До: Търсиме съвършенната ограда на "добра" цена!!!
Много благодаря на всички, но имам няколко въпроса, по-точно молби - към Evtimovi - моля Ви, изпратете снимки, към trimata - тези цени от къде са, от някой сайт ли и къде се предлагат тези огради и атрибути за тях, за транспорт, ние нямаме проблем, съпруга ми има фирма /строителна/, с доста камиончета и техника! На Насов ще му благодаря, абсолютно прав е, обаче кучетата и овцете си минават от където си решат! Миналата година, беше страшна гледка, рано сутринта, тъй като бяхме забравили да качиме боклука си нависоко.... Целия двор беше, нещо като пред панелен блок в София.... Е, позабавлявахме се 30-тина минути да направим оборката, но не ни се ще да се повтаря!
Много благодаря на всички, но имам няколко въпроса, по-точно молби - към Evtimovi - моля Ви, изпратете снимки, към trimata - тези цени от къде са, от някой сайт ли и къде се предлагат тези огради и атрибути за тях, за транспорт, ние нямаме проблем, съпруга ми има фирма /строителна/, с доста камиончета и техника! На Насов ще му благодаря, абсолютно прав е, обаче кучетата и овцете си минават от където си решат! Миналата година, беше страшна гледка, рано сутринта, тъй като бяхме забравили да качиме боклука си нависоко.... Целия двор беше, нещо като пред панелен блок в София.... Е, позабавлявахме се 30-тина минути да направим оборката, но не ни се ще да се повтаря!
. Проблем с камъните може да има ако няма камъни наоколо, инак да се нареди не е много трудно, но все иска майсторлък. Има няколко основни похвата, като замазаните и циментирани за мен не се вписват в природата. Дадох тез предложения защото казахте, че искате да изглежда, освен да работи. Жив плет отнема повече време да израсте, но пък е много приятен, мрежата се слага м/у 2 реда преден и заден и се скрива напълно с времето, но е достатъчно функционална, особено за животни, а може и да и се добави лек ток 12в с цел да ги парка леко, няма проблеми...
и/или зелена телена оргадка, даже продават опъвателни механизми, които са много прости реално...
Коментар