Здравейте. Живея на 1 етаж в панелен блок с цент. Парно. Решихме да сложим радиатори( старите бяха махнати), викнахме си фирма, която се занимава с това, но се оказа,че тръбите, които са за свързване към самия радиатор са доста криви. Имате ли идея как това да се коригира?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Централно парно

Свий

X
- 

От: Централно парно
Коригира се както на снимката-рязане, нова резба, нови тръби. Оригинално това е правено от трудоваци-млади момчета, събрани от селата, за да бачкат 1-2 години ангария на държава, която никога не е разполага със средства дори да ги нахрани нормално. Няма как да не е криво.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
 - 

Ако има место да измести радиатора малко наляво ( както аз съм направил ) няма нужда от рязане и нови резби .Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеКоригира се както на снимката-рязане, нова резба, нови тръби. Оригинално това е правено от трудоваци-млади момчета, събрани от селата, за да бачкат 1-2 години ангария на държава, която никога не е разполага със средства дори да ги нахрани нормално. Няма как да не е криво.
Коментар
 - 

Ако го вържат на кръст няма проблеми и местене и ще има навсякъде спирателни крановеА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
 - 

Последно редактирано от veskov; 14-08-19, 11:46.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
 - 

Меки връзки като на бойлера никога не бих сложил . Тези тръби които съм снимал се огъват достатъчно ( според мен от опит ), за тези цели .Аз съм си ги правил и най-късата е около двайсетина сантиметра ( ако не забравя , ще я снимам и нея ) . Относно шума - шуми , когато работи помпата без инвертор , но по-скоро шуми крана с термоглавата , отколкото връзките .Първоначално публикуван от Eeyorevd Преглед на мнениеКазаха или да се презаварят или с меки връзки. Но аз се притеснявам,че меките връзки ще шумят, както на казанчето и на пералнята и шума в нас вече ще ми дойде в повече. Основателни ли са притесненията ми за шума?
Коментар
 - 

преди 20г. съм свързал един радиатор с такива тръби с алуминиева вложка, няма шум, споко, тръбите при мен са около 4 метра. И вържи радиаторите на кръст! и сложи по 2 спирателни крана, за да не източваш инсталацията ако сменяш или ремонтираш радиатор.Първоначално публикуван от Eeyorevd Преглед на мнениеКазаха или да се презаварят или с меки връзки. Но аз се притеснявам,че меките връзки ще шумят, както на казанчето и на пералнята и шума в нас вече ще ми дойде в повече. Основателни ли са притесненията ми за шума?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар