От: Как са заплатите към днешна дата?
Темата я имам за доста важна - все пак говорим за начина, по който идват парите ни. А голямата част от съзнателния ни живот минава на работа. Опитвам си да си обясня защо сме все на опашката, последни, като абонирани. Къде грешим, при все че не сме некадърни и не работим малко. Разкажи повечко за Турция... Наистина много неща се произвеждат там - нещо като малкия Китай.
Някои хора работят цял месец за колкото струва калпава турска печка на дърва! Няма майтап - 300 - 400 лв. за такава, дето не гори въглища - само дърва, и не е ясно тенекията и дали ще изкара и 3 г.
Немците като не разчитат на субсидии - що не са бедни?
Какво не произвеждат турците? Какво произвеждаме ние? Ние сме в евросъюза - те не!
п.с. Може въпросите, които задавам да изглеждат офтопик. Споменах моята интерпретация на проблема. Но пък заглавието на темата ми звучи като оня виц - "а вие що биете негрите?".
Първоначално публикуван от petar_ray
Преглед на мнение
Някои хора работят цял месец за колкото струва калпава турска печка на дърва! Няма майтап - 300 - 400 лв. за такава, дето не гори въглища - само дърва, и не е ясно тенекията и дали ще изкара и 3 г.
Немците като не разчитат на субсидии - що не са бедни?
Какво не произвеждат турците? Какво произвеждаме ние? Ние сме в евросъюза - те не!
п.с. Може въпросите, които задавам да изглеждат офтопик. Споменах моята интерпретация на проблема. Но пък заглавието на темата ми звучи като оня виц - "а вие що биете негрите?".
Коментар