Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Колега, дай малко по-конкретно, че темата ми е интересна, а не мога по описанието да ги свържа въпросните производители с вратите...
    Колега ако тръгна да ги описвам доста големи производители ще останат засегнати,пък те не желаят да си променят тертипа на работа щото им било по лесно.Имам все още перипетии с избора си на блиндирана врата и съм стигнал до някъде.Накупих вече заключващите механизми и мога да нахвърля на какво съм се спрял,въпреки че ме убеждаваха, че такива вече не се внасяли щото били руски,пък се оказа че са български и си ги произвеждат.Ти май се занимаваш с врати ако съдя по никнейма?Бравата на която съм се спрял е на Мауер модел сумо с комбинация касов+секретен патрон с пластина против разпробиване и бронировка на патронника 3-странно заключване.Конструктивно шасито на вратата съм си го измислил и май ми трябва свободно време да си е направя,но ако имаш желание да разбереш замисъла можеш да ми направиш една врата по мое задание и след това да ползваш конструкцията в своята гама.Поздрави без лоши чуства!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X