Обява

Свий
Няма добавени обяви.

устройство против котлен камък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: устройство против котлен камък

Този род устройства би трябвало да променят структурата на варовика така че той да не се отлага лесно. Иначе си остава във водата.
    Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Точно така е.Някакви микроводопади(така ми обясни един дилър)променяли структурата на варовика и вече нямало отлагания.Знам ли,аз като го видях какво представлява това устроиство парите ми се видяха много.И разбира се веднага питах дилъра как може тази тръбичка да струва тези пари.А отговора беше-"наистина в тръбичката няма нищо скъпо,но вие не плащате нея а ъкъла на човека който го е измислил"

Коментар

А подробности? В главата ми се мотае едно понятие "произведение на разтворимост" - коравичко число. Да го правят на суспензия/колоид - все някъде ще се утаи, пущинята.

Коментар

Обяснението беше че тези водопади променят само структората и всичко пак си изтича но вече не е варовик.Знам ли....

Коментар

Тия са открили философския камък, значи. А който си оценява скъпо акъла при масово производство, е измамник. Това е проверено.

Коментар

Немога да кажа още дали са измамници или не.Ако някой колега го пробва ще е хубаво да сподели.Но все си мисля че такива неща трябва да се плащат след като се пробват.Инече и аз мога да им продам една тръбичка,която като е сложиш на водопровода тече бензин

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Имам само един въпрос - къде отива излишният варовик. Изясняваме този въпрос и ще мислим за уреждане на тестове.
                Предполагам въпроса е към мен и за това отговарям - от бикарбонат на карбонат, който над 80% е арагонит, който или се утаява или заминава в канала. Доказано чрез микроскопски анализ на електронен микроскоп в БАН през Ноември 2008 и дифракционен анализ на сух остатък, пак там.

Коментар

Ще монтирам ето това устройство:

http://www.eshop.zita-ruse.com/?6,%D...A2%D0%A0%D0%90

, като поемам ангажимента да публикувам впечатления от работата му във форума.

P.S. Микроскопския анализ в БАН, както и този на сухия остатък, са протоколирани надлежно вероятно.
                  LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от zita ruse Преглед на мнение
                    Предполагам въпроса е към мен и за това отговарям - от бикарбонат на карбонат, който над 80% е арагонит, който или се утаява или заминава в канала. Доказано чрез микроскопски анализ на електронен микроскоп в БАН през Ноември 2008 и дифракционен анализ на сух остатък, пак там.
                    Аз да питам, това нещо след като си променя структурата, как се възприема от организма. Да се скръндзим за 2-3 перални за 20-30 години, а да си скапем здравето леко по-леко.
                    Защото ако е дори хипотетично е възможно да уврежда здравето, може спокойно да се продава с мотото: "Монтирайте тази система и пералнята ще ви надживее", а пък си примерно сте младо семейство на по 25 години.... нали схващате мисълта ми.
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Естествено, че ще пиша тук, но първо очаквам ръководството на форума да приеме предложението на Зита. Повече ме интересува това по нелъскавата у-во, което се закача за водомера. Ще направя следния опит: 2 чаши с вода преди/след покрити с тензух и оставени на топло да се изпарява водата и веднага ще проличи дали устройството е ефективно.
                      И понеже няма още лични ще дам моя мейл:
                      s_s1 маймунка mail.bg
                      Потвърждавам, че искам да изпробвам това чудо, но до сега мейл все още не съм получил, но и не знам дали има ли развитие с профила на Зита.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
                        P.S. Микроскопския анализ в БАН, както и този на сухия остатък, са протоколирани надлежно вероятно.
                        Ами всъщност не. Ще кажа нещо, което ще помоля на никого да не казвате! Ако искаме официално да ни бъдат направени анализи, редът ни ще дойде може би към 2013 година. Целта поради която споменах анализите не е да докажа с тях нещо, а да кажа че не чета резултатите от някоя статия в Интернет.

P.S. Налейте си една чаша вода преди да монтирате устройството и една след монтажа и ги пробвайте на вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                          Аз да питам, това нещо след като си променя структурата, как се възприема от организма. Да се скръндзим за 2-3 перални за 20-30 години, а да си скапем здравето леко по-леко.
                          Защото ако е дори хипотетично е възможно да уврежда здравето, може спокойно да се продава с мотото: "Монтирайте тази система и пералнята ще ви надживее", а пък си примерно сте младо семейство на по 25 години.... нали схващате мисълта ми.
                          С това нямаш проблеми - и калцита, и арагонита (двете форми на това вещество) са напълно безвредни.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                            За 14-те години откакто е патентовано няма документирани случаи на починали млади семейства от консумация на вода преминала през него.
                            Това беше на майтап.
                            При работата му няма нищо което не се случва в природата. "Множеството микро водопади" са буквално казани.
                            Лошото е че като кажем че умъртвява болестотворни микроорганизми на никого не му пука. Обаче щом пералнята няма да се повреди... Септември и Октомври направихме доста сериозна анкета сред всички закупили устройства. Единият от въпросите беше "Каква е основната причина поради която закупувате ......... ?" От дадените отговори трябва да се избере само един. Нито една анкета няма с маркиран отговор за здравето. Дори и в тази тема лющим какво се случва с варовика, а никой няма да попита какво става с коли формите.
                            Както и да е. Пожелавам здраве на всички.

Коментар

Еееееееее,тва не е истина.За 14 години не успяхте да минете през микроскопския анализ.Май не ви е било голямо желанието.Май ни правиш на тъпаци

Коментар

Първоначално публикуван от zita ruse Преглед на мнение
                                Така да предположим решавате въпроса с т.нар ,,временна(карбонатна)'' твърдост.Уреда как се справя с постоянната твърдост?
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X