Чувал съм, но никога не съм се докосвал до този вид техника. Четох из нета, търсих и тук във форума подобна тема, но не можах да открия информация по въпрос който живо ме интересува.
Та иде реч за следното.
Имам една идея да взема чугунена скара (затворена), която да сложа на балкона и да си пека пържолите и риба без да ме гонят от вкъщи.
От опит обаче знам, че с обикновен ел. котлон няма да ми се получи, защото зимата при -10 -15 гр., просто не работи, охлаждането е сериозно и грея атмосферата.
Та дошла ми е идея дали един индукционен котлон 3.5 kW няма да свърши работа и евентуално чрез него да осъществя начинанието пък отделен бонус е и пържената риба.
Тук обаче не ми е много ясно и не можах да открия инфо по въпроса дали ще ми се получи.
Въпроса ми е на какво загряване мога да разчитам и дали въпросния индукционен котлон, ще може да постигне доволна температура за печене на пържоли или само ще ги подгрява
Бих могъл да го разбера и по трудния начин, като го купя и пробвам, но ще съм благодарен ако спестя едни пари след малко разяснение от по-вещите колеги, като задължението за черпене ще остане за моя сметка
От сега уточнявам, че съм наясно, че една газова пиростия е перфектния вариант, но просто нямам място и възможност да монтирам такова нещо и бутилка с газ към него.
Та иде реч за следното.
Имам една идея да взема чугунена скара (затворена), която да сложа на балкона и да си пека пържолите и риба без да ме гонят от вкъщи.
От опит обаче знам, че с обикновен ел. котлон няма да ми се получи, защото зимата при -10 -15 гр., просто не работи, охлаждането е сериозно и грея атмосферата.
Та дошла ми е идея дали един индукционен котлон 3.5 kW няма да свърши работа и евентуално чрез него да осъществя начинанието пък отделен бонус е и пържената риба.
Тук обаче не ми е много ясно и не можах да открия инфо по въпроса дали ще ми се получи.
Въпроса ми е на какво загряване мога да разчитам и дали въпросния индукционен котлон, ще може да постигне доволна температура за печене на пържоли или само ще ги подгрява
Бих могъл да го разбера и по трудния начин, като го купя и пробвам, но ще съм благодарен ако спестя едни пари след малко разяснение от по-вещите колеги, като задължението за черпене ще остане за моя сметка
От сега уточнявам, че съм наясно, че една газова пиростия е перфектния вариант, но просто нямам място и възможност да монтирам такова нещо и бутилка с газ към него.
Коментар