Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся майстори за ремонт на апартамент

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся майстори за ремонт на апартамент

Здравейте, колеги!

Обръщам се към вас, тъй като попадам на неподходящи хора. Търся майстори за ремонт на апартамент. Ще дам информацията в стикован вид:

- апартаментът се намира на 4-тия етаж без асансьор в центъра на гр. Варна;
    - има да се кърти плот от тухли между кухнята и всекидневната;
    - трябва да се затвори вратата от коридора към кухнята с итонг или гипсокартон;
    - трябва да се пребоядиса целият апартамент, а той е обзаведен, т.е. ще трябва да се преместват мебелите и секциите от единия край на стаите в другия;
    - има разни места за шпакловане;
    - трябва да се махне и шкаф под мивката в банята.

По груби сметки е това. Както се знае, в процеса на ремонта излизат и други непредвидени работи. Старая се да напиша всичко възможно най-подробно, тъй като управител на фирма ми казва, че няма да се захване с този ремонт, тъй като щяло да бъде трудно заради мебелите. Друг пък иска 20 лв. за оглед. Тези неща ми звучат доста непрофесионално.

Та с няколко думи търся майстори, които ще се заемат с ремонта на този апартамент. Надявам се тази информация да стигне и до майсторите, които евентуално биха се захванали с такъв тип ремонт. За контакти - Тодор Янев - 0878/88-25-58

Благодаря и поздрави!

От: Търся майстори за ремонт на апартамент

Ами то бояджия и хамал са две различни длъжности. Успех с намирането на "майсторите".
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Търся майстори за ремонт на апартамент

Имам човек който би се заел и организирал всичко и няма да вземе 20 лв за оглед.
      Обаче не взима евтино за работата си която е цялостни ремонти на апартаменти до ключ.
      Гарантирам за качеството му тъй като работя с него от доста години.
      Евтини материали направо отказва да слага
      Последно се карахме за едни интериорни врати - аз исках най евтини китайски той каза не та не и стана на неговата.
      При интерес мога да дам телефон на лични.

Разбира се имайте на предвид че както чорбаджиите си избират майстори така има и обратен процес на избиране.
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

Разбира се имайте на предвид че както чорбаджиите си избират майстори така има и обратен процес на избиране.
        Епа това е най точно.Може би трябва да се спомене че в момента има много чорбаджии много работа а кадърните майстори са МНОГО МАЛКО.И се е стигнало дотам че майсторите си избират какво да се лъжем.
        Само ще отбележа нещо много важно към Тодор.
        Съветвам на всяка цена да се вземи само проверен от няколко места майстор.Да не прави дребнави сметки на парите и да улеснява всякак майстора щото идва лято и в най натоварения период за един майстор се борят поне няколко обекта...
        Казвам го като човек който непрекъснато продава имоти и ги оправям впоследствие...
        Ако случиш на неподходящ майстор имай напредвид че после пак ще повториш упражнението и ще излезе двойно...
        То почти винаги така излиза

Коментар

Ако 20лв. за оглед и евентуална оферта то се виждат много.....

Коментар

Ремонтът не е на мой апартамент, а на приятели. Относно 20-те лева според мен не е коректно, защото става дума само за оглед. Идва, гледа, казва да или не и ти взима 20 лв., защото си е изгубил времето. Според мен не е коректно, но да не навлизаме в дълбоките води.

Ремонтът няма да се прави некачествено, в никакъв случай. Търси се качество на оптимална цена. Ще се радвам на координати на майстора.

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
              Относно 20-те лева според мен не е коректно, защото става дума само за оглед. Идва, гледа, казва да или не и ти взима 20 лв., защото си е изгубил времето. Според мен не е коректно, но да не навлизаме в дълбоките води.

!
              Няма да е коректно, ако дойде, гледа и после иска 20лв.
              Щом е предупредил е друга бира.
              Все пак времето е пари - не съм го измислил аз.

Коментар

Тоя дето иска 20 лв. за оглед после ще иска 60 лв. за оферта. Откъде да знам че не бръмчи на тая схема, без да е направил и един обект през последните 5 години.
                Всеки уважаващ се майстор знае наизуст колко е цена материали и цена труд за всяка една операция. Шпакловане,боядисване,къртене,зидане,мазане... Ще ти ги сметнат с 15-20 % непредвидени. Заради центъра,хамалогията и етажа без асансьор, ще си сложат и доста отгоре.
                Но в крайна сметка е тъпо да вземаш 20 лв. при положение че и аз мога да дойда така на оглед и да ги взема 20 лв.
                Последно редактирано от //Радо//; 09-05-17, 19:20.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Съгласен съм напълно с мнението на колегата Радо.

