Ронин, пак да те попитам, мотивиран от снимката, поместена в по-горните ти мнения. Този винтоверт / акумулаторния /, който носиш надолу, става ли за нещо? В смисъл доволен ли си?
Това е 20 волтовия лидълски импакт.Писъл съм тук някъде по нагоре в темата,основно ползваме макита,преди два месеца на някакъв обект завивам дюбели дебели и дълги,едната макита с която работя от 17 години душмански я натисках и блокира редуктора,съответно мотора се разглоби ,на следващия ден продължих със чисто нова и тя пострада,само редуктора взе да прескача,пък това са машини по 350-400 лв.
Проблема не е в макита,просто ние ги удушихме не по предназначение,та преди да взема импакт макита попадна лидълския ,той е по тежък,обемист и със специфичния си патронник не е универсален като винтоверта,но за навиване и големи напъни няма аналог.
Дето се казва,тоя импакт ми струва близо 900 лв.и две макити части бонус.
Да,заслужава си всяка стотинка.Вчера и акумулаторния флекс ползвах на скелето,вярно за малко,но пък рязането неизбежно,а да опъвам кабел до най близкия контакт са 45-50 метра за една 8 мм.шпилка дето ми пречи на покрива.
Стават ли да ги ползвам за фиксиране към стена, чиято замазка е просто отвратителна / твърде много пясък/?
Става, избираш по дълги дюбели.Със същия успех можеш и да напълниш отвора с гипс и да пъхнеш дюбела,след като стегне гипса,навиваш винта и си Ок.
Химическия е по лесен за работа,държи в кухини.При същите условия гипса не върши работа.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Ронинн, хайде признай си вече колко ти плащат за реклама на тази марка...как и беше името...
Съгласен съм с теб, че има и добри попадения, но...по-голямата част са откровени боклуци.
Говоря по принцип, а не за предстоящата промоция. Някой по-трудолюбив ще ги намери и по-евтини в братска Гърция, или другаде.
Даже не споменавам за гаврата с малките батерии и гриндера, който върви с друга-по-голяма.
Даже не споменавам за гаврата с малките батерии и гриндера, който върви с друга-по-голяма.
От няколко дни ползвам много интензивно импакта който върви със същата батерия на флекса,скоро ще пуснат голямата...
И....Както зетя разправял за тъщата...и като ми се разкри ...за дясно круше[emoji1]
Цялата работа със батериите е гавра,ама маркетингов подход.
Днес завивам дълги и тънки видии във пластмасови кутии...нещо което бих превъртял и с отвертка на ръка,импакта завива и почва да трака(дозатяга) леко
Завчера затяга и къса 8 мм.болт.
Вероятно удара по посока на завиване зависи я от обороти,я от усилието с което се съпротивлява винта...не мога да го схвана още ,но ме изненадва приятно,а как завива винтове за Кнауф във мазилка..
Ицо,по скоро бих казал че по голяма част от нещата стават,малко са боклуците но ги има.
Степенчатите конуси взех 3 или 4 комплекта ,останали са един или два,всичко замина ,обаче..рязах неръждавейка,едната проклета мамка й,друга се реже лесно...
Свредлата твърди,режат и забиват яко,но както знаем твърдите метали са крехки,бог да го прости Шаул Бехар ,даскала по технология на материалите....Та за десетина лева три броя,един такъв го купувам за 60 лв.от Габрово.
Аъъъ....тоз перфоратор ще го отнеса в четвъртък !!!
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар