Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПАНЕЛКИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПАНЕЛКИТЕ

Някой може ли да ми подскаже за съоръжение, което може да мели на дребно бетон заедно с арматуртата.
    сериозно!
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Някой може ли да ми подскаже за съоръжение, което може да мели на дребно бетон заедно с арматуртата.
      сериозно!
      Познавам една бригада, която работи с големи чукове. Бетона мели на дребно, а арматурата носи на пункта за вторични суровини.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Познавам една бригада, която работи с големи чукове. Бетона мели на дребно, а арматурата носи на пункта за вторични суровини.

Без найтап.
        За целите ще са нужни около 500 броя чукове.
        Ще трябва да е някаква мелачка като от кариерите за инертни материали?

Коментар

и аз без майтап, но тази бригада ликвидира максимум плоча на ден. И май се разпадна, откакто поевтиня скрапа.

Какво имаш да срутваш?

Коментар

http://www.zenithcrusher.com/

Може да провериш при доставчиците на строителна техника.

Гледах Балканкар 6ти Септември как го раздробиха - извозваха го със самосвали. Но мисля, че го сепарираха с къртачи бетона преди да го трошат.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              и аз без майтап, но тази бригада ликвидира максимум плоча на ден. И май се разпадна, откакто поевтиня скрапа.

Какво имаш да срутваш?
              40 000 куб. м. трябва да станат на 2/2/2 мм. Б-Аси!

Коментар

Мисля, че дори и в момента на площадката за АЕЦ Белене се премахва част от стария бетон. Бетона се мели в някакви мелници, а стоманата се отделя и се товари на кораби за някъде...
                Вражеските слухове гласят, че не се строи, а се разваля от хората на Доган. Всяка седмици бригадите се сменят. Поинтересувай се как и какво, но мен не ме пуснаха, а аз не се натисках. Пепеляка беше неописуем.
                http://www.belene-npp.com/?lang=1&pi...5530f9953eef3c
                Последно редактирано от Myyy; 30-07-09, 17:48.
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

[QUOTE=Мариян Маринов;808447]
                  Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Като почнат да се срътват като картонени кули, ще се сетят. Не знам дали няма да е късно.[/QUO

Не знам да ли да се смея и ли да те оплаквам?? Защото като ти се наводни гаража ще идваш е панелката при мен
                  Един еврейски анекдот:
                  Старият Абрам излиза сутрин от дома си на път за магазина. Срещат го познати:
                  -Добро утро, Абрам.
                  -Няма да дочакате!!!

Коментар

Фирма "Торкрет" Бургас - идват с ножиците и най- големия чук (наистина най- мощния в региона на Бургас) ( имат и рамо на багера с което стига до 10ти етаж) и почва да реже бетона като ножица лист хартия. Когато всичко стане на малки парчета, се качва един огромен багер Волво на купа като петел на бунище и го мята за извозване на 6 остните камиони.
                    Това ли искаш да постигнеш? Един хотел го сабаряме за 3 дена и за толкова го извозваме. Без майтап... Правил съм го много пъти.......

Иначе ако искаш да фрезоваш бетона не мога да помогна - там пътищарите са силни.......
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

40 000 куб. м. трябва да станат на 2/2/2 мм. Б-Аси!
                      Верно ли 2/2/2 мм?
                      Това е абсурдно! Трябва първо да го раздробиш на малки камъни и после в трошачка. Зърнометрията на каменната фракция в бетона е 0-20-40мм
                      А трошачка може да използваш единствено в кариерите. Вашите ТИМ адджии са силни там....
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Предполагам е искал да каже сантиметри. А после сигурно ще ги ползва за нещо на място, вместо да ги извозва някъде.

Правилно ли се досещам?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Специално във Варна, масово от сградите в центъра са обявени за архитектурни паметници и санирането е в 90% мисията провалена.
                          Лошото е, че и онова грозилище на централния плаж също било архитектурен и културен паметник.
                          За кого? За гагаузите с розовите потури ли?
                          Названието Гъгъуз не е ли
                          неква свръх обида по Варненско?
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Гагаузи - така наричаме тук в Бургаско всички варненци. А иначе това са преселници мюсулмани в този район. ... Тя и историята е много интересна, но жалко, че не съм историк.....
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
                              Гагаузи - така наричаме тук в Бургаско всички варненци. А иначе това са преселници мюсулмани в този район. ... Тя и историята е много интересна, но жалко, че не съм историк.....
                              Чудесно начало за голям конфликт. Както и да е.

Има и по презрително "варнанлии".

Точно гагаузите са най-мразената част от населението в две села край Варна. Това са един вид етнос, който е духовен мелез. Как да ме разберете : ТУРЧЕЕЩИ СЕ ГЪРЧОЛЯ.
                              Схванахте ли?
                              Не са ви виновни варненци за избитите зъби после

Коментар

А в Равда съм чувал от местните: "Уф! Си го удариф кракот!".

Демек и македонски има разни там.

Ма к'во от т'ва? То из цяла България сме си мешани. Тука всеки дето е минал е ръсил, ръсил....
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X