Накратко - 50+годишна бетонна плоча, с наклон от около 7% го играе покрив и тераса на един забутан кът в двора. Прогресивно започна да се рони "челото" на плочата, като лека полека с всяка зима падат по няколко филцови камъчета на произволен принцип.
Самата "тераса" е в добър вид с редица малки микро пукнатини.
Идеята е да я запазя още някоя година, като вероятно и нищо да не правя ще издържи, ама нали съм си тертиплия
Препоръчайте ми някаква хидроизолация дето слънцето не ѝ пречи и няма да лепка 8 лета след нанасянето.
Мисля да измия много щателно с водоструйката, да паднат всичкия прах, мъхове и нестабилна основа и да оставя седмица да изсъхне. До тогава трябва да сме намерили с какво да а наклепам.
Благодаря
Самата "тераса" е в добър вид с редица малки микро пукнатини.
Идеята е да я запазя още някоя година, като вероятно и нищо да не правя ще издържи, ама нали съм си тертиплия
Препоръчайте ми някаква хидроизолация дето слънцето не ѝ пречи и няма да лепка 8 лета след нанасянето.
Мисля да измия много щателно с водоструйката, да паднат всичкия прах, мъхове и нестабилна основа и да оставя седмица да изсъхне. До тогава трябва да сме намерили с какво да а наклепам.
Благодаря

Коментар