Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся за днес някой около Лидъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся за днес някой около Лидъл

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
    На Каблешков пак няма! Ако нещо излезе някъде,ще ти се обадя!

Ако е много зор,имам по-малкия(1050W),използван веднъж за две дупки в бетон! Събраха ми се 3,та мога и без него!
    Круме дай оферта.

Коментар

Такива неща според мен има шанс да изостанат в по млките градове в провинцията. Виждал съм из България неща които отдавна съм забравил че са пускани. Така че колеги живеещи по такива места трябва да проверят за да помогнат.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        Ако е много зор,имам по-малкия(1050W),използван веднъж за две дупки в бетон! Събраха ми се 3,та мога и без него!
        Баща ми днес почнал да ремонтира една стая и тръгнал да кърти бетон с някакъв перфоратор, дето бил... нам къв си. Ползвал го 2 пъти досега, този му бил трети и дo там. Предполагам нещо от рода на Raider, Einhell... и понеже не знае какво да си купи ме пита. Аз пък се сетих за Лидълските и така. Затова и питам за съвети. Ако тоя 1050W ти е за продан и е сравнително качествен за домашна употреба, казвай какво искаш за него.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Той че ми е в повече,е така. Но ако ще кърти бетон с него,не знам дали по-големия не е по-добрия вариант. Да не стане така,че да не му върши работа,и после .....! Иначе,за 80лв. ще го дам! Но си е перфоратор,не е къртач,въпреки че си има и тази функция.
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Обясних на баща ми ситуацията, каза че къртенето се изразявало в пробиване на дупки и да пращаш.
            Последно редактирано от silverfox; 29-12-23, 10:01.

Коментар

Утре ще ти го пратя.
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Не сесещам, защо нормален перфоратор трябва да е 1200-1500, че дори и 1050 вата.
                Доколкото знам, перфоратора е за пробиване на отвори и от дъжд на вятър леко поизкъртване тук-там.
                Ползвам 750 ватова Макита произведена 2006 г, и не ме е предала още. Имам лидълски къртач 1300 вата и съм много доволен. Двете са си за различни неща.
                Утре ще погледна в нашия лидъл. Задържат се такива неща.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В Плевен няма да си кажа.

Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
                  Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Нямам си никаква идея. Най-евтините на Бош са 600W по 200 и кусур лв. Щом баща ми го устройва този на Регулатора, значи той ще е. Гарантирах на баща ми, че описанието отговаря на реалното състояние и той каза, че му върши работа. Оттук нататък, ако ще се скапва по някаква друга причина, поне да е евтино

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Не сесещам, защо нормален перфоратор трябва да е 1200-1500, че дори и 1050 вата.
                      Доколкото знам, перфоратора е за пробиване на отвори и от дъжд на вятър леко поизкъртване тук-там.
                      Ползвам 750 ватова Макита произведена 2006 г, и не ме е предала още. Имам лидълски къртач 1300 вата и съм много доволен. Двете са си за различни неща.
                      Утре ще погледна в нашия лидъл. Задържат се такива неща.
                      Вероятно тука е заровено кучето...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Утре сутринта така или иначе ще прескоча до Лидл студентски град . Там инструментите се задържат повече щото студент ремонт не прави
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ако има нов 1500W ще взема и него.

Коментар

В нашия в "Изгрев" тая вечер нямаше със сигурност . Като влезна първо инструментите гледам какво има

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              Баща ми днес почнал да ремонтира една стая и тръгнал да кърти бетон с някакъв перфоратор, дето бил... нам къв си. Ползвал го 2 пъти досега, този му бил трети и дo там. Предполагам нещо от рода на Raider, Einhell... и понеже не знае какво да си купи ме пита. Аз пък се сетих за Лидълските и така. Затова и питам за съвети. Ако тоя 1050W ти е за продан и е сравнително качествен за домашна употреба, казвай какво искаш за него.
                              Имам такъв 1050W-супер е. Много работа съм му метнал, ох не е казал. Няма да съжаляваш.
                              "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Имах един марка Сома купен от битака за 55 лева няма такъв излезе безумно здрав . Половината колеги си направиха ремонтите в къщи с него . В момента е веществено с един малък флекс на Спарки в първо районно и дали някога ще
                                ми го върнат един господ знае .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X