Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи сме по молове в ЕС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи сме по молове в ЕС

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    Ти вземи кредита, направи оборот на строителните фирми на свако... пък после фалирай колкото ти е кеф.

Съвет: имуществото ти своевременно да е прехвърлено на жена ти... и се разведете проформа, за да стане бетон.
    Кредитът как е обезпечен?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
      Кредитът как е обезпечен?
      С наши пари естествено.

Коментар

Когато тръскате черга от балкона, знаете как към края на чергата вълната се усилва и заършва с плясък и отведнъж.
        Така и в човешката история всяко нещо което завършва се усилва до екстремни размери, след което се срутва с плясък и отведнъж.
        Историята на великите империи, Б/п/лясъкът на фашизма и комунизма, строителният бум от преди няколко години и безумните цени - близо 200 лева за тухла, та сега и моловете. В заражданетото на интернет търговията, "те ти булка МОЛов ден". Началото на края на магазинната ера.
        Да не Ви говоря за смешните оутлети. Две продавачки и три мухи се въртят около полилея, няма кой да ги разгони. "НАМАЛЕНИ" костюми от 1400 на 800 лева . Обуеки намалени от 600 на 399. Алоооо, ний да не сме преживяли възглавници на сън ? Кого лъжат и те не знаят
        Бъдещето на МОЛ-овете е като голяма пробна. Отиваш избираш си модел дрехи, пробваш размери и .....поръчваш по интернет. Хем е по евтино, хем гаранцията е къде къде по сериозна.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Цитирам "любимеца" ми архитект Диков от интервю по телевизия TV7:

- Събота и неделя паркингите на МОЛ-овете са пълни и не можете да си намерите място за паркиране, нали? Значи МОЛ-овете не са достатъчно много!

Ну да...

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven
            Не знам има ли луди, които да пазаруват...
            Има, има как да няма.... Когато питам моя приятелка от къде си е взела тази блуза, че е много готина, тя с блясък в очите ми казва: "От МОл-а е!".....

Аз определено не обичам да ходя по магазините, ако не е наложително, а МОЛ-овете са ми последни в списъка....
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
              Цитирам "любимеца" ми архитект Диков от интервю по телевизия TV7:

- Събота и неделя паркингите на МОЛ-овете са пълни и не можете да си намерите място за паркиране, нали? Значи МОЛ-овете не са достатъчно много!

Ну да...
              По-скоро означава, че има нужда от паркинги... Честно казано случвало ми се е не веднъж да ползвам техните, когато имам работа наоколо и не мога да намеря друго място за паркиране. Поне една полза да има
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Чудя се, защо всички гледат повърхността и никой не се запитва за психологическите корени на дадено явление?

Работиш тъпа работа, плащат ти малко пари, шефа /ако си жена/ ти е вдигнал мерника, ако си мъж, държи да показваш преклонение...

Светлина в тунела не се вижда, времето минава, усещаш че остаряваш, а няма слънчева преспектива в бъдещето ти..

И отиваш в "замъка на чудесата"!

Там всички продавачи ти показват, че без теб техният живот няма смисъл, че ти си единственният важен за тях в момента /след наема/, с една дума - света е в краката ти!

Всички са щастливи!

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                  Има, има как да няма.... Когато питам моя приятелка от къде си е взела тази блуза, че е много готина, тя с блясък в очите ми казва: "От МОл-а е!".....

Аз определено не обичам да ходя по магазините, ако не е наложително, а МОЛ-овете са ми последни в списъка....
                  Мисля ,че на повечето жени не им е все тая от къде са си купили, парцала на гърба си.Не че са по различни дрешките, ама са от МОЛА.Това е като преди години, когато ме питаха от къде са ти джинсите,ти да им отговориш, от КОРЕКОМ.Всичко е рекламна стратегия ,поддържана от самите нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                    Чудя се, защо всички гледат повърхността и никой не се запитва за психологическите корени на дадено явление?

Работиш тъпа работа, плащат ти малко пари, шефа /ако си жена/ ти е вдигнал мерника, ако си мъж, държи да показваш преклонение...

Светлина в тунела не се вижда, времето минава, усещаш че остаряваш, а няма слънчева преспектива в бъдещето ти..

И отиваш в "замъка на чудесата"!

Там всички продавачи ти показват, че без теб техният живот няма смисъл, че ти си единственният важен за тях в момента /след наема/, с една дума - света е в краката ти!

Всички са щастливи!
                    Говориш за магазините в Турция, нали?
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Да ви кажа, аз ползвам много често МОЛ-а на "Опълченска" и "Стамболийски" в София само за паркинг. То заради такива тарикати като мен ще изчезне безплатното паркиране там. Иначе не обичам този вид магазини.

Коментар

Споко, идват руснаците!

"Замахнулся, так бей!" - 170 хил. квадрата! За сравнение Дъ мол е 65 хиляди..

Ще се прави на мястото на "Мототехника" Хладилника - 66 декара и ще струва само 100 милиона ойровци!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                          Споко, идват руснаците!

"Замахнулся, так бей!" - 170 хил. квадрата! За сравнение Дъ мол е 65 хиляди..

Ще се прави на мястото на "Мототехника" Хладилника - 66 декара и ще струва само 100 милиона ойровци!
                          Ще се местят от Илиенци!

Коментар

Не..

Просто разширяват дейността!

Широка страна моя родная!

Ще има тераси на ресторантите и скоростни влакчета!

Коментар

А още по-интересното е че май руснаците са само за параван, а зад проекта стои български бизнесмен. Поне такива слухове чух днес.
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                                А още по-интересното е че май руснаците са само за параван, а зад проекта стои български бизнесмен. Поне такива слухове чух днес.
                                Не е важно кой плаща партито, важното е да има повече търговска площ...

За нещастие , простият българин все още не е проумял, че повечето търговска площ в града му, ще му направи живота по-лек?!

Как да му го обясниш?!

Колкото повече търговци на пазара, толкова по-добре...
                                Последно редактирано от Volk; 28-09-10, 21:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X