Привет колеги, открай време исках да си сложа хубаво осветление за в мазето, понеже го ползвам и като работилничка, днес най-после имах свободно време и отскочих до магазина за осветителни тела, каква бе изненадата ми като поисках да купя шина за луминисцентни лампи и съответните 3 бр пури, тройка от най-дългите, такива тела като на снимката и като едно време в училищата:

Та продавача ми обяснявал че отдавна не се произвеждали такива лампи и че пурите сега всъщност са лед диоди
Може ли някой да ми обясни защо са спрени от производство, за в мазето смятам че идеална работа би ми свършил, тези лед пури ми се струва хем скъпи и хем по-слабо светещи за едно мазе, лед пурите едва ли ще светят така силно както истинските луминисцентни лампи?
Къде в София мога да закупя нова шина и истински луминисцентни лампи?
Та продавача ми обяснявал че отдавна не се произвеждали такива лампи и че пурите сега всъщност са лед диоди

Може ли някой да ми обясни защо са спрени от производство, за в мазето смятам че идеална работа би ми свършил, тези лед пури ми се струва хем скъпи и хем по-слабо светещи за едно мазе, лед пурите едва ли ще светят така силно както истинските луминисцентни лампи?
Къде в София мога да закупя нова шина и истински луминисцентни лампи?
Коментар