Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дървена къща!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дървена къща!

Бавно,но славно нещата се получават.Дом се гради цял живот та няма да се плашиш.По мое виждане добре ти се получава,а то всъщност най-важното е жената да е доволна.
    Другото както дойде.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Почти всичко в къщи е аванта. Целта е да изкараме зимата, а на лято почвам да купувам всичко ново. Тогава си мисля, че вида на интериора и екстериора ще се отличава на 100%. Освен всичко това м чака и работа по двора ))))
      HONDA XL650

Коментар

Всичко е добре, само този комин-тръба направо ми бърка в здравето, нямаше ли начин да се изгради поне един външен с коминни тела?
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Варианти много, ама нямаше време. Купих най-смотаните кюнци. Много конденз се образува, но така ще е до лятото. Искам да пусна комин (кюнци) през мансардата, както на снимката, за да се отоплява и тя, но е скъпо и нямах време . Тук в Русия цените на тея ламарини са много високи и нямах възможност да ги взема заради многото неотложни неща до зимата.
          HONDA XL650

Коментар

всеки местен майстор ще ти иззида от червени местни тухли един вътрешен комин, ще го лакираш, да се върже с дървенията и ще излезне на 1/3 от цената на металните. Лично мнение де, понеже хубава метална коминна система, дебела, обезопасена, с конденз уловители струва майка си и баща си, и аз лятото ги гледах заедно с едни финландски камини за руска баня, ама останах само с гледане.

Коментар

А този тухлен комин, през два етажа, не иска ли стабилна и здрава основа? Тук пода е във въздуха ...
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                А този тухлен комин, през два етажа, не иска ли стабилна и здрава основа? Тук пода е във въздуха ...
                Не, масово в Русия, баровците си строят така, е сигурно при изграждане гледат все пак гредата да е под комина /не знам, само предполагам де/. Две съм гледал наживо постройки тип лятна кухня, но с масивни барбекюта тип "руска пещ", едната на пилони и метални греди, другата на пилони и дървени греди, та издържа си спокойно подобна конструкция.

Коментар

За тухлен комин си трябва здрава основа, както каза bullet_pk а другото е само реклама. Това едно на ръка. Другото е, че конструкцията на моята къща е далеч от тази на баровците, а третото нещо е, че хич няма да ми излезе по-евтино, дори и сам да го построя. Къща е лека и не носи такива масивни конструкции (все още).
                  HONDA XL650

Коментар

Малко работа от днес ))). Освен аванта кухня от една клиентка, си взех и ламината и, който също беше за боклука. Дезинфикцирах го и е като нов )Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G0136197.jpg
Прегледи:1
Размер:122.0 КБ
ID:5688252Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G0146201.jpg
Размер:108.5 КБ
ID:5688253Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G0176214.jpg
Размер:100.2 КБ
ID:5688254
                    HONDA XL650

Коментар

• От: Дървена къща!

А на мотора намерил ли си му место къде ще зимува или на открито

Коментар

Кръв ми капе от сърцето (. Навън е покрит с найлон и чака пролетта, НО налято ще спретна специално за него гараж!
                        HONDA XL650

Коментар

Харесва ми как става!
                          0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Всичко ми харесва но този ламинат -Защо?То отдолу си има естествен дървен под.
                            Само ако е аванта има оправдание
                            Grand Vitra ddis 2008
                            SEAT Althea XL tsi 2010
                            Mitsubishi Canter

Коментар

Дъските са борови и са много меки. Мачкат се дори със стола на колелца.
                              HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                                Дъските са борови и са много меки. Мачкат се дори със стола на колелца.
                                О"К! Разбрах.
                                Grand Vitra ddis 2008
                                SEAT Althea XL tsi 2010
                                Mitsubishi Canter

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X