Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дървена къща!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дървена къща!

34! Писах те на 20-ина, по стереотипът за студент. Де да знам дали да се извиня - ако е нужно, смятай да съм го направил.

ПП
    Ма разсъжденията за "на тези години" - стават несъстоятелни...
    На 34 да "сковеш скопосна барака" си е друг въпрос...
    Жив и здрав!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Приемам го за комплимент. А за къщата- човек се учи цял живот. По специалност не съм строител и много неща незнам. Освен това на главата ми висяха още няколко важни задачи. Сега нещата се поуспокояват и мога да почна да прая всичко с акъл. Бърза работа нямам вече. С ваша помощ и чичо гугъл, мисля, че ще има резултат
      HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
        Davc, ще пробвам да сгъстя гредореда, а на 1 етаж ще сложа напречна греда и ще сложа подпра на почвата под къщата
        Не си играй да сгъстяваш гредореда , слагай 3 греди 14/14 отдолу напречно открай до край , запънати в отсрещните стени , без подпори - те ще носят тавана , не ги закривай , а ги байцвай/лакирай и така от дефекта получаваш ефект ... Ще трябва обаче предварително да се повдигне тавана , монтаж и после отпускане.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20160609_23_03_27_Pro.jpg
Прегледи:1
Размер:59.3 КБ
ID:5718336

Коментар

Не е зле! )
          HONDA XL650

Коментар

Най-после успях да замажа и шевовете между пръстените на кладенеца. Водата в него много бързо започваше да мирише на блато. Два дена си изкарах на сянка под земята. Шевовете бяха разширени с ъглошлайф, почитени с дрелка с телена четка и замазани със специалент цемент, който изсъхва за 1-2 минути във вода и на сухо. Веднага забелязах, че кладенеца започна да се пълни по-бавно (поне 2 пъти), което означава, че водата постъпва само през дъното, което е и правилният начин. Ето малко снимки...
            HONDA XL650

Коментар

Име:IMG_20160801_165902.jpg
Размер:174.9 КБ
ID:5722165
              HONDA XL650

Коментар

Имах проблем с качването на снимките...

Име:G0036663.jpg
Размер:199.0 КБ
ID:5722166Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G0026659.jpg
Размер:174.6 КБ
ID:5722167Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160803_185900.jpg
Размер:162.2 КБ
ID:5722168
                HONDA XL650

Коментар

Супер прaвилно решение !Бързостягaщ хидро цимент,прониквa в бетонa и се свързвa яко,зa минaвaне нa водa ,ЪПСУРТ!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Мина точно един месец от тогава. След прочистване на тръбите и бойлера с хлорен разтвор ( изтече много кафява "вода"), водата вече е прозрачна без никаква мирмзма!
                    Последните два лена се занимвам с изолацията на къщата . Слагам два слоя каменна вата по 5 см, а когатр прлуча заплата ще правя и финалната облицовка. Две от стените са вече готови.

Име:IMG-1473163727406-V.jpg
Размер:135.3 КБ
ID:5726778
                    HONDA XL650

Коментар

Ефектa ще е уникaлен ,aз се убедих в жегите при моятa колибохижa,дaмо дето aз съм вкaрaл вaтaтa в пaнел 12см.,но все тaя.Еднa препоръкa зa водaтa от клaденецa,повечето тaкивa сa вaровити ,слaгaй aнтивaровик препaрaти ,зaщото зa месеци тaкaвa водa прaви големи порaзии в техникaтa.Другият вaриaнт е омекотителнa инстaлaция ,но е по -скъпо.
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                        ... Слагам два слоя каменна вата по 5 см...
                        Силно се надявам да си разминавал фугите...
                        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Даже силно съм ги ращминал))
                          HONDA XL650

Коментар

Най-после успях да поставя кюнците и камината тъкмо за първия сняг. Трябваше да го напрвя по-рано, но се насадих на фирма, която не плаща на хората си....
                            Тръбата минава през вторият етаж. За сега съм доволен, ще видим като утепля и него.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20161027_132856.jpg
Размер:144.6 КБ
ID:5732441

Име:IMG_20161027_133524.jpg
Размер:128.0 КБ
ID:5732442
                            HONDA XL650

Коментар

Екстра е!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Лека полека продължава работата на 2 етаж. Сега правя встроен шкаф по цялата дължина на стаята.С новата придобивка работата е още по-приятна! Пролетта купих на майка ми прахосмукачка керхер по съвет на приятел, а сега си взех и за мен , но с контакт за инструмент.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20161224_151953.jpg
Размер:130.0 КБ
ID:5739096Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-1482659346284-V.jpg
Размер:138.8 КБ
ID:5739097
                                HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X