Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Beninca TO-GO-A съвместимо дистанционно за клониране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Beninca TO-GO-A съвместимо дистанционно за клониране

Здравейте и за много години!

Предварително се извинявам, ако темата не е за подходящия раздел.

Имам две гаражни врати, които се управляват със система на Beninca. Дистанционните са Beninca TO-GO-A с два бутона - бели бутони.
    Въпросът ми е: Може ли да споделите, ако се купували от aliexpress, Temu или друга платформа дистанционно, което е съвместимо с Beninca TO-GO-A.
    Трябва ми вариант с 4 бутона, защото имам две гаражни врати, които искам да управлявам от едно дистанционно.

Благодаря предварително!

Дори и продаващите резервни дистанционни не знаят какво продаватАз не успях да си намеря резервно дистанционно за гаражна врата - оригиналните ми са със "скачащ код".Това което се продава за резерви е 99,999% за фиксиран код.Не стават...В Али-то също не можах да намеря

Коментар

А дали ако намеря друго TO.GO с 4 бутона от Алито ще стане да го закача като тези в момента?
      Първо обаче трябва да видя каква е настройката - ARC или друго преди да взимам.

Коментар

Ако е със "скачащ код" няма да стане
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

В България имаше едни юнаци които продаваха 4 бутонни дистанционни с почти неограничени възможности. Проблема при теб е, че дистанционното ти е с 2 бутона. Не е мастер. Не може да генерира някакъв код, забравих как се казва. Дистанционните за които говоря покриват без проблеми всички модели на Бенинка, Найс и пр портиери. Пробвано на моята врата и на вратата на една печатница.
          Не знам какво стана в тоя форум с линковете, та, звънни 0888557474 ще ти дам посока. Може още да имат. Бяха по 20лв (преди 4-5г) и идват с куриера от днес за утре. Колко ти трябват?
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Нали си имате два бутона на дистанционното, като само с единия бутон вдигате и сваляте и спирате вратата а другия бутон е за управление за втора гаражна врата, след като ви трябва за две гаражни врати защо не програмирате втория бутон, а търсите отделно дистанционно и то с четири бутона?

На клипчето е показано как може да настроите дистанционното:

[QUOTE=Uncle_JACK;n6984003]
            Последно редактирано от Еделвайс; 19-01-25, 07:50.

Коментар

Вратата в работата я отварям с това от този човек https://www.olx.bg/d/ad/kopirascho-k...3-ID9bc4B.html Дали може да отваря повече от една не знам .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• krassitch
                krassitch коментира
                Редактиране на коментар
                В обявата си е написал- НЕ поддържа скачащ код=не става

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Не им разбирам толкова . Сина на един колега каза това поръчай за при нас. Настрои го и работи .

А защо се търси непременно от Алиекспрес? В България се продават оригинални Бенинка.
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                Оригиналните Бенинка са по 50-80лв и поддържат само Бенинка. На мен портата ми е Найс, двете гаражни врати са с някакво безименно дистанционно, портата където е склада е Бенинка. За това предложих универсално дистанционно с 4 бутона (20лв.)...беше.
                Дистанционните за фирмени врати, след програмиране се записват и в модула на самата врата.

Има друг прост начин. Купуват се обикновенни дистанционни, Nбр., от първия магазин за Пернишки тунинг по 30-40лв барабар с дистанционните. Приемника се слага в модула на вратата и се закача на входа за бутин на самия модул. По този начин могат да се управляват 4 врати които са близо вдна до друга и много врати които са далече с едно дистанционно.

ПП цените които съм написал са спомени от преди 4-6години. Да не им се вярва прекалено.
                ППП В Алиекспрес трябва много да се внимава. Вчера изхвърлих едно зарядно "100W", половин кило, пълно с гума. реално 5W на канал, общо 15W.

• edoors
                edoors коментира
                Редактиране на коментар
                За цената съм съгласен, но ако е за едно или две дистанционни, в никой случай не ми се връзват гимнастиките от Алито с неочакван край...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X