Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двор на къща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двор на къща

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    ........Мисля да се метнеме с жената в колата и да пообиколим няколко села в Пловдивско, защото тука - в и около София вече не ни се живее.
    Днес поразгледахме няколко варианта между Първенец и Белащица включително. Може и от сезона да е, ама нещо не ми понравиха. И грам дръвче няма наоколо... Ще бистрим други варианти може би...
    Да се беше обадил ли?
    Аз също съм беглац от София. Довършвам една къщичка на 5км извън Пловдив.
    Като решиш пак да се разхождаш, звънни.

ПП Това с дръвчетата е....... Обади се ще ти кажа, че не е за форум.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Да се беше обадил ли?
      Аз също съм беглац от София. Довършвам една къщичка на 5км извън Пловдив.
      Като решиш пак да се разхождаш, звънни.

ПП Това с дръвчетата е....... Обади се ще ти кажа, че не е за форум.
      Благодаря! Ще звънна със сигурност! Другата седмица пак ще ходя - подновявам производство след зимата и структурирам ново такова в района на Асеновград и мисълта да бягам от София е все по-натрапчива...
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

.....и мисълта да бягам от София е все по-натрапчива...
        На човек все някога му идва акъла...
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          На човек все някога му идва акъла...
          А! Не е сигурно ...

Коментар

Вилата ми е 1,5 дка от които реално къщата и предвидените барбекюта и заслони са 250 кв., останалото е лозе, градина за зеленчуци и овощна градина. Ако е подредено 500 кв. даже са много, но да имаш възможност и да не си посееш примерно 10 корена домати си е грехота, домашните не могат да се сравнят с купешките, също така и 5-6 овощки най-малко. Така че е по-добре 1 дка..
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Такаааааа... от три часа съм на двора, да въведа малко ред след снеговета, че беше станало мазало. Чисти 300кв.м без къщата. Е до под кривата съм. На село е 1500. Само косенето - два дни. Няма домати, само три круши, 3 ябълки, 1 орех и няколко джанки.
              Ако нямаш възможност всеки ден да чоплиш нещо по двора и 300 кв.м. са страшно много. Ако разчташ само на събота и неделя не става, че кога време да си го ползваш с кеф. Трябва да си има човек , който поне 4 дни в седмицата да може да работи по двора по 4 часа. Това за двор 500 - 700 кв.м. А може аз да съм нещо нефелен вече. Ама е трудно.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Със сигурност основното ми занимание няма да е по двора - ще си наема помагачи.

Коментар

Само мнение..

Проблема ти е на всеки софиянец...

Отиди и преспи 3 /три/нощи на село... Нито повече, нито по-малко и може да прозреш, че ще откачиш от скука...

Най-добре е 5 дни в града, два дни на село...

А още по-добре да работиш в града, а да спиш на село..

А и трябва да си наясно какви проблеми ще имаш на село.. Като започнем от мишките дето ти влизат в крачола и свършим със селските интриги, клюки и номера... Могат да те скарат дори със себе си, защото хората нямат много забавления!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                    Само мнение..

Проблема ти е на всеки софиянец...

Отиди и преспи 3 /три/нощи на село... Нито повече, нито по-малко и може да прозреш, че ще откачиш от скука...

Най-добре е 5 дни в града, два дни на село...

А още по-добре да работиш в града, а да спиш на село..

А и трябва да си наясно какви проблеми ще имаш на село.. Като започнем от мишките дето ти влизат в крачола и свършим със селските интриги, клюки и номера... Могат да те скарат дори със себе си, защото хората нямат много забавления!
                    То тия села дето ги заглеждам са си квартали на Пловдив и там хората си бачкат като цяло в града, така че със сигурност част от нещата ще си ги спестя. И за скуката не съм много съгласен - първо сега като се прибера вечер от толкова много срещи и разговори с хора направо не искам да виждам хора и второ - около Пловдив има много повече места, където да се ходи за риба!
                    Освен това този, който се занимава с производство знае - трябва да си около него - не става от дистанция. Пък и е по-спокойно. Аз само от Овча купел до центъра докато стигна съм напсувал двайсетина-трийсе шофьори, а колко мен - не е ясно. А трябва да съм спокоен за срещи...Не става.

Коментар

Ти си знаеш...

Не забравяй, че за твоето място в града има доста мераклии, от такива спокойни места...

Тая ситуация - да стъпиш и в града и на село е като да "бозаеш от две бозки"! Много малко хора имат такава привилегия!

Успех!

Коментар

Това е така, ама като гледам повечето клиенти са ми именно извън София. От последните десетина-петнадесет кандидат клиенти 90% са от Пловдив на изток и североизток. Само 3 къщи са за около София. А за другото производство си имам партньор, който и той иска да се изнесе извън София, ама жена му не му дава. Така, че съм се позастраховал, дето се вика....

Коментар

Това е съвсем друго нещо...

Значи се местиш, заради бизнеса си?

Така трябва, търси попътния вятър и нека пълни платната ти!

Аз го наричам нещо като "погледа на ракетата с глава с топлинно насочване"!

Той или е в десетката или в облаците!

Коментар

... От последните десетина-петнадесет кандидат клиенти 90% са от Пловдив на изток и североизток. ....
                            Че имаш "мераклии" е хубаво, ама си направи сметката и къде са реалните клиенти. Защото 3 обекта може да са равни на 10 като печалба. Не съм в тоя бизнес и не ти давам акъл, сигурно го имаш повече от мен, но не подхождай емоционално. Аз когато съм го правил, все съм бил "вътре" ....
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

За бизнеса на хората ... всеки си знае неговия и сам да се оправя. За Пловдив....от гледна точка на софиянец тука няма градско. Да караш с 50км/ч и на светофара да си 4-5та кола и ако останеш за следващия светофар вече го имат за задръстване... Дърветата са в целия град, не тук-там. Хората са по-хора от тия които се събраха в София за последните 20тина години.

Аз не съжалявам. Децата ми не растът в софийската смрад. Може да не станат такива тарикатчета като софиянчетата но ще са виждали щъркел.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Съгласен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X