Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Мерси,на снимката с мотора е Кавазаки версис като моя,но точно там няма гресьорки? Нещо обемист ми се струва за джипа.С ръчен съм сега,макар че пневматиката на Лидъл не е зле.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
      На практика това нещо с какво ти помага? Аз взех някакъв немски "марков" заради джипката, но още не съм го пробвал. Виждам, че с този ще дадат тънък накрайник като за бъркане в карета на кардан.
      Като имаш няколко вентилатора на които лагерните тела събират по поне един такаламит ръцете ти се откъсват да натискаш и да помпаш . По мотокарите има поне двайсетина гресьорки и тнт.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Гледам от четвъртък пускат пневматичен такаламит много полезен уред за хора като мен които се занимават с подръжка на машини . Някакви отзиви за него ?
        Лидълски не съм имал,но имам един китаец от илиенци,доволен съм,особенно от гъвкавият накраиник с които можеш да гресираш на по-зачукани места.Пак се омазваш,но поне не помпаш ръчно ,а само натискаш спусъка.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

На практика това нещо с какво ти помага? Аз взех някакъв немски "марков" заради джипката, но още не съм го пробвал. Виждам, че с този ще дадат тънък накрайник като за бъркане в карета на кардан.
          На практика ако имаш сервиз и обслужваш автомобили ти пести време и сили. На тероя е хубаво да го имаш, но на практика ако не си в сервиза, трябва да дърпаш въздух до мястото където ще гресираш.
          А аз понякога си гресирам и както джипа си е на земята, просто ми е по-удобно и по-бързо.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Като имаш няколко вентилатора на които лагерните тела събират по поне един такаламит ръцете ти се откъсват да натискаш и да помпаш . По мотокарите има поне двайсетина гресьорки и тнт.
            А има ли шанс да "продуха" гресьорки, които не са пипани 1-2 години или ще изплиска всичко отвън?
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

А има ли шанс да "продуха" гресьорки, които не са пипани 1-2 години или ще изплиска всичко отвън?
              Не знам . Като го взема ще видя . Като гледам в комплекта се конверсира и на ръчен .

Коментар

По повод пневматичния такаламит , откъде вземате грес в разфасовка картридж 0.4 кг че ми е омръзнало да се плескам като пълня ръчния такаламит ?
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз лично поръчвам от евро-то.
                  Но има навсякъде
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Имам такъв пневматичен и не го използвам. Не е кой знае какво. Работи като ръчния с идеята че едно натискане на списъка вкарва грес, колкото едно напомпване с ръчния. С два пръста натискам спусъка и ми се откъсват пръстите. С ръчния е по лесно. Другото което започна да прави е че прехвърля грес зад буталото и при следващо пълнине излиза от зад през щеката. Купих си хубав ръчен и с него работя.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                      Имам такъв пневматичен и не го използвам. Не е кой знае какво. Работи като ръчния с идеята че едно натискане на списъка вкарва грес, колкото едно напомпване с ръчния. С два пръста натискам спусъка и ми се откъсват пръстите. С ръчния е по лесно. Другото което започна да прави е че прехвърля грес зад буталото и при следващо пълнине излиза от зад през щеката. Купих си хубав ръчен и с него работя.
                      Имаш ЛИДЪЛСКИ пневматичен такаламит, или просто имаш пневматичен такаламит?
                      Из "Златния телец"

Коментар

Няма как да е лидълски, премиерата му предстои.
                        Това сигурно прохосмукачка трябва да го назоват https://www.lidl-service.com/static/.../302328_BG.pdf !

Коментар

Стига бе, един бояджийски пистолет ХВЛП харчи толкова въздух. Трябва ти компресор като за бояджийска камера.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Имаш ЛИДЪЛСКИ пневматичен такаламит, или просто имаш пневматичен такаламит?
                            Лидл поне в България пневматичен такаламит за първи път пускат . Предполагам че преди да дойде тук е пускан в съседните на нас държави въпреки че няма закономерност . Когато пуснаха електрическия гайковер в Румъния се обадих на един познат който е във висшия мениджмънт на Лидл и той каза всеки момент ще го пуснат и тук . Е минаха поне 3 месеца и още не са го пуснали и вероятно въобще няма да го пуснат тук .

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                              Батерия може да си поръчаш от тука https://www.kompernass.com/index.php...gory&path=1537 , предполагам че стане и на В2 модела, колегите разправят че била безплатна доставката.
                              Вече няма ли ги 4Ач-вите за Xteam 20V? Мерна ми се само 3Ач, но на този модел не го изписва... исках 4Ач (помните ли цената?)
                              https://www.kompernass.com/index.php...gory&path=1712

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                                Грес зад буталото- обърни внимание на уплътнителя. Камбаната му трябва да е надолу и гайката добре завита. Това при конвенционално ползване без пълнител. При пълнител камбаната се обръща назад- към щеката, за да не се наранява от катриджа.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X