Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщи-землянки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къщи-землянки

Архитекта определено е с афинитет към овала. Може би стопанката да е била по-овална . А иначе в такава землянка изкарвам няколко окупации .
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
      Фантастични къщи! Сигурен съм, че влагата не съществува като проблем. По света имат отлични хидроизолации за всеки възможен случай, а и постоянно измислят нови поколения такива. За основи, под пода, за стени, под плочки, за покриви.... То и тук навлизат, но доста по-бавно.
      За имане, всичко има, разбира се. Проблема не е дали може, а колко струва. Къщетата и мен ме кефят, а жената дори още повече. То човек като си има мустаци, трябва да си има и ножичка, естествено.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Страхотни 'землянки'! В първия момент помислих дали няма да са твърде мрачни, без достатъчно светлина, но като разгледах снимките по-надолу и това ми съмнение се изпари.
        Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Абсолютна загуба на пространство!!! Абсолютна нефункционалност!!! Не видях никъде мебели....
          В пъти по- скъпо строителство от стандартното.
          То ако беше хубаво къщите щаха всички да бъдат такива.......
          Простете простия ми лишен от "разум и фантазия" инженерно обременен мозък.
          Иначе като архитектурна фантазия е супер.... всяко момче или момиче си мечтае да си поиграе в такава къщичка и да се прибере после у дома....
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
            Абсолютна загуба на пространство!!! Абсолютна нефункционалност!!! Не видях никъде мебели....
            Иначе като архитектурна фантазия е супер.... всяко момче или момиче си мечтае да си поиграе в такава къщичка и да се прибере после у дома....
            Значи тези къщи са за хора които нямат зор. Те са за разнообразие на баровците може би. То в Швейцария май такива има много.

Коментар

Майкъл, една лична молба!

Пусни интериорен дизайн от Япония!

Тия дяволи до такава степен са изчистили интериора,че като се събудиш, моментално заспиваш от спокойствието, лъхащо от оризовите стени и липсата на каквото и да е предмети, освен постилката!

Коментар

Такива землянки бяха направили някакви софиянци, в една местност в моя град, и като дойде предното наводнение не това сега ги помете на доло не можяхме да ги и видим Но бяха хубави
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                  Майкъл, една лична молба!

Пусни интериорен дизайн от Япония!

Тия дяволи до такава степен са изчистили интериора,че като се събудиш, моментално заспиваш от спокойствието, лъхащо от оризовите стени и липсата на каквото и да е предмети, освен постилката!
                  сега дебна едни къщи направени от живи материали
                  малко са но ги има...

Коментар

Живото натоварва, колкото и да е прекрасно..

Обаче тия самурайски къщи, с равен под, равна постелка, хартиени стени с еднакви правоъгълници и в средата на стаята едно растение, обикновенно обляно от слънчева светлина!

Магия!

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
                      Ееее. По тази логика панелните спални са върха на сладоледа.
                      Суперфункционални са, на минимална площ.
                      Само дето не могат да се отопляват и охлаждат за малко пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X