От: Съвети за работилница.
Ако не те затруднява пусни ми някоя снимка.
					Ако не те затруднява пусни ми някоя снимка.

Като имам на предвид, че аз пари за дървен материал не съм дал 

А и така е по красиво според  мен. За подът трябва малко да се помисли. Ако се спреш на замазка и имаш  кой да ти помогне, да копнете 20 см. с малко железце и готово. 
 Първият изправен винкел и си го пробил, счупил. 

.  В пъти по добре е печкА. Стари тухли на двора не може да нямаш.  Единичка плътна. Два три реда зидаш, мажеш от вътре и пак. Ако не с  готови коминни тела. Продават готов разтвор, а е и ниско при теб. Шапка  не ти трябва. Взимаш две тухли газобетон 5 см. и режеш ленти с един тъп  дърводелски трион, така че да скрият тухлата отгоре и лек зъб от  вънщната страна. Замазваш само газобетона с теракол за външно да не се  мокри и край. Вътре в стаята си оставяш долу,  вратичка за чистене.  Слагаш над печката някаква изолация, негорима и да не е ламарина щото  нагрява около кюнеца, да не се запали таван и топлото бяга горе и е  дървен и край. ТРи дена без да бързаш си готов. ( В една от бараките  намерихме от тея азбестовите плоскости и изрязахме едно парче). ПЕчката  ще гони и влагата, да не повтарям горното мнение. Не знам за Вас ама ние  открихме сезона с греяната ракия в работилницата))В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар