Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къща от контейнери :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: къща от контейнери

Ти път прокара ли си до парцела ?

И точно там на това свлачище, да метнеш някакви килограми железа не мисля, че е подходящо.

По-добре хвани да си преправиш сегашната къща !
    С много малко пари ще стане перфектна, а и ти е узаконена.

Коментар

венци ремонта ще ми стъпи на поне 15-20к....аз за още малко нова ще си дигна...кел файда?! ....и мисля поне още 2 деца да правя
      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
        венци ремонта ще ми стъпи на поне 15-20к....аз за още малко нова ще си дигна...кел файда?! ....и мисля поне още 2 деца да правя
        Това да го беше мислил преди да купиш местото
        В този улей в който се намира парцела , не е за голям хамбар като тоя нашия

Перфектно е за малка спретната къщурка !

И защо искаш етажи нагоре ? разположи къщата надълго или нашироко спрямо парцела.
        С малко въображение може да стане много приятно кътче.
        Жена ти, няма да седне да копае картофи, бъди сигурен

Качи малко снимки да стане ясно и на другите

Коментар

аз няма да съм в прогимназия като тебе ... втория етаж искам да е голям хол с цяла витрина да си гледам гледката към пеуник ....и само заради това ще я направя на 2 етажа

Коментар

Малко спам...
            Ако не е тайна, къде се намира въпросното място ?
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Анатоли Преглед на мнение
              Някой знае ли какви цени имат контейнерите?
              Беше време, когато ги продаваха на цената на скрап. Пробвах да правя склад за алуминиеви профили(6,00м), ама в 20" не ми достигат вътрешно десетина сантиметра, 40" е много дълъг. Жегата през лятото е голяма.
              Въобще, меракът да се правите на Диоген е оригинална. Но сметките, комфортът, естетиката - не се получават.

Коментар

решено....метална конструкция с изолации чудеса и т.н. и ще са няколко модула на принципът на контейнерите дори мога да си ползвам съществуващата основа
                къщата е в с.Рударци
                етоя и нея
                Прикачени файлове

Коментар

Както винаги, съвети не приемаш

Какво направи с пътя ? По тази козя пътека до която се стига до мястото не виждам как ще закараш тия вагони.

Коментар

върви процедура по вкарване в регулация която е почти на финала....и до средата на лятото ще има път на който ще могат 3 самурая да се разминават някви пупове някви чудеса правих ....тебе като ти е голям корема ти се струва гадно козята ми пътека...въж аз като козичка го изкачвам

Коментар

ето и малка извадка от някакво мнение ...

В холандия има построени студентски общежития от контейнери /цял квартал /
                      Бях студент в Холандия и там не са доволни. Общежитията от контейнери са издържали 2 години. Имали са проблем с влагата и подръжката им е излизала много скъпо.

От друга страна: 1. там е много по-влажно от тук; 2. Ако ще ги ползваш за нещо без мног претенции - що не.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
                      Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
                      In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

решено....метална конструкция с изолации чудеса и т.н. и ще са няколко модула на принципът на контейнерите дори мога да си ползвам съществуващата основа
                        къщата е в с.Рударци
                        етоя и нея
                        Мисля, че все пак не е зле да се консултираш със геолог и архитект, преди да вземеш окончателно решение. Ако земята "мърда" твоето чудо от "консерви" ще се разцепи и разкриви по-бързо от зидана постройка.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Мисля, че все пак не е зле да се консултираш със геолог и архитект, преди да вземеш окончателно решение. Ако земята "мърда" твоето чудо от "консерви" ще се разцепи и разкриви по-бързо от зидана постройка.
                          едва ли при положение че всичкото това ще е на солидна основа, за която е закрепена само в единия край
                          но ще видиме....мухата още не ми е излезнала

Коментар

Ами отговори си сам какво ще се случи ако тая основа пропадне с 5-10 см в единия край, дори и да не се нацепи....
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

ще трябва да подлагам дъски после

иначе...ако основата е яка не мисля че ще поддаде...по скоро цялата ще кривне-аз на това разчитам и ми трябва нещо, което първо няма да ме е яд и второ да може да се корегира за скромни пари....а ако е масивно с тухли и 5 санта да поддаде веднага се цепи....после бутане и на ново...е не е оферта да му треперя

Коментар

Абе, бая дъски ще трябва да подлагаш на 10-15 тонна конструкция... Зиданото от тухла не върши работа също, но има олекотени стоманобетонни конструкции, които ще издържат. Проблемът е само да ги запазиш вертикални. Може и изцяло дървена, от цели трупи, като руските къщи.
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X