Първоначално публикуван от dimich87

Преглед на мнение

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Свредло за бетон

Свий

X
- 

Добри са, ама много се кривят, забравяш за точност с тях.Първоначално публикуван от ptankov Преглед на мнение
Сподели как са тия дългите свредла на Лидъл, моля те!
Коментар
 - 

-Къртиш мивкиПървоначално публикуван от Владо М Преглед на мнение
Добри са, ама много се кривят, забравяш за точност с тях.

. Много добър антоним!

Коментар
 - 

За мивки не знам, ама на съседката терасата за малко да се сдобие с дренажна система, чиито водосбор е в хола ми...Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
-Къртиш мивки

. Много добър антоним!
Коментар
 - 

Имам ги лидълските,комплектите 600 и 1000 мм. Дългите още не съм ги пробвал, но късите доста дупки са пробили. Едното,мисля Ф12 беше много криво и мяташе яки кючеци,та го поизправих с тръба на менгемето. С прахоотвеждането обаче са зле,големите лесно заклиняват. Гледах тези дни в Бриколажа някакви Bosch ,за SDS Max, с 4 пластини, доста изгодна цена ми се видяха, някой пробвал ли ги е? Имам такива на Райдер, то на сходни цени. За тези става въпрос https://mr-bricolage.bg/svredlo-sdsmax-m-fxx/p/992427 .
Коментар
 - 

Имам Райдърско Ф26, направи парното на една вила и още е живо, доста бетон проби. За 14 лева не мога да му търся косури. Купувах го заради една дупка на времето, трябваше да прекарам Ф20 тръба. Аналозите бяха на ценит от към 100 лв. и нагоре. Иначе на Ф6 взех някакво си китайско, но се изкриви след 10 отвора в плочки. Взех друго Райдър, май и то взе да се криви, иначе пробива яко. Но май ги кривя като си разширявам вече готовия отвор.Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеИмам ги лидълските,комплектите 600 и 1000 мм. Дългите още не съм ги пробвал, но късите доста дупки са пробили. Едното,мисля Ф12 беше много криво и мяташе яки кючеци,та го поизправих с тръба на менгемето. С прахоотвеждането обаче са зле,големите лесно заклиняват. Гледах тези дни в Бриколажа някакви Bosch ,за SDS Max, с 4 пластини, доста изгодна цена ми се видяха, някой пробвал ли ги е? Имам такива на Райдер, то на сходни цени. За тези става въпрос https://mr-bricolage.bg/svredlo-sdsmax-m-fxx/p/992427 .
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
 - 

И аз съм в къщи с Райдери свредла,включително една дълга 25ца.Никакви проблеми,служебните са Макити повечето до 82мм. и те дупчат по същия начин като и Райдерите .Разликата е в срока на експлоатация .За домашни дейности са перфектни.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
 - 

Точно с най-ефтините Райдърски имам щастието да дупча вече няколко уикенда и до сега само една 8-ца изгоря. Правя дупки в бетонна основа - отдолу са камъни, дереци от лозе и подобни. Ппонеже гоним срокове, няма жал - трсето е 60 метра и дупките са през 15 самна в два реда, като дупките са поне от 5 санта до 10 (както влезе) - не знам дали е много или е малко - просто за представа на какъв напън е работата.Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеНа евтините райдърски и лидълски са им тънки пластините, при рязка среща с камък или арматура се къртят, ако пробиваш еднороден бетон няма драма .Публикувайте отговор
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар