Здравейте, както е видно от заглавието, става дума за евентуално домашно заточване на уж "лазерно заточени" ножове от комплект за готвене. Опитах някакво "точило" с дискове, масат, дъното на порцеланова паница
, но ефектът е близо до нулев. Давайте акъл, моля
П.П. Преди години се преборих с един готварски нож от "П.Денев", но при него острието просто трябваше да се докара до подходящата форма чрез изтъняване. Такъв подход май не е приложим при тези стъпаловидни остриета?!

							
						
					
П.П. Преди години се преборих с един готварски нож от "П.Денев", но при него острието просто трябваше да се докара до подходящата форма чрез изтъняване. Такъв подход май не е приложим при тези стъпаловидни остриета?!

			
			
		
							
						
			
Коментар