Такива майстори дето гледат дребнаво за всичко да цицат клиентите си мислят само за пари а не как да си свършат по добре работата,лични наблюдения.

Иначе от изброените ремотни дейностти бих препоръчал на човека ако има желание и може да си позволи да отдели време да си свърши сам колкото може повече от работата.
                  И целта не е просто да се спестат пари а да се изходи от максимата че ако иска човек нещо да стане добре най добре да си го направи сам,а кефа от тази работа и резултата от нея е като душевен оргазъм.

За каквото има неясно по работните процеси информация в нета има предостатъчно,само човек да има желание да се научи се иска.

Коментар

Повечето от майсторите трябва да погладуват година,та да им дойде акъла.
                    Нали и затова има чираци да мъкнат,а майстора да работи, какво като е на четвърти етаж.
                    Извинявам се за намесата,като се сетя за моя ''майстор" и полудявам.
                    Последно редактирано от Иво Томов; 09-05-17, 21:31.
                    Honda CRF 250 X
                    Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

Така и трябва да е ,а си има и звучна българска думичка за този вид отношения .
                      Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

Няма вече Диско,няма вече Pinz...

Коментар

Първоначално публикуван от roki77 Преглед на мнение
                        Съгласен съм напълно с мнението на колегата Радо.

Иначе от изброените ремотни дейностти бих препоръчал на човека ако има желание и може да си позволи да отдели време да си свърши сам колкото може повече от работата.
                        Ако сега търси майстор,и изпълни препоръката ти,след това изобщо няма да намери такъв със сигурност.
                        От два месеца трудно се намира и не читав майстор ,а читавите имат ангажименти за месеци напред.

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                        Повечето от майсторите трябва да погладуват година,та да им дойде акъла.
                        Нали и затова има чираци да мъкнат,а майстора да работи, какво като е на четвърти етаж.
                        Извинявам се за намесата,като се сетя за моя ''майстор" и полудявам.
                        Веднага отговарям.
                        В момента имам обект на етаж 4. Обекта е дълъг около 30 метра.Само като си качим сутрин инструментите до горе на 3 курса и ми стига.А трябва и да работя.При условие че мога да избирам,сещай се дали следващия ще е такъв.И това не е ден два,говорим за месец два.Не можем да оставим инструментите,защото като всеки Бг майстор,въртим поне още десет обекта.
                        Последно редактирано от Roninn; 09-05-17, 23:11.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Ако сега търси майстор,и изпълни препоръката ти,след това изобщо няма да намери такъв със сигурност.
                          От два месеца трудно се намира и не читав майстор ,а читавите имат ангажименти за месеци напред.
                          Ти си специалист аз наблягам на мерак,ама за тоя ремонт принципно ни му трябва турбо майстор нито такъв с висше образование.
                          Съвсем елементарен ремонт който е по силите на всеки с поне малко желание да си го направи сам.

За боядисването вместо да се мъчи с мече лично ще му препоръчам домашна система за пръскане на цена сто и нещо лева,имам същата,бързо-лесно и икономично да си свърши работа.

Аз ще помогна,ти ще помогнеш,други и що да не си свърши човека работата,стига да има желание.
                          Инструменти и машини ако няма някои може и под наем да вземе да не купува.

Късмет с майсторите и успех ако реши да се пробва сам му пожелавам аз.

Коментар

Сложих от „евтините китайски врати", нямам проблеми с тях. Апропо, същите ги има у дома си и майстора, който ни ги осигури и постави.
                            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                            LZ1EMS

Коментар

Искам и аз да кажа нещо за 20 лева...Не съм майстор но непрекъснато ползвам услугите на майстори и знам цени мени начин на действие и прочие...
                              Та във връзка с това обажда ми се един мой приятел.Така и така моля те ела да погледнеш един обект и да нахвърлиш евентуален бюджет.Хич не ми се ходи щото ми пуши главата от работа ама отивам какво да правя.
                              И накрай като свърших(изгубих си половин ден) и приятеля ми знаете ли какво ми каза?! Абе аз си знаех че е толкоз щото още 2-3 се извървели ама исках и ти да провериш..Идеше ми да го изхвърля през терасата..Буквално.Значи много мразя да ми губят излишно времето.Против съм парите на оглед ама за такива като тоя трябва да има такса защото злоупотребяват.
                              Майстори гладуващи няма от 2015 годиня някъде..В момента работят почти всички НА ПОЧТИ ДВОЙНИ пари.Работа бол.Много от работата клиентите могат да си я свършат сами.Ама не искат.Мързи ги.Бягат от физическа работа.И всеки вика майстора ще го направи.Ами не ще да го прави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X