Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся за днес някой около Лидъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся за днес някой около Лидъл

Преди малко звъни баща ми - скапал му се перфоратора. Пита отде да си купи. Веднага се сетих, че в Лидъл вчера трябва да са изкарали по 120лв Parkside. В Козлодуй и в двата Лидъла във Враца са свършили още вчера. Та търся някой с възможност днес да мине през Лидъл да вземе един и да ми го прати по Еконт. Пращам обратно домашна ракия или черпя бира.
    За да се избегне вземането на два перфоратора и излишно разкарване на хора е добре, ако се намери някой с път към Лидъл да пише тук. Предполагам в по-големите градове ще е по-вероятно да са останали.

Иначе приемам и съвети за качествени евтини перфоратори.
    Последно редактирано от silverfox; 29-12-23, 09:59.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

От: Търся за днес някой около Лидъл

В билла има скил , и май са на 50%. Отстъпката е с билла карт и перфоратора е 125 лева.
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

Коментар

Днес към 12.00 в Лидл на Тодор Каблешков нямаше нито един.

п.п Довечера ще проверя пак,може и да са изкарали остатъците.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

У наше село немаше!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Що не звъннеш на клиентския телефон, проверяват къде имат и пренасочват към удобен за теб магазин. Действа.
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тъкмо звъннах и една кака ми обясни, че съм звъннал в извънработно време. Да се обадя от понеделник до петък от нам колко си до нам колко си часа

Коментар

Ми то си е така общо взето.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

В Направи сам форума има тема за инструментите от Лидл. Перфораторите вчера са свършили още сутринта, изкарвали са между 3 и 10 бр. в магазин. Аз купувам много инструменти от тях и е добре човек да е там още като отворят магазина. От интересните неща към 9 ч. обикновено няма и помен.
                Звънкането и писането на мейл винаги водят до отговора, че продукта е изчерпан. В другия Форум си казваме къде какво има и си изпращаме, въпреки, че според Лидл било изчерпано.
                П.С. Иначе въпросният перфоратор за домашни нужди е отличен.
                Последно редактирано от BRANCO; 19-02-17, 13:52. Причина: допълнение

Коментар

Вчера доста преди обед във всички магазини в Пловдив нямаше и следа от такъв уред. Ако е имало, било е около 7 сутринта и явно единични бройки. Но аз и в това се съмнявам, защото нямаше празни палети, като и табелки с цени, или каквото там се полага за някаква продажба.

Коментар

Нещо като свърши и веднага махат табелката. В малките населени места е по-вероятно нещо да се задържи, в големите градове до 15 мин. след отварянето. Тук в БГ пускат малко бройки, защото до нас идва каквото не се продаде в Европата. В другия Форум следим какво пускат във Франция и Италия, обикновено до 3 седмици идва тук, разбира се ако останат бройки. Примерно в Румъния пускат много повече инструменти от тук и за тях винаги има.
                    П.С. Отделно цените в цяла Европа да еднакви, тук с 2-5-10 лв. от миналата година всичко е по-скъпо.

Коментар

В Благоевград имаше оня ден, ако има утре ще ти звънна. При нас много много не купуват такива работи.

Коментар

Според Лидъл, офертата е 18-19.02 (т.е. до днес). Ако все пак се намери и след това няма да откажа
                        Приемам все още и съвети за качетвен евтин перфоратор за домашна употреба.

Коментар

Кв.Надежда София, няма.
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Този перфоратор има доста двойници със същите характеристики и почти еднакви на външен вид. Примерно предишния модел на този е едно към едно с един Budget който имам, разлика в цвета на пластмасата и надписа, дори вътре са еднакви. За домашна употреба са ОК и двата, доста бетон съм дупчил и къртил по къщата, монтирал съм разни неща, дори стандартните им свредла бяха много качествени. Според мен започни да дебнеш кой такъв, 1500 W, ще излезе скоро на промоция по строителните вериги, редовно има някой за 120 лв. Пускат едни по 100 лв. те са по 1050 W, не съм пробвал, но според хора които са ги сравнявали казват, че са значително по слаби.

Коментар

На Каблешков пак няма! Ако нещо излезе някъде,ще ти се обадя!

Ако е много зор,имам по-малкия(1050W),използван веднъж за две дупки в бетон! Събраха ми се 3,та мога и без него!
                              088пет722пет99
                              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X