ли да го нарисуваш - ами да, ще ти нарисувам едно петно на Роршах и то ще съответства на точно на сателитната снимка, поне във въображението ти.
                              А как се селектират психо войниците? Взимаме 65 000 войника. И ги караме да познаят ези или тура. Хвърляме монета и 32 000 отпдат, 32 000 продължават. Пак хвърляме монетата, остават 16 000, 8000, 4000, 2000, 1024, 512, 256, 128, 64, 32, 16, 8, 4, 2 и накрая остава един супер войник, който познава без грешка, каква ще се падне монетата 16 пъти подред!!!


                              Не ме разбирайте погрешно. Сега мога да си мръдна пръста и да осветя стая, мога да си вдигна ръката с магическа плочица и в стаята да стане топло или студено от климатика. Това за един човек от преди примерно 10 000 години си е черна магия. Някой ден ще ходим да си правим слънчеви бани в Слънцето. Ще се телепортираме до другия край на Вселената, ще черпим енергия от вакума и ще правим енергията на вакум, но до тогава ще трябва да се развием още милиони години.

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X