Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята си къща!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моята си къща!

Нашата преди 5-6 години беше 300-350 лева чисто нова, сега може и да са по-евтини. Като търсиш, я търси задължително с метален венец!
    Кольо Динев

Коментар

Абе то май на къмто миксер ша отиде работата!Комшията ми разправя че имал да лее бетон та да си разделим един миксер.Иначе си е гърбене, вярно!Има и малка полза-свалих 5 килца!
      Готовия бетон ще го мажа с изомат BI 100.Препоръчаха ми го като много добър продукт за хидроизолация на бетон.
      Поздрави!!!
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

И вече съм доста готов за зимата

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_000661.jpg
Прегледи:1
Размер:103.2 КБ
ID:5618513

Име:WP_000662.jpg
Размер:99.0 КБ
ID:5618514

Име:WP_000663.jpg
Размер:85.5 КБ
ID:5618515

Име:WP_000671.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5618516

Име:WP_000683.jpg
Размер:87.3 КБ
ID:5618517

а тя си е на мястото

Име:WP_000669.jpg
Размер:130.5 КБ
ID:5618518

Име:WP_000670.jpg
Размер:111.2 КБ
ID:5618519

Име:WP_000666.jpg
Размер:71.7 КБ
ID:5618520
        0888854582

Коментар

Идилия - печката бумти, снегът вали

Коментар

И шишето на масата..............е почти празно..........
            0888854582

Коментар

Дано си отръскал асмалъка от снега да се не огъне!?

Коментар

Печката не ти е с водна риза, защо се отказа? Много лесно се прави парното на тая къща. И ще си я топлиш без проблем. Няма да излезе и толко скъпо. ОКоло 1000 лв. ако си с алуминиеви радиатори.
                От друга страна като не си там, ще замръзне ако е с парно. Значи климатици, хммм.
                Иначе е красота.
                Пийте червено вино! Дава здраве.
                А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от Гергин Преглед на мнение
                  ... От друга страна като не си там, ще замръзне ако е с парно. Значи климатици, хммм. ...
                  Антифризът е измислен отдавна. А климатиците хубаво, ама тези дни гледам едни хора от селата да се оплакват как били премръзнали, щото от снега паднали стълбовете и нямало ток ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Не смятам да седя много последователни дни там.Според мен не си заслужава инвестицията.Имам рода на Разлог, те имат местно парно.Докато гори няма ядове, обаче към 3-4 сутринта спира и се одървяш.За сега според мен е достатъчно.За горните стаи се мога да си позволя да похарча ток.А и обикновенно само с жената сме там, та реално една стая тряа да стопля.А и тя се пада над кухнята.
                    0888854582

Коментар

Всичко е станало много хубаво...изкефи ме
                      WJ 4.7 V8 Limited LPG
                      0878323151

Коментар

Ако ходите там само за ден-два с каквото и да грееш, след спирането на огъня ( особено на следващата сутрин ) си е клинч!
                        На нашата виличка съм го гледал този филм...
                        Казано е:
                        -"Обичай ближния",
                        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Е че то за повече няма време!!!Нали тряа да се гърби че да си го напраиш що годе!Дето имаше една приказка-цял живот си даваш здравето за кинти и кат одъртееш,ако си ги напраил, ги даваш за здраве.

Ама ние сме корави копилета и шъ са спраим!!!

Ай
                          0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
                            Ако ходите там само за ден-два с каквото и да грееш, след спирането на огъня ( особено на следващата сутрин ) си е клинч!
                            На нашата виличка съм го гледал този филм...
                            Точно така е! За това съм си купил 2-3 чувалчета въглища за на село. Преди да заспим, пъхам по една наелонова торбичка пълна с въглища и затварям всички отвори за въздух. Въглищата горят сравнително бавно и горе-долу се изкарва до сутринта. Сутринта не е много топло, но пък и не ти трака ченето. Жар още има, слагам дръвца и продължаваме.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За третата, четвъртата и т.н. сутрин и без въглища ще се живее. Проблемът е в първоначалното загряване на къщата. Да са живи и здрави мама и тате, че като затръгвам палят от предния ден...
                              Друго си мисля. След като спалната е над стаята с печката и не ти се инвестира в парно, дали един въздуховод не би ти свършил работа? Практически е без пари....
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Така е, отдавна е измислен. Не съм му почитател, може би заради децата. За токът си направих байпас на помпата и отделно един стар акумулатор имам към UPS (120-130 лв. български беше) В събота заради снега нямаше ток 4 часа и само моят комин пушеше в махалата ))
                                Иначе се грея със същият размер печка вече 10 години. ИНвестицията от 1000лв. е с бойлер, радиатори алуминиеви и т.н от до. С тръби с алуминиева вложка и един човек дето знае как да работи с перфоратор за един ден с кафето и ракиите е готово всичко, даже е много. ЩЕ си имаш топла вода, дървата и масрафът са си същите, пък и гости ще заидват, деца и т.н Ти си знаеш де. Но не е казано, че и на веднъж ще го правиш. Пускаш радиатор в една стая, после в другата, или първо едно бойлерче да ти грее и т.н Тая сутрин като станахме в стаята беше 15 градуса. Може би съм свикнал, не че е хубаво. МИ не се умира, децата не се оплакват, малкия е на три. А и да не се забравя, че студът скрепява семейството !

Това с въздухопроводът е много силна идея, щом спалнята е отгоре.
                                Пийте червено вино! Дава здраве.
                                А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X