Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли хладилен техник във форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли хладилен техник във форума?

Според мен както и колегата по горе каза ,е добре малко да го наблюдавате,един термометър все ще ви се намери за да измерите при моментното положение на регулатора колко са температурите в камерата и в хладилната част.После кажете дали е с един или два компресора щом е от 90 сантиметровите хладилници и после пак да коментираме,аа и още нещо има ли отпуснати продукти в камерата и дали е равномерно замръзнала.ДОбре е да кажете и дали има вентилатор в хладилния отсег

Коментар

Като правило трябва да работи известно време 0.5-2 часа и да изключи. Ако това е налично, значи проблеми няма. Ако работи цял ден и изключи-проблем има. Ако работи без да изключва-спирай и търси помощ.

Коментар

В хладилната част 8*, в камерата -10*. Няма отпуснати продукти. Един компресор и няма вентилатор. Докато мерих температурата, за около 20 минути, включи и още работи - вече към 10 минути. Мисля си, в камерата, температурата е височка.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

С колко термостата е? В камерата трябва да е -18(или близко), в другата част от +4 до +10. Засечи време на работа/почивка и температура при стопа.

Коментар

Ако имаш -10 в камерата и работа до час, сипи си едно пиене и мисли за нов след 4-5 години.

Коментар

-10 е висока за камерата ,може колегата да е прав,че не иска фрион,има вероятност и компресорчето да е с износени клапани и да не смуче добре>направи си малко експерименти докато си пиеш ракията и се радваш на жената ,и ако изключи дай си боже вдигни малко регулатора на 4 и пак чакане.Хладилната техника майката му е търпение да имаш

Коментар

При последното включване работи половин час. Е, в момента сигурно е по ниска температурата, но общо погледнато, май не е достатъчно ниска.
                Не знам с колко термостата е. На снимката не личи ли нещо?
                Ако засиля регулатора, има вероятност да работи доста повече време и жена ми ще се развика.

Коментар

Е, скоро Bojich ]e stane hladilen майстор, няма да му навреди.

Коментар

При половин час работа-дори при "омекване " на клапаните, и при излизане от параметри на термостата, както и при още няколко неща, свързани с дългогодишна употреба намирам работата на хладилника за нормална и препоръчвам ненамеса в хладилната част и увеличаване степента на термостата.
                    Наздраве!

пп: мнението ми, разбира се стъпва на дългогодишен професионален опит.

Коментар

ОК! Сега ще успокоявам невестата, щото, иначе, много не ме е зор. Аз си имам хладилник!

Коментар

Сипи и на ня едно и дано се кротне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X