Е, той ще го сложи някъде около мивката и ще стои стационарка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Влагоабсорбатор за гаража
Свий
X
-
- 1 like
Коментар
-
Няма нужда, гаража си ми е сух и поддържа около 50% влага в норми и около 40% през зимата благодарение на ТЕЦ, проблема е само когато вкарвам джипа мокър след дъжд и само тогава ще се ползва уреда.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеЧе тая джаджа няма ли автоматичен режим? Задаваш 50% и го оставяш да се труди.
Коментар
-
Ако влагоуловителя има автоматичен режим и влажността е под зададената, той така или иначе няма да прави нищо. Ще свети някой лампион или дисплей, ще измерва каква е влажността, и толкова.
- 1 like
Коментар
-
Има функция автоматичен режим и също така ако спре тока се включва после докъдето е стигнал като зададени стойности.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеАко влагоуловителя има автоматичен режим и влажността е под зададената, той така или иначе няма да прави нищо. Ще свети някой лампион или дисплей, ще измерва каква е влажността, и толкова.
Коментар
-
Да потвърдя че въпросния обезвлажнител TWE DYD-W20A върши страхотна работа, всеки път като си вкарвам мокър джипа от дъжд, за два дни нон-стоп работа събира 6 литра вода и в помещението става 30% влажност, много съм доволен, така че този уред е абсолютно задължителен за всеки гараж без вентилация когато се вкарва мокра кола.
- 1 like
Коментар
-
Да се подържа толкова ниска влажност и според мен е енергийно неефективно и напълно ненужно.
Иначе доколкото си спомням в началото имаше изискване да няма разпробиване за вентилация.
Това е начина но е излишно до се гонят чак такива нива.Враг усраине
Коментар
-
Да поясна, влагоабсорбатора му задавам да работи само 48 часа и то само след като вкарвам колата мокра и затова и задавам ударно до 30% влажност, след което машината я изключвам от контакта и в помещението след това в гаража си стои постоянно между 50-60% влажност, така до следващия дъжд а то се случва рядко, пускам я един два пъти на два месеца, а сметката ми за ток от гаража е между 0,15 стотинки и 2,25 лева, та толкова за разхода на ток от влагоабсорбатора и осветлението, реално почти не го пускам.
-
-
В интерес на истината и без влагоабсорбатор, нищо няма да и стане на джипката. Нито ще почне да гние, нито нищо.
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Напротив, за първи път когато вкарах колата мокра в гаража и на другия ден като влязох вътре ме лъхна жестока влажност, все едно някой се е къпал вътре, влагомера показваше 90% влажност, не е добре нито за колата, нито за помещението, нито за инструментите, гаража е със шпакловани стени и гранитогрес на пода, отделно има и електрониката за автоматичната врата вътре, така че влагоабсорбатора е необходим за когато вкарвам мокра от дъжд колата.
-
-
Снощи измих колата и я вкарах мокра в гаража.Свалих леко стъклата и открехнах вратите.Днес е суха и няма повишена влажност.Нямам нужда от влагоабсорбатор, само два малки отвора са достатъчни за вентилация.Проблеми се получават при голяма изолация
- 1 like
Коментар
-
При мен няма начин за отвори, един път имам на гаража плътно затваряема алуминиева двукрила дограма, която се отваря навътре (преди, гаража е бил използван за ателие) и втори път има външна ролетна моторизирана гаражна врата, никакъв шанс нямам да пробивам стените към фасадата на сградата, така че съм намерил правилното решение съобразно ситуацията.
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар