Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от hakama Преглед на мнение
    Вече няма ли ги 4Ач-вите за Xteam 20V? Мерна ми се само 3Ач, но на този модел не го изписва... исках 4Ач (помните ли цената?)
    https://www.kompernass.com/index.php...gory&path=1712
    Скоро ми се обаждаха от сервиза Бушона че са пристигали 4Ah на цена 65лв. Бях поел ангажимент за един познат да му търся. Май на 28.08 беше обаждането, като гледам паметта на телефона си. Може и да имат още.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Лидл поне в България пневматичен такаламит за първи път пускат . Предполагам че преди да дойде тук е пускан в съседните на нас държави въпреки че няма закономерност . Когато пуснаха електрическия гайковер в Румъния се обадих на един познат който е във висшия мениджмънт на Лидл и той каза всеки момент ще го пуснат и тук . Е минаха поне 3 месеца и още не са го пуснали и вероятно въобще няма да го пуснат тук .
      Не ти трябва познат във висшия мениджмънт, логиката е железна, няма упътване на български, няма го артикулът за нашите филиали https://www.lidl-service.com/cps/rde...SSE%20450%20B2 . Само с безчетковия винтоверт нещо МНОГОО се размотаха, отдавна мина навсякъде.

Коментар

Някой ползва ли голямата водоструйка и аксесоарите към нея и ако има такъв човек,може ли да сподели дали отговарят на стандартите на керхер.Дюзите женска резба 18х1,5 а маркучите 22х1,5

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
          Не ти трябва познат във висшия мениджмънт, логиката е железна, няма упътване на български, няма го артикулът за нашите филиали https://www.lidl-service.com/cps/rde...SSE%20450%20B2 . Само с безчетковия винтоверт нещо МНОГОО се размотаха, отдавна мина навсякъде.
          Едва ли това е проблема . Това упътване един читав преводач го е превел за един час от корица до корица . Предполагам че всичко е въпрос на мениджмънт . Маркетинга прави проучване колко бройки биха продали и ги поръчват на китайския производител . Естествено щото не сме третия свят всичко първо се пуска в Германия и Австрия . Ако са уцелили с прогнозите добре ама ако не са и само там се продадат три пъти повече бройки ? За веригата добре намаляват си разходите за транспорт . След това останалото тъгва в следващите най близки държави и до нас я стигне я не .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Между другото, днес докато се ровех из старите списания, попаднах на "модернизиран" такаламит - пръстен от автомобилна вътрешна гума, който напъва дръжката с буталото. Така поне ти трябват само три ръце за работа а не цели 4-ри.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Едва ли това е проблема . Това упътване един читав преводач го е превел за един час от корица до корица . Предполагам че всичко е въпрос на мениджмънт . Маркетинга прави проучване колко бройки биха продали и ги поръчват на китайския производител . Естествено щото не сме третия свят всичко първо се пуска в Германия и Австрия . Ако са уцелили с прогнозите добре ама ако не са и само там се продадат три пъти повече бройки ? За веригата добре намаляват си разходите за транспорт . След това останалото тъгва в следващите най близки държави и до нас я стигне я не .
              Това с превода не е точно така [emoji1]
              Самия превод като такъв не отнема много, но цялата процедура по сглобяване оформяне и одобрение от (лидъл Германия в случая) си отнема доста време.
              И като цяло превеждането на каквото и да било не е толкова елементарна задача и не е свързана само със замяната на дадените думи на Български.

Баща ми е превеждал упътването на поялника с механизъм за подаване на тинол от предната прИмоция та дето се вика информацията е от големия тиган в кухнята [emoji1][emoji1]
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                Това с превода не е точно така [emoji1]
                Самия превод като такъв не отнема много, но цялата процедура по сглобяване оформяне и одобрение от (лидъл Германия в случая) си отнема доста време.
                И като цяло превеждането на каквото и да било не е толкова елементарна задача и не е свързана само със замяната на дадените думи на Български.

Баща ми е превеждал упътването на поялника с механизъм за подаване на тинол от предната прИмоция та дето се вика информацията е от големия тиган в кухнята [emoji1][emoji1]
                Сестра ми цял живот с това се занимава . Добута го до доцент в софийския университет . Принципно книжовния и техническия език са доста различни поне аз съм се сблъсквал най вече с руския покрай работата ми в БЕТА мислех си че го знам на едно много прилично ниво а се оказа много по сложен и свързан с една терминология която ми отне доста време да свикна и с нея .

Коментар

Като става въпрос за преводи на лидълски упътвания ето това е върхът https://www.lidl-service.com/static/...3358_BG_EL.pdf . Дълго се чудих кое му е акумулаторното.
                  Последно редактирано от mitko 53; 11-09-18, 07:30.

Коментар

С тоя такер дали ще мога да кова кофражни дъски и кофражни платна ??

Коментар

Може.

Коментар

Първоначално публикуван от gucko Преглед на мнение
                        Дали магазин Бушона поддържат в наличност всички машини на Парксайд? По точно търся акумулаторният перфоратор, че не ми се чака доставка от немско. Ако някой иска да се раздели с неговият нека пише.
                        Перфораторчето го пускат на 20.09 , четвъртък, ако става въпрос за този https://www.lidl.de/de/parkside-akku...t-akku/p249455 . Днес го мернах на билборд в пернишки лидл. Цената е 120 лв. Утре ще излезе и в брошурата.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                          Като става въпрос за преводи на лидълски упътвания ето това е върхът https://www.lidl-service.com/static/...3358_BG_EL.pdf . Дълго се чудих кое му е акумулаторното.
                          Гугъл преводач

Коментар

Абе някой да има впечатления стария и новия акумулаторен перфоратор имат ли принципна разлика в качеството?

Някак ме дразни всичко да е с една батерия и той с друга.

Коментар

Roninn май ги имаше двата, да сподели. Четох някъде че освен батерията имало разлика и в превключвателя на режимите на пробиване. На новият точно тук му е слабото място, от прахта така се заклинява, че ме е страх да не се счупи при превключване на безударно. Капвам му от време на време по малко масълце да се раздвижи съчмата вътре. Дразни ме и че няма в комплекта патронник със SDS опашка, както например при конкуренцията https://www.aldi-sued.de/de/angebote...ns-bohrhammer/ . Иначе ето ги новите предложения https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=660&week=2 .
                              Последно редактирано от mitko 53; 13-09-18, 07:16.

Коментар

То проблема с патронника не е голям, гледам се продават за няколко лева, например:
                                https://www.onlinemashini.bg/patronn...-sdsplus/17077

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X