Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как са заплатите към днешна дата?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как са заплатите към днешна дата?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Ще разкрия една лична тайна.. Ако сега излезна на борсата, нямам шанс за нещо повече от пазач или хамалин и това е главният стимул да се вкопчвам в позицията на работодател!
    ...както и почти всеки над 35 който досега е бил служител...

А нещата ще се оправят, когато вместо да аутсорсваме започнем да създаваме... а по това, което знам - още сме далече от това да го правим масово...

Коментар

...Чета и се радвам!...
      Ще разкрия една лична тайна.. Ако сега излезна на борсата, нямам шанс за нещо повече от пазач или хамалин и това е главният стимул да се вкопчвам в позицията на работодател!...
      Ха ! То и аз така ! Като се замисля , освен за началник , вече за нищо друго не ставам .
      Та затова зелените младоци да са спокойни : ако им требе началник - споко , насреща съм !
      ..а като продължавам да мислим - стигам до извода , че всеки требе да работи те това дека може ! Ей сега си обясних що има хора дето работат примерно като депутати вече над двайсе години !

ПС. ... а във връзка с последното смело мога да кажа , че наред с хамериканската вече има и българска мечта : Без да си работил - направо да станеш министър-председател ! Та зелените младоци : не се отказвайте и да знаете - може и без бачкане !
      Ай наздраве !
      Последно редактирано от Vlado_Ts; 18-10-10, 18:36.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Звучи смешно, но е факт!

Проблема на заплатата е че между парите и теб има едно междинно КПП... Може да пусне, може да не пусне...

Ако го прескочиш прибираш директно парите, но вече си извън "зоната на сигурност"!

Спирам с поезията...

Коментар

Вече не е модерно да се работи за пари...
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Та зелените младоци : не се отказвайте и да знаете - може и без бачкане !
            Може, но в друга Вселена! Юнгата не може да стане капитан, но капитана може да стане хамалин..

Има си алгоритъм в развитието!

Не баламосвай младоците, заради това че имаш началник!

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              Вече не е модерно да се работи за пари...

Именно де ! Работата е за балъците . А от бачкане се прави само гърбица . Що да бачкаш кат си примерно на 25 години и тарикатската с една далаверка изкарваш от раз колкото бачкатора се поти месец .

Па и да нема далавера , по- гот е с вратовръзката и белата якичка , отколкото цел ден да смърдиш на пот .... и кви са тия приказки за производство ?! То впрочем , кво е т`ва ?! И без друго целия свят работи за нас . Ние ше си кютиме с аутсорсинга ...или квото там му се вика .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Време е тази тема да се надуши от някой хед хънтър.

Коментар

Може, но в друга Вселена! Юнгата не може да стане капитан, но капитана може да стане хамалин..

Има си алгоритъм в развитието!

Не баламосвай младоците, заради това че имаш началник!
                  Нямам началник бре , аз съм си началник . Ти от сарказъм не разбираш ли ?!

...А току -що по новините на БТВ-то информираха , че според статистиката българските младежи са най- мързеливи в цяла Европа .

Коментар

Тази тема "скъса г...за" на статистиката и за мен е удоволстивие, че с нещо съм помогнал за тази "неочаквана доставка в задния двор" /цитата е от филм на Холивуд, с Никълъс Кейдж/ Щом е минало цензурата, дано мине и тук..
                    Последно редактирано от Volk; 18-10-10, 19:49.

Коментар

София... готвач - 4 лв./час,...

Това са чистите пари, отделно осигуровки... Това е в моята видима зона...
                      София, чисто, на час - 200-1000 лв, в отделни случаи до 2000 лв./час, в една и съща организация. Няма да кажа къде е това, поне не веднага. Предположения?

Коментар

...А току -що по новините на БТВ-то информираха , че според статистиката българските младежи са най- мързеливи в цяла Европа .
                        43% от младите хора в Испания /до 40 години/ в момента са безработни!

Някой да опровергае тази грозна истина?

Коментар

Мисля, че това е защото младите не виждат смисъл да работят.
                          Погледнете през техните очи-на 20 си, мечтите за добър и охолен живот са в апогея си, чуваш за заплати от по 2000-3000 лева, но си изправен пред реалността да вземаш 500... Наясно си, че трябва да се работи, но виждаш, че с далавери се изкарва повече отколкото с труд, и ти става едно мързеливо...

Исках да кажа, че ако тук имаше нормални условия за развитие в живота по нормалния начин-младите щяха да са по-мераклии за работа. След като виждат, че по честен начин нищо не се получава(или много рядко)-кое би ги накарало да се заемат сериозно с работа?
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
                            София, чисто, на час - 200-1000 лв, в отделни случаи до 2000 лв./час, в една и съща организация. Няма да кажа къде е това, поне не веднага. Предположения?
                            Предположения в нормалните представи няма!

Ако решиш, дай насока, ще помогнеш на младите да изкарат 24х1000х31 - 744 000 лв. на месец!

Поздравления бой! Куул!
                            Взимам ниската стойност като изходни данни..

Не се връзвай..

Говорим за пари с ежедневна постоянна работа..

Удари прави всеки.
                            Последно редактирано от Volk; 18-10-10, 20:41.

Коментар

Предположения в нормалните представи няма!

Ако решиш, дай насока, ще помогнеш на младите да изкарат 24х1000х31 - 744 000 лв. на месец!

....
                              .
                              Аааа, не! Не толкова бързо! Отговора е много лесен, но твоята сметка е грешна! Лека подсказка, младите почват с 200 на час. 1000 трябва да си поне 55+, а за 2000 - 65-70 Чакам още предположения и давам още един жокер. Виден форумец работи за заплата в тоя интервал ;-)

Коментар

Имам въпрос Специално към Volk:
                                - Преди доста години бях позарязал диджейството и бях гумаджия. Почнах работа при един работодател. Човека ми каза, че работникът изкарва около 300лв. /става въпрос за 2000г./, а за него /шефа/ остават към 800лв.
                                Този шеф по някакви си причини ми гласува доверие. Аз вкарах продажба и свои гуми и джанти. Правех каквото си искам, щото него го нямаше по цял ден.
                                Резулатат: За мен около 1000лв. на месец, за него: около 2500лв.
                                Та, питането ми е: Ти какъв работник /от двата вида/ би избрал..
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X