Здравейте, закупих гараж и ми се иска да сменя патроните на ролетната врата, те са 2 броя и са с един ключ. До сега не съм се сблъсквал с подобни врати и не мога да разбера как да стигна до патроните и ще ми трябва помощ от публиката. Прилагам снимка на врата, която е 1 към 1 с моята. Моля за съвет. 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за смяна патрон на ролетна врата на гараж
Свий
X
-
От: помощ за смяна патрон на ролетна врата на гараж
Помощ за какво?Някой да ти обясни как да го направиш сам или някой да дойде да го направи срещу пари.Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение.... и ще ми трябва помощ от публиката....
Коментар
-
Наскоро сменях такива патрони!
Погледни самия патрон отзад.Моите а и твоя мисля че е правоъгълник някъде около 15 на 7 см... има ляв и десен с един огромен език дето излиза отстрани!
Комплект такива патрони(ляв и десен с един ключ) струва около 40 лв.Смяната е елементарна с 4 болта в ъглите на патрона.Става за 2 минути и всичко е напаснато!
Коментар
-
Лошото е, че самите брави са вътре в ламела и се виждат само патроните, и от вън и от вътре. Предполагам ми трябва този комплект - https://bravite.com/bg/%D1%86%D0%B5%...BC%D0%BA%D0%B8Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнениеНаскоро сменях такива патрони!
Погледни самия патрон отзад.Моите а и твоя мисля че е правоъгълник някъде около 15 на 7 см... има ляв и десен с един огромен език дето излиза отстрани!
Комплект такива патрони(ляв и десен с един ключ) струва около 40 лв.Смяната е елементарна с 4 болта в ъглите на патрона.Става за 2 минути и всичко е напаснато!
Утре пак ще огледам хубаво, но явно са вложени при сглобяването и ще трябва да се демонтира ламела за да се стигне до патроните...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар