Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за гараж.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Ще стане, и ще свикнеш..

Успех!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:deneg_dai.jpg
Прегледи:1
Размер:27.8 КБ
ID:5590808

Коментар

Ъъъъ...протече ми мисъл дали няма да е удачно, ако се паркира малко на кестерме(демек диагонално)?
      Успех и от мен!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

За подемниците зависи от самия подемник. За мястото колкото повече е по добре. Има определени стандарти при строенето на сервизи, но при теб няма как да стане. Отделно човешкото желание граници не познава. Виждал съм куриозни случай (и ти си на път) когато кочината е вдигната и се опитват да извадят задна полуоска, ама опира в стената.
        В смисъл не, че няма да набиеш едни пари и да го направиш, но няма да е функционално в достатъчна степен.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

[QUOTE=Джамбазов;2514899 Виждал съм куриозни случай (и ти си на път) когато кочината е вдигната и се опитват да извадят задна полуоска, ама опира в стената.
          .[/QUOTE]

Искаш ли да видиш още един куриоз? Ама никакъв не се мяркаш. Щом е за хоби ще стане. Ще псува от време на време, ама като няма риба........... Важното е мерак да има. Я виж аз как се оправям толкова години. Гаража ми прилича на шпеков салам.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Точно за това се обръщам тук към знаещите и патили хора!!!!В момента съм на етап вадене на документи и планиране.Ако имате идеи казвайте....Все ще може да се излезе мъъъъъничко от разрешените граници
            По принцип трябва да бягам 3м. от комшиите(от долу на скицата) и 5м. от дъното на двора(назад мога още да разширявам)Входа ще е от дясно на ляво(на скицата),а врата ще е до 3.5м. заради къщата .Обаче, ако го направя 7х6 слагането на колони в помещението е неизбежно.Май колегата в по-горния пост е дал "лъч надежда" с диагоналното паркиране?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име-1 копия.jpg
Размер:43.1 КБ
ID:5590908

Коментар

Разбираш се с комшиите и не го правиш монолитно, но голямо. Къде се намира мястото, щото така по картинки е все едно мозъчна операция по телефона.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

От 03.12.2013г. Все се "разбирам" с комшиите ....та до ден днешен....Младите викат -"Давай строй та и ние да лепнеме нещо до тебе...."
                Старата вика"сакън"!!!!!Дюлата ще изсъхне!!!За това "по закон",3м. от границата на имота!!!
                В е*ати филма влезнах.
                Мястото е парцел с къща в София,общ.Витоша.Лично мое си е.По документите нямам проблем обаче сега е момента на планиране.Не става да не е монолитно.Не че бетона ще спре чораджиите,ама има някой друг процент сигурност.

Коментар

А община Витоша,да не те отчайвам но от подаването до получаването на разрешение за гараж се чака около 1г.

Ако правиш по документи гараж има ограничение за височина,ако проекта го правиш за сервиз изискванията са доста бих казал убийствени.При мен исках 4.50м.височина отказаха,чисто 2.80м ми разрешиха,цокала над гаража намалихме и се получи 3.20м.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-05-14, 09:53.
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Оооо знам добре!!!!За това разрешението е за складово помещение с височина 3.6м.Закона го позволява.
                    Пак казвам,че няма да се занимавам професионално.Просто ми писна да лежа отвън под колата и като вали да ми влиза в гърба.
                    Проблема сега е подемника-каде да се сложи за да е най-удобно.
                    Благодаря.

Коментар

Работата е малко на кантар ама и аз мисля че ще стане, за колоните на скоро приятел си направи гараж с размери 8на 8 метра без никакви колони вътре,има оребрения в плочата. Най спретнато ще стане ако подемника е срещу вратата обаче дължината е малко та ако остане габарит за маневра в дясно имаш опция да събереш две коли вътре,което по някога се налага.А тези 50 сантиметра на вратата не са хич малко та ако имаш начин, вземи ги! Ако още не си започнал строежа ,премери с голяма кола или джип дълга база... Успех
                      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

При мен помещението за крика е 8.80 на 6.60 без колони вътре.
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Прави го колкото се може по голям и висок,тъкмо вчера правих разсъждения да удължавам моя гараж на дължина,и аз така от сигурност всичко е монолит,бетон и арматура навсякъде,колите стоят вън ,но мотора колелата и джипа и става тясно,боря се за всеки сантиметър
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от danovsky Преглед на мнение
                            Точно за това се обръщам тук към знаещите и патили хора!!!!В момента съм на етап вадене на документи и планиране.Ако имате идеи казвайте....Все ще може да се излезе мъъъъъничко от разрешените граници
                            По принцип трябва да бягам 3м. от комшиите(от долу на скицата) и 5м. от дъното на двора(назад мога още да разширявам)Входа ще е от дясно на ляво(на скицата),а врата ще е до 3.5м. заради къщата .Обаче, ако го направя 7х6 слагането на колони в помещението е неизбежно.Май колегата в по-горния пост е дал "лъч надежда" с диагоналното паркиране?[ATTACH=CONFIG]715114[/ATTACH]

Направи коса вратата.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                              Направи коса вратата.

Би ли обяснил?

Коментар

Първоначално публикуван от danovsky Преглед на мнение
                                Привет на всички.
                                Ще се строи гараж на ограничено място,със странен вход.Смятате ли че това е правилното място на подемника или да го позиционирам с/у входа.Помещението няма да се използва професионално.По-скоро за хоби и свободно време с приятели .[ATTACH=CONFIG]714940[/ATTACH]

Може да стане това, но ти трябва една въртяща платформа срещу вратата използват се в подземните паркинги, където няма място за завои и обръщане

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:grgross_table.gif
Размер:16.1 КБ
ID:5590927
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X