Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно поведение на вентилатор за баня

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Причината, поради която не се развърта, най-вероятно е износването на оста на местата, където лагерува в месинговите втулки.
    Може да се опита с почистване, шлайфане на оста до блясък и при луфт замяна на втулките.
    Успеха може да е временен.....
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

А аз да питам този вентилатор следа като е в банята и е затворена вратата откъде смуче въздух и как точно осушава

Щото при мене има решетки по вратите и ако се остави вентилатора нон стоп вечер когато е тихо се чува доволно и на мен ми пречи.
      10вт/ф100 защо му трябва да смуче? Колко бута?
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
        10вт/ф100 защо му трябва да смуче? Колко бута?
        То и 1 ват да е нали трябва да направи въздухопоток - да засмуче от някъде и да го изпрати в отдушника.

Ако банята е затворена към атмосферата вентилатора ще понижи леко налягането и толкоз няма да вентилира нищо

Предвиждат се отвори на вратите примерно (ако не искаш да ги държиш отворени постоянно) и после някакви отвори до като стигне до атмосферата (или отваряш прозорци).
        Land Rover Discovery II, V8 4.0
        VW Golf VI variant
        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

То и 1 ват да е нали трябва да направи въздухопоток - да засмуче от някъде и да го изпрати в отдушника.

Ако банята е затворена към атмосферата вентилатора ще понижи леко налягането и толкоз няма да вентилира нищо

Предвиждат се отвори на вратите примерно (ако не искаш да ги държиш отворени постоянно) и после някакви отвори до като стигне до атмосферата (или отваряш прозорци).
          И за това отдавна е помислено, вратата е пдч и по тази причина уплътненията не уплътняват както една алуминиева врата, взима въздух без да ми шуми и си дърпа колкото си му трябва въздух покрай луфтовете около касата и уплътненията и така вече над 12 години, банята става съвсем суха само след 1 час работа с вентилатора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X