Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Моята е от 1996г. Непробиваема от калашников бронебоен от упор. От вън 10мм стомана, 4см вата и 2 мм ламарина от вътре.
    Ама такива години бяха.....
    Към триста кила е, без касата.
    Аз пък през 96-та даже не си затварях вратата (на къщата) лятно време, за да влиза чист въздух и не спях с бронепижама. Ама такива години бяха...!
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Ние си взехме врата от Транспрогрес.
      Излезе ни около 800лв.
      Метална с ПДЧ обков,масивна,звукоизолираща.
      Вече трета година нито скърца ,нито провисва много сме доволни.
      А в Солид само заради марката врата със същите параметри беше около 1500лева.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение

Те това си е за оръжейния форум. А на фитил държи ли ?
        Вече ми е през оная... нямам милиони кеш!
        Виза голд ми стига.

Коментар

Моята е от 1996г. Непробиваема от калашников бронебоен от упор. От вън 10мм стомана, 4см вата и 2 мм ламарина от вътре.
          Ама такива години бяха.....
          Към триста кила е, без касата.
          Всички тези неща са без абсолютно никаква стойност при положение, че бравата е касова. Гадовете влизат за 2 сек. Ако искаш мога да уредя да ти го покажат нагледно. Спешно препоръчвам да смениш бравата с такава, която се заключва с патрон.
          TLC 90 1KZ-TE 2000г.
          "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
            Всички тези неща са без абсолютно никаква стойност при положение, че бравата е касова. Гадовете влизат за 2 сек. Ако искаш мога да уредя да ти го покажат нагледно. Спешно препоръчвам да смениш бравата с такава, която се заключва с патрон.
            Вече трети път имам такава покана. За сега никой не се е появил на живо, а всеки е добре дошъл.
            Телефона ми е в подписа.
            Чакам.

Коментар

Вече трети път имам такава покана. За сега никой не се е появил на живо, а всеки е добре дошъл.
              Телефона ми е в подписа.
              Чакам.
              Не дърпай гявола за опашката.

А сега по темата ето нещо добро .
              http://bravite.com/bg/%D1%86%D0%B5%D...%D0%BD%D0%B0/3

Още толкова за брава и защита ... А врата по поръчка питай едорса.
              Последно редактирано от ivo-police; 25-02-15, 19:38.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                Не дърпай гявола за опашката.

А сега по темата ето нещо добро .
                http://bravite.com/bg/%D1%86%D0%B5%D...%D0%BD%D0%B0/3

Още толкова за брава и защита ... А врата по поръчка питай едорса.
                НЕ толкова добро колкото му искат като цена - https://www.youtube.com/watch?v=bIXU-xpnQlc
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  НЕ толкова добро колкото му искат като цена - https://www.youtube.com/watch?v=bIXU-xpnQlc
                  Отговарям по ред и после всеки да се спасява поединично.
                  Това което го показват го мога.
                  За клип се ползва подготвен патрон.
                  Патрона който съм показал е друг , много по съвременен модел.
                  Такъв кино -ключар сме го викали за показно при клиент и добри пари "за аблой" ...е не дойде.

Коментар

Тези ги хвалят много от Солид
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:b_sekretena_kliuchalka_mauer_NW4_572.png.jpg
Прегледи:1
Размер:6.9 КБ
ID:5645046

аз лично поставих и шилд пред патрона поне да ги забави.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:b_bronirovka za sekreten patron mauer_675.png.jpg
Прегледи:1
Размер:6.2 КБ
ID:5645044

Коментар

Патронът от клипчето и патронът от линка на Иво нямат много общи неща, въпреки че са една марка. Тони 553 и Иво са казали по-важните (и правилни според мене) неща. Много е важно как ще се защити патрона, монтиран в бравата на вратата. В практиката през годините се убедих, че добре защитен патрон, макар и от по-нисък клас, е в пъти по-сигурен както от касова брава, така и от много секретен и скъп патрон, на който може да въздейства механично. Не знам доколко е правилно тука да описваме начини за взломяване, но винаги бих обяснил на кафе, бира или друго, неща, които съм виждал и знам. Освен това знам поне двама ключари с богат опит от форума, та може и към тях за акъл, ако се разкрият, разбира се.

П.П. Ако Пенчо го оберат през вратата, трябва в досието на крадеца да впишат, че е мазохист.
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Твърдо НЕ,на какви да е "патрони" за входни врати! Касова брава и без възможност да си хлопнеш вратата, а ключа да остане вътре.
                        Няма почти вечер,в която да няма отключена врата,касовите са по лесни,част от работата ми е да ги гледам след обир,забрави за тези ключалки навеки
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Като конструкция на блиндирана врата на всички БГ производители им куца по нещо.Едните имат добра врата и никаква рамка ,други не слагат качествени брави,трети имат качествена рамка нямат врата,четвърти се оакват при монтажа слагат пяна и никак не им е плътна касата в стената т.е. все едно не си сложил врата.На всички им куца по нещо от към сигурност но виж за красота коя от коя по хубава.Препоръчвам да си потърсите железар да ви изработи по ваши критерии и след това на дърводелец да ви е облече с каквото желаете.

Коментар

Колега, дай малко по-конкретно, че темата ми е интересна, а не мога по описанието да ги свържа въпросните производители с вратите...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
                              Като конструкция на блиндирана врата на всички БГ производители им куца по нещо...........
                              Аз намерих компромисният вариант. Първо прегледах китайските и турските, след това 3-4 български производители. Избрах семпла и прилична на прилична цена /малко над цената на турските/, доволен съм и от монтажа. Произвежда се от Солид 55, но под друга марка.

Коментар

Скоро сменях брава касова,ключаря каза ,че тези брави дори и новите модели са били актуални преди десет години.Стават за врата на мазе.(новите модели).
                                Новите са с противошперцно допълнение на ключът. Триточково заключване,цената е 250лв .
                                Последно редактирано от Иво Томов; 07-05-15, 22:14.
                                Honda CRF 250 X
                                Touareg 3.0 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X