Зравейте. Нов съм във форума, но го чета от години и съм останал с впечатление, че има хора, които наистина си разбират от работата. Та въпроса ми е следния. Преди около 3 месеца закупих малка вила около Видин. Стените са от вар. Правени са преди около 30-40 години. Та питането ми е, възможно ли е и с каква боя да се боядисат на първо време. Казаха ми, че латекс не става. Моля, ако има хора, които разбират да се включат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боядисване върху вар?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от 3x7r3m3 Преглед на мнениеЗравейте. Нов съм във форума, но го чета от години и съм останал с впечатление, че има хора, които наистина си разбират от работата. Та въпроса ми е следния. Преди около 3 месеца закупих малка вила около Видин. Стените са от вар. Правени са преди около 30-40 години. Та питането ми е, възможно ли е и с каква боя да се боядисат на първо време. Казаха ми, че латекс не става. Моля, ако има хора, които разбират да се включат.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Първоначално публикуван от zmiori Преглед на мнениеВ грунда сложи и малко ц-200. Аз така направих на тъщата в къщата и стана супер.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
Може. Прави се както обикновенно, грубо почистване, грундиране, латекс. Може и гипсова шпакловка да се положи ако ти е мерак за по гладки стени."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
Може ли да обясните каква е процедурата за шпакловане върху вар?
Коментар
-
Е с това ще ти е по лесно ... https://toplivo.bg/produkti/Stroitel...-Beton-KontaktНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Върху Варосана стена е желателно да се положи само ВАР.
дали ще е като боя или шпакловка , важното е , да е вар.!
Не че другите съвременни матр , латекси лепила и силикони и тям подобни няма да "хвнат ".,
но варта е материал открит преди повече от 2500 год. и е природен , анти бактериален , "дишашщ" както сега е модерно да се говори от разни търговц,, и се ползва и до днес.
Да си намаже човек степите с ЛАТЕКС / латексови ръкавици сигурно всеки е виждал и пробвал!! /, ц 200 или 300 или къвто и да е грунд / разрадена акрилатна смола/ ,въху Вар
е все едно да си сложиш найлонов плик на главата и да го стегнеш около връта си.!
Чакай резултата след време.
Да ЖИВЕЕШ означава да се БОРИШ!
Робът се бори за СВОБОДА , А свободния за СЪВЪРШЕНСТВО!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogoll Преглед на мнениеВърху Варосана стена е желателно да се положи само ВАР.
дали ще е като боя или шпакловка , важното е , да е вар.!
Не че другите съвременни матр , латекси лепила и силикони и тям подобни няма да "хвнат ".,
но варта е материал открит преди повече от 2500 год. и е природен , анти бактериален , "дишашщ" както сега е модерно да се говори от разни търговц,, и се ползва и до днес.
Да си намаже човек степите с ЛАТЕКС / латексови ръкавици сигурно всеки е виждал и пробвал!! /, ц 200 или 300 или къвто и да е грунд / разрадена акрилатна смола/ ,въху Вар
е все едно да си сложиш найлонов плик на главата и да го стегнеш около връта си.!
Чакай резултата след време.
Иначе и тате може, и аз мога, ама козата си сака пръч
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